reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Yowka ja też nie wiem czy moge Ci coś doradzic bo Marcel jednego dnia potrafi jesc pochłaniac wszystko jak odkurzacz a innego nie zjesc prawie nic:angry:
Jedno jest pewne jak płacze to zostaw (choc wiem że to ciężko:sorry2:) bo potem posiłek będzie kojarzyc mu się z czymś złym:baffled: Ja tak robię:tak: Często jest tak, że ja się staram, gotuję coś specjalnie dla niego a on nawet nie tknie:wściekła/y: We mnie aż się gotuje ale nie zmuszam go dalej:baffled: Dopóki nie jest jakimś chudzielcem i nie ma złych wyników przez to, to staram się nie denerwowac:-)

reklama
4MUCHY-JA W czwartek mam dopiero test i wtedy bede wiedziala:tak:chyba:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
AMPAR-JA tez sie przylaczam do gratulacjii:-)Maja tez ladne imie:-)a jak beda do niej mowic??tylko po angielsku,czy sie podziela:-D:-D:-D

MOJADZIDZIA-a Wy?tez sie podzielicie:))))))

Ostatnia edycja:
ojej to wasze dzieci to skarby..Szymek nie chce sniadan i kolacji-chleba w ogole nie chce!:( jak parowke to samą.Serki, jogurty bo slodkie to tak..deserki ze sloiczkow tez.Obiady tknie...czasem zje 250 ml. ale to sie zdarza nie czesto :( owoce lubil..banany, kiwi , brzoskwinie a teraz nic tylko sloiczkowe.mowie Wam masakra:no:

aaa i dwa razy raz rano po obudzeniu i raz przed snem pije mleko modyfikowane z dodakiem 3 lyzeczek kaszki ryzowej 240 ml...wypija prawie calosc.
Pije w ciagu dnia straaasznie duzo. Soki i herbatki.A jak mu zabieram bo nie chce aby pil za duzo sokow przed jedzeniem to jest placz straszny.

witam wieczorem
Gratulacje dla swiezo upieczonej mamy i oczywiscie Mai !!!
yowka - ja bylam straszym niejadkiem i rodzice sie ze mna meczyli pomogly miseczki z nadrukiem na dole (np czerwony kapturek) jak dawali mi zupe mowili ze jak zjem wszystko to na dole bedzie niespodzianka. (wcinalam az mi sie uszy trzesly:-D:-D:-D) Dzieci podobno lepiej jedza jesli razem z rodzicem przygotowuja jedzenie. Aha i jeszcze jedno mozesz kupic foremke np w ksztalcie kwiatka, statku robisz kanapke i wycinasz(mowisz, ze to nie jest zwykla kanapka to kanapka statek albo zaczarowany kwiatek) - mam gdzies taka broszurke przy okazji powiedz to Ci podrzuce;-)
Jutro szczepienie oj:-(

haha..dobry pomysl..tylko Szymon jest na to za cwany:) Ale sprobuje oczywiscie:)...on w ogole to len jest..nie chce mu sie gryzc wiec jak mu pokroje na takie malutenkie kawalki kanapke to czasami zje troszke...ale ogolnie jak czuje chleb to od razu sie krztusi albo prawie wymiotuje.

reklama
Yowka-moze musisz byc stanowcza i nie dawac mu mleka nawet jak bedzie plakal ,rano tylko wlasnie sniadanie jakies,a jak bedzie glodny to napewno zje:-)
MARTA84-NO to trzymaj sie dzielnie jutro:-):-)

Do góry