reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
Artura sis urodzila- po 19h zrobili cesarke- jest dziewczynka Maja( nie gucio-sylwia:-D:-D)
Doris78, nefretete- a jak to jest po cesarce oni czyszczaja macice czy i tak oczyszczanie jest takie samo jak po naturalnym porodzie???????????????:baffled:
Roksanna1- no to tobie tylko pozazdroscic 2h:szok: Ja tak chce nastepnym razem:-p

A i decydujcie sie z tym spotkaniem bo ja musze cos zaplanowac na jutro i pojutrze. Mam przedszkole , kulki, spacer w shipley ale chetnie cos wymienie na spotkanie z wami:-p

A pogoda dzisiaj byla pieeeeeeeeeeeeekna. 2 razy z malym smignelam a w miedzyczasie wpadla kumpelka ze wsi z jajeczkiem i pierdolkami od zajaczka dla szymcia:baffled:

yowka- wooow syrop woooow:-D:-D:-D

Ampar3 no to gratulacje dla Madzi :-):tak:;-).Ja dziewczyny jutro zdecydowanie nie mogę ale w czwartek mogę się z wami spotkac pod warunkiem że jstysiak się zgodzi na zmiane planów bo w sumie jesteśmy już umówione:tak:;-).

sluchajcie mam duzy problem z synkiem...nie chce mi jesc...ma prawie 1,5 roku.Jest na obiadkach sloiczkowych ..czasami zje moja pomidorowa i rosolek ...ale ostatnio to doslownie nic mu nie smakuje..jeden wielki placz przy jedzeniu a ja nie mam juz pomyslow.Jak wygladaja wasze jadlospisy?sniadanko obiad kolacja i w miedzyczasie?

O pare pomyslow proszę:)

yowka ja mam podobny problem mój mały też jest niejadkiem i nic mu nie smakuje:no:.Pierwszy rok życia pięknie jadł dosłownie wszystko.A pózniej zaczął wydziwiac.Raz zje a raz nie:confused:.Musisz się uzbroic w cierpliwosc :sorry2:.Ja ci nic ciekawego nie doradze bo sama mam taki sam problem:no:.

YOWKA-a moj za to wlasnie sloiczkow nie chce:no:jedna ma ulubiona ze sloiczkow a reszty to nawet nie tknie:no:
A twoj to zupelnie nic nie je???czy tylko obiady??moze poprostu za duzo je przed obiadem a potem nie chce jesc:dry::dry::dry:
Ja Dawidkowi daje na sniadanie-tosta z dzemem,albo kanapke z serem i dzemem,jakiegos rogalika i do picia jogurt pitny,albo jajecznice mu usmaze,na obiad to je to co my, a na kolacje-kanapke z szynka,z tunczykiem,albo frankfurterki mu ugotuje,te tosty z szynka i serem zje.A pomiedzy to jakis jogurt ,serek,owoce i jakies warzywa:-)ale wiadomo nie zawsze to zje i nie wszystko:tak:

reklama
Kasia8118- dzieki za gratki dla magdy- moze uda nam sie jutro podjechac do szpitala to jej przekaze:tak:
yowka- oprocz obiadow daje: parowki, kanapke z chleba tostowego- z filadelfia albo szynka albo pasztetem, jajecznice, tost, jogurty, zupe mleczna, serki zolte, owoce, budyn,
Obiady: je wszystko. Jak mial 1.5 to preferowal miesa w sosie-schab, gulasz, bitki, makarony z sosami i zupy-takie geste jak krupnik, jarzynowa, gulaszowa

Do góry