reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

witam juz po pierwszej kawce
Alex ostatnio wstaje razem z tatą, a dzisiaj nawet pol godziny przed D:wściekła/y: no i ja chcac nie chcac musze wstac o tej 6:wściekła/y: a jeszcze niedawno potrafil spac nawet do 9-9.30:sorry2:

Yowka ja tez byłam strasznym niejadkiem... na sniadanie przez całe dziecinstwo do 5klasy podstawowki jadlam tylko jajka na miekko;-) a pozniej cos mi sie stalo i zaczelam wcinac, że hoho... teraz to jem wiecej niz moj D:-D:szok::-D

ampar3 gratulacje :-)

4muchy no to mialas kochana wczesny poranek:szok:

reklama
hej dziewczynki:-)
no to się tu tłoczno zrobiło widzę:-)aż się pogubiłam z tematami..yyyyyy:-D:-D:-D
no to było o jedzeniu tak? ;-)mam nadzieję,że ze strony Niko to mnie ominie chociaż ostatnio pluje podczas jedzenia:baffled::happy:
za to Ala konia z kopytami by wciągnęła..taki ma apetyt,że muszę pilnować:dry:
jstysiak-to cały dzień nadrabiałaś taak?:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-Duuuuu..
mojadzidzia-a ty coś tam kumasz w języku Twojego męższczyzny?:baffled::baffled:bo chyba ciężki co?:-D:-D;-)
monika1213-eloooouuuuuu:confused::confused::confused:
kasiaj.-i jak tam? widać podłogę już?:-D:-D:-D:-D
co te dzieci tak wstają wcześnie?:sorry2::sorry2::sorry2:wiosnę już chyba poczuły:happy:mój mały to dzisiaj o 5 pobudkę zrobił i zadowolony:tak:dobrze że usnął jeszcze...;-)

TO co dziewczyny pasuje wam jurto spotkanie w parku np.11.30 czy raczej to zły pomysł:baffled::confused:???Ja bym chętnie skoczyła do parku bo mały ostatnio w kulkolandzie strasznie marudny:baffled:.Licze że na świeżym powietrzu będzie inaczej:tak:.

4MUCHY-o 4 tej godzinie:szok::szok::szok:oj Twoja to jest rekordzistka:-D:-D:-D
Ja jeszcze nie kupialm w sumien tego sprayu:dry::dry::dry::dry:ale w zeszlym roku kupilam w kirgate tam w tym sklepie z kolczykami,lancuszkami i takimi roznymi:-)

No ja tez bym do parku sie wybrala :-)na swiezym powietrzu by dzieci pobyly:tak::tak:

witam wszystkie ranne ptaszki :-D
ja dopiero przed chwila zwleklam sie z lozka,dostalam ksiazke od kolezanki no i po wyjsciu S do pracy tak sobie troche czytalam chyba do 8 az mnie sen zmozyl-ale ksiazka nawet ciekawa
aniteczka1981 nie rozumiem kompletnie nic po pakistansku i nie zamierzam sie uczyc tego jezyka :no:,raczej zalezy mi na tym aby opanowac angielski S urodzil sie w UK i znajomosc ojczystego jezyka ma na poziomie mojego angielskiego-potrafi bez problemu sie dogadac,nie potrafi jednak pisac bo to rzeczywiscie bardzo trudne. Ustalilismy ze Nadia rowniez nie bedzie sie uczyla pakistanskiego bo rodzina S mowi po angielsku wiec problem z glowy :tak:
marta84
i jak ksiezniczka po szczepionce?
tak piszecie o dzieciach niejadkach ale u mnie w rodzinie nie ma takiego problemu,dzieci dosyc wczesnie przyzwyczajane sa do jedzenai urozmaiconych posilkow stalych-oprocz mleka-i nie sa na szczescie bardzo wybredne :-)

hej
ja ciagle w dwupaku ,mam nadzieję że junior dotrzyma umowy :tak:;-) i dotrwa w brzuchu do 18 .
no a dzis prasowanie :szok::no: nienawidzę tego..............

hej
Dziewczyny dzieki za troske. My juz po szczepionce. Maja "gadala" z pigulami:-D:-D:-D rozkoszna jest, ale przy 3 zastrzyku zaczela plakac:-(.No nic zobaczymy co bedzie narazie spi w wozku. Niezly z niej klocek wazy 6800:-)
mojadzidzia - ja czytam teraz "Maly slownik chinsko-angielski dla kochankow" mam pare stron gdzie mozna za free sciagac;-)

reklama
Do góry