reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

witam juz po pierwszej kawce
Alex ostatnio wstaje razem z tatą, a dzisiaj nawet pol godziny przed D:wściekła/y: no i ja chcac nie chcac musze wstac o tej 6:wściekła/y: a jeszcze niedawno potrafil spac nawet do 9-9.30:sorry2:

Yowka ja tez byłam strasznym niejadkiem... na sniadanie przez całe dziecinstwo do 5klasy podstawowki jadlam tylko jajka na miekko;-) a pozniej cos mi sie stalo i zaczelam wcinac, że hoho... teraz to jem wiecej niz moj D:-D:szok::-D

ampar3 gratulacje :-)

4muchy no to mialas kochana wczesny poranek:szok:

reklama
hej dziewczynki:-)
no to się tu tłoczno zrobiło widzę:-)aż się pogubiłam z tematami..yyyyyy:-D:-D:-D
no to było o jedzeniu tak? ;-)mam nadzieję,że ze strony Niko to mnie ominie chociaż ostatnio pluje podczas jedzenia:baffled::happy:
za to Ala konia z kopytami by wciągnęła..taki ma apetyt,że muszę pilnować:dry:
jstysiak-to cały dzień nadrabiałaś taak?:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-Duuuuu..
mojadzidzia-a ty coś tam kumasz w języku Twojego męższczyzny?:baffled::baffled:bo chyba ciężki co?:-D:-D;-)
monika1213-eloooouuuuuu:confused::confused::confused:
kasiaj.-i jak tam? widać podłogę już?:-D:-D:-D:-D
co te dzieci tak wstają wcześnie?:sorry2::sorry2::sorry2:wiosnę już chyba poczuły:happy:mój mały to dzisiaj o 5 pobudkę zrobił i zadowolony:tak:dobrze że usnął jeszcze...;-)

TO co dziewczyny pasuje wam jurto spotkanie w parku np.11.30 czy raczej to zły pomysł:baffled::confused:???Ja bym chętnie skoczyła do parku bo mały ostatnio w kulkolandzie strasznie marudny:baffled:.Licze że na świeżym powietrzu będzie inaczej:tak:.

4MUCHY-o 4 tej godzinie:szok::szok::szok:oj Twoja to jest rekordzistka:-D:-D:-D
Ja jeszcze nie kupialm w sumien tego sprayu:dry::dry::dry::dry:ale w zeszlym roku kupilam w kirgate tam w tym sklepie z kolczykami,lancuszkami i takimi roznymi:-)

No ja tez bym do parku sie wybrala :-)na swiezym powietrzu by dzieci pobyly:tak::tak:

witam wszystkie ranne ptaszki :-D
ja dopiero przed chwila zwleklam sie z lozka,dostalam ksiazke od kolezanki no i po wyjsciu S do pracy tak sobie troche czytalam chyba do 8 az mnie sen zmozyl-ale ksiazka nawet ciekawa
aniteczka1981 nie rozumiem kompletnie nic po pakistansku i nie zamierzam sie uczyc tego jezyka :no:,raczej zalezy mi na tym aby opanowac angielski S urodzil sie w UK i znajomosc ojczystego jezyka ma na poziomie mojego angielskiego-potrafi bez problemu sie dogadac,nie potrafi jednak pisac bo to rzeczywiscie bardzo trudne. Ustalilismy ze Nadia rowniez nie bedzie sie uczyla pakistanskiego bo rodzina S mowi po angielsku wiec problem z glowy :tak:
marta84
i jak ksiezniczka po szczepionce?
tak piszecie o dzieciach niejadkach ale u mnie w rodzinie nie ma takiego problemu,dzieci dosyc wczesnie przyzwyczajane sa do jedzenai urozmaiconych posilkow stalych-oprocz mleka-i nie sa na szczescie bardzo wybredne :-)

hej
ja ciagle w dwupaku ,mam nadzieję że junior dotrzyma umowy :tak:;-) i dotrwa w brzuchu do 18 .
no a dzis prasowanie :szok::no: nienawidzę tego..............

hej
Dziewczyny dzieki za troske. My juz po szczepionce. Maja "gadala" z pigulami:-D:-D:-D rozkoszna jest, ale przy 3 zastrzyku zaczela plakac:-(.No nic zobaczymy co bedzie narazie spi w wozku. Niezly z niej klocek wazy 6800:-)
mojadzidzia - ja czytam teraz "Maly slownik chinsko-angielski dla kochankow" mam pare stron gdzie mozna za free sciagac;-)

reklama
Do góry