reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ja równiez sie melduje:-)Mała spi ,obiad zrobiony wiec labbbbaaaaaaa:-D:-D:-D.Jezeli chodzi o mój poród to tez troche zajeło.Jak wody odeszly w środe to niespodzianka dopiero w sobote o 10 rano,tak wiec podobnie ja nefretete101 i na koniec cesarka:-(.Ciekawa jestem czy wy tez tak długo dochodziłyscie do siebie:-(

reklama
Ja równiez sie melduje:-)Mała spi ,obiad zrobiony wiec labbbbaaaaaaa:-D:-D:-D.Jezeli chodzi o mój poród to tez troche zajeło.Jak wody odeszly w środe to niespodzianka dopiero w sobote o 10 rano,tak wiec podobnie ja nefretete101 i na koniec cesarka:-(.Ciekawa jestem czy wy tez tak długo dochodziłyscie do siebie:-(
ja to męczyłam się od rana po oksytocynie..skurcze skurcze jak cholera a tu rozwarcia ero..więc przyszła profesorka i w końcu zadecydowała o 14-tej cesarka:happy:a mi aż ulżyło...juz miałam serdecznie dosyć po tych kilku godzinach..:szok:
ale 45 oszszszsz:baffled::baffled::baffled:wspólczuję:sorry2:

aniteczka-NO to super ze trafilas bez problemu:-)
JSTYSIAK-ja mialam cesarke i szybko doszlam do siebie,az sie polozne w szpitalu dziwily ze nie chce juz tabletek przeciwbolowych:-)

Ej dziewczyny ,ale te spotkanie u marty84 ma byc za tydzien ,a nie jutro:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:tak?????????????????????????????????????????????

No wlasnie ja dzisiaj ze Sylwia tez na ten temat rozmawialam i one sie mnie pyta na ktora to spotaknie jutro:sorry::sorry::sorry::sorry:a ja to samo ze za tydzien chyba,ale juz zwatpilam:baffled::baffled::baffled:
MARTA84-hej odezwij sie:-D:-D:-D:-D:-Dchyba sie nie pzrestraszylas ze tyle osob przyjedzie???:-D:-D:-D:-D
ANA089-a tobie jak tam w pracy???ok???
KASIA8118,JSTYSIAK-i jak spotkalyscie sie na spacerku????

Witam
jestem, jestem:-D:-D:-D
Spotkanie u mnie za tydzien w srode, godzine ustalimy poniej.:tak::tak::tak:
Ilosc mnie nie przeraza lubie jak jest pelna chata. Jak braknie siedzen to mysle, ze ciezarna z dolu nam pozyczy:-):-):-)
Wszystkie, ktore rodzily wiecej niz pare godzin wspolczuje. Ja rodzilam 10h. parte bez rozwarcia, wzielam epideural po 6 h i luz.. Mala miala 3800

Jutro idziemy z Maja na szczepienie:baffled::baffled::baffled:

doris 78-zmienialam mleko:-)) zaraz po przejsciu z piersi na butle przez jakis czas uzywalam polski Nan, ale w patsonie pewnego dnia zabrakolo:szok: i musielismy kupic angielskie.wybralismy SMA gold-i od tego czasu zatwardzenia-koszmar.
nikolka plakala,a razem z nia ja.wtedy pediatra z polski polecil syrop LACTULOSUM(jest dostepny w patsonie,zamowilismy 2,ale przywiezli wiecej,wczoraj zreszta go widzialam).ja niolce podawalam poczatkowo dawke zgodnie z ulotka,ale po pewnym czasie syrop przestal dzialac i zwiekszylam dawke.od zeszlego tygodnia codzienie z samego rana dawalam jej do mleka 10ml.pozniej health visitor powiedzila mi ze lepiej podawac ten syrop po bardziej tresciwym posilku,bo nikola po syrobie robila tak wodniste kupy ze pzeciekal pampers i bruszily sie spioszki.
powiem tak:odkad nikola zaczela raczkowac widze poprawe.do tego daje jej jesc wszystko,kapuste,sliwki,gruszki,szpinak i duzo picia(takze sok z suszonych sliwek)

aniteczka1981- spacerek:-Dkochana super propozycja.wstepnie jestesmy umowione na jutro,ale co do godziny musimy sie dogadac,bo rano mam sprawe na miescie do zalatwienia.wysle ci moj numer kom.bede czekac na telefon:-)

reklama
Do góry