reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Doris78 twarda kobita jesteś. Bez środków przeciwbólowych po cesarce:szok::szok::szok::szok:
Ja strasznie po operacji to przeszłam. Na drugi dzień jak kazali wstać, to ja ledwo doczłapałam się do łazienki, żeby się umyć. Straciłam przytomność w łazience. Źle to znosiłam. I jak moja siostra rodziła tutaj i ona została po cesarce chyba po 2 i pół dnia wypuszczona do domu, byłam w szoku:szok::szok::szok:. Mnie nawet jakby wypuścili do domu to i tak bym chodzić nie mogła.

Ostatnia edycja:
reklama
SylwiaM ja jestem za. Nie idę jutro na play grupę, bo ostatnio się tyle ludzi zrobiło, że przenoszą nas do innego pokoju i już mam nerwy.:baffled::baffled::baffled::baffled:

marta84 ja jeszcze nie znam tej salatki wiec jakbys mogla podac przepis na forum to byloby milo :tak: ja lubie eksperymentowac z nowymi potrawami od pewnego czasu
sylwia.m ja chyba bym mogla sie wyrwac na troche jutro,moja mama spi po nocnej zmianie wiec i tak nie moge nic w domu zrobic :confused:

No proszę jakieś spotkanie się szykuje a ja standardowo czekam na listonosza:tak::-D.Ale my dzisiaj wyciągnelismy tate do miasta na zakupy i spacerek:tak:;-).Pogoda była super:-).Doris78 nie spotkałyśmy się dzisiaj z jstysiak bo miałam awarie telefonu i nie było jak się dogadac:no:.Ale jesteśmy umówione na czwartek w Shipley jak ktoś ma ochote dołączyc to zapraszamy:tak:;-).

No wiec bylam u GP i dostalam co?Paracetamol:)..haha ale pan doktor byl tak mily i dal mi oprocz tego jeszcze syrop "Simple linctus paediatric"...nie ma go na liscie-pierwsze co to sprawdzilam.Mnie ten artykul bardzo przerazil..nie jestem farmaceutą ani lekarzem..wrecz laikiem wiec kupujac lek w aptece mam wrecz pewnosc , ze jest bezpieczny skoro poleca go ktos fachowy..to przeciez nie sklep z ziemniakami.Wiec zaskoczylo mnie nie dawkowanie lekow, bo glupia nie jestem i podaje wedlug wskazan lekarze czy zalaczonej ulotki...a bardziej przerazil mnie fakt, ze zawieraja one szkodliwe substancje i nie sa rekomendowane dla dzieci w wieku takim jaki jest podany na opakowaniu leku!To jest dla mnie szok.I jesszcze ten brak atestow......jak dla mnie to niepojete..Teraz bede bardzo ostrozna.

Doris78 twarda kobita jesteś. Bez środków przeciwbólowych po cesarce:szok::szok::szok::szok:
Ja strasznie po operacji to przeszłam. Na drugi dzień jak kazali wstać, to ja ledwo doczłapałam się do łazienki, żeby się umyć. Straciłam przytomność w łazience. Źle to znosiłam. I jak moja siostra rodziła tutaj i ona została po cesarce chyba po 2 i pół dnia wypuszczona do domu, byłam w szoku:szok::szok::szok:. Mnie nawet jakby wypuścili do domu to i tak bym chodzić nie mogła.
Ja bralam leki przeciwbolowe ale tylko trzy dni:tak:potem tez w sumie bralam ale tylko raz dziennie,bo ja mnie momentami zarwalo to myslalm ze padne:wściekła/y:A tutaj juz kaza wstac pare godzin po cesarce i powiem ze chyba lepiej ze tak wczesnie kaza wstawac bo mi odrazu lepiej bylo jak chodzilam,:-):-)

Oj widze ,ze jutro kombinujecie jakies spotaknie:-)

reklama
Do góry