reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ja równiez sie melduje:-)Mała spi ,obiad zrobiony wiec labbbbaaaaaaa:-D:-D:-D.Jezeli chodzi o mój poród to tez troche zajeło.Jak wody odeszly w środe to niespodzianka dopiero w sobote o 10 rano,tak wiec podobnie ja nefretete101 i na koniec cesarka:-(.Ciekawa jestem czy wy tez tak długo dochodziłyscie do siebie:-(

reklama
Ja równiez sie melduje:-)Mała spi ,obiad zrobiony wiec labbbbaaaaaaa:-D:-D:-D.Jezeli chodzi o mój poród to tez troche zajeło.Jak wody odeszly w środe to niespodzianka dopiero w sobote o 10 rano,tak wiec podobnie ja nefretete101 i na koniec cesarka:-(.Ciekawa jestem czy wy tez tak długo dochodziłyscie do siebie:-(
ja to męczyłam się od rana po oksytocynie..skurcze skurcze jak cholera a tu rozwarcia ero..więc przyszła profesorka i w końcu zadecydowała o 14-tej cesarka:happy:a mi aż ulżyło...juz miałam serdecznie dosyć po tych kilku godzinach..:szok:
ale 45 oszszszsz:baffled::baffled::baffled:wspólczuję:sorry2:

aniteczka-NO to super ze trafilas bez problemu:-)
JSTYSIAK-ja mialam cesarke i szybko doszlam do siebie,az sie polozne w szpitalu dziwily ze nie chce juz tabletek przeciwbolowych:-)

Ej dziewczyny ,ale te spotkanie u marty84 ma byc za tydzien ,a nie jutro:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:tak?????????????????????????????????????????????

No wlasnie ja dzisiaj ze Sylwia tez na ten temat rozmawialam i one sie mnie pyta na ktora to spotaknie jutro:sorry::sorry::sorry::sorry:a ja to samo ze za tydzien chyba,ale juz zwatpilam:baffled::baffled::baffled:
MARTA84-hej odezwij sie:-D:-D:-D:-D:-Dchyba sie nie pzrestraszylas ze tyle osob przyjedzie???:-D:-D:-D:-D
ANA089-a tobie jak tam w pracy???ok???
KASIA8118,JSTYSIAK-i jak spotkalyscie sie na spacerku????

Witam
jestem, jestem:-D:-D:-D
Spotkanie u mnie za tydzien w srode, godzine ustalimy poniej.:tak::tak::tak:
Ilosc mnie nie przeraza lubie jak jest pelna chata. Jak braknie siedzen to mysle, ze ciezarna z dolu nam pozyczy:-):-):-)
Wszystkie, ktore rodzily wiecej niz pare godzin wspolczuje. Ja rodzilam 10h. parte bez rozwarcia, wzielam epideural po 6 h i luz.. Mala miala 3800

Jutro idziemy z Maja na szczepienie:baffled::baffled::baffled:

doris 78-zmienialam mleko:-)) zaraz po przejsciu z piersi na butle przez jakis czas uzywalam polski Nan, ale w patsonie pewnego dnia zabrakolo:szok: i musielismy kupic angielskie.wybralismy SMA gold-i od tego czasu zatwardzenia-koszmar.
nikolka plakala,a razem z nia ja.wtedy pediatra z polski polecil syrop LACTULOSUM(jest dostepny w patsonie,zamowilismy 2,ale przywiezli wiecej,wczoraj zreszta go widzialam).ja niolce podawalam poczatkowo dawke zgodnie z ulotka,ale po pewnym czasie syrop przestal dzialac i zwiekszylam dawke.od zeszlego tygodnia codzienie z samego rana dawalam jej do mleka 10ml.pozniej health visitor powiedzila mi ze lepiej podawac ten syrop po bardziej tresciwym posilku,bo nikola po syrobie robila tak wodniste kupy ze pzeciekal pampers i bruszily sie spioszki.
powiem tak:odkad nikola zaczela raczkowac widze poprawe.do tego daje jej jesc wszystko,kapuste,sliwki,gruszki,szpinak i duzo picia(takze sok z suszonych sliwek)

aniteczka1981- spacerek:-Dkochana super propozycja.wstepnie jestesmy umowione na jutro,ale co do godziny musimy sie dogadac,bo rano mam sprawe na miescie do zalatwienia.wysle ci moj numer kom.bede czekac na telefon:-)

reklama
Do góry