reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
Ale fajnie znowu nowe osoby
halinka666, katin- zapraszamy wiec na jutro do lister parku na spacerek i napiszcie cos wiecej:tak:
Marta84- oj to chyba kazdej by sie taka ksiazka przydala:-D:-D:-D Bo ja tez mam czasami wrazenie ze bardziej niz z moim to ja sie z szymonkiem dogaduje:szok:
Kasia8118- mi pasuje lister park na jutro. Tez mam ochote do parku wyskoczyc;-)
Monika1213- wyobraz sobie mnie dzisiaj wieczorem. Uzbieralam 4 prania do prasowania i juz nie mam wymowki bo we wtorek wyjezdzam:-p
yowka- jak tam maly? O ktorej skonczyl sniadanie?:-D:-D
Nefretete- uwieeeeeeeeelbiam jajka na miekko:-p:-p:-p:-p
Doris78, 4muchy- wspolczuje rannych ptaszkow:szok: Moj w takim razie wstal pozno 6.40:-D:-D

Chyba idzie wiosna chyba idzie wiosna.................................:-)

No ja właśnie wróciłam ze....., można tak powiedzieć, spacerku. Znowu byłam w mieście, pierdół nakupowałam, jak zwykle.
Mojadzidzia a ty co czytasz?
Marta84 chomika wyhodować, powiadasz? I do innych chomików zaglądać:-D:-D:-D:-D:-D. Dobre:-D:-D:-D
A Ty te książki czytasz na ekranie monitora?
WITAM NOWE!!!
Pewnie zostałyście trochę ośmielone przez wszystkie nowe koleżanki.
Halinka a co te trzy szóstki znaczą? Chyba nie jesteś? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Witam wszystkich.
Mieszkam na BD 4 West Yorkshire juz 2 lata , moj synek nazywa sie Kubus ma 3,5 roczku .Wiekszosc czasu spedzamy sami poniewaz nasz tatus pracuje na nocki ,lubimy spacerowac ale samemu zaczyna nam sie juz nudzic.Jestem w 17 tygodniu ciazy ,chetnie poznamy mile mamusie i ich pociechy .

Hej dziewczyny,ale pogoda co:-).Normalnie bajka aż chce się życ:tak::-).My już po spacerku wróciliśmy krótko przed drugą dobrze że już obiad miałam gotowy bo bym się nie wyrobiła przed powrotem staruszka z pracy:tak::-D.Mały też dzisiaj jakiś ożywiony nie chciał mi usiedziec w wózku :tak:.Musiałam go puscic bo by mi chyba wózek rozwalił:-D:-D:-D.Chłopaki zjedli obiad i wyruszyli na myjkę więc mam luz.Oj lubie czasami zostac sama w domu:tak:.Niestety to nie jest częste zjawisko:tak::-D.halinka666 i katin Witam Serdecznie:-):-):-).Monika Wszystkiego Najlepszego Dla Kubusia:-):-):-).

roksanna1 - teraz musisz szukac chomikow i patrzec co maja zahomikowane.:tak::tak::tak: Znajdz chomika o nazwie "solis" - tam jest troche rzeczy dla dzieci i o dzieciach. Chomik "yureawen" ma duzo ksiazek. Ja drukuje ksiazki. Powodzenia w szukaniu

Dzieki za powitania,mieszkan na bd5. :-) wiec do lister parku mam troszke daleko:-( ale kiedy zrobi sie juz bardzo cieplo ,a dzien bedzie dluzszy to napewno wpadne na spacerek

reklama
katin ja rowniez mieszkam na bd5 na west bowling,co prawda nie mam jeszcze maluszka ale chetnie ci dotrzymam towarzystwa na spacerze jezeli mialabys ochote :-)

Do góry