reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
A to czyli nie jest jeszcze tak zle:-D:-D:-D
Sylwiam- miala skurcze- rano jej jakis masaz zrobili i miala rozwarcie 2cm i odeslali do domu

A ja pojechalam do szpitala ok 6rano i urodzilam 11.30- i dla mnie to byla wiecznosc:szok:

czesc wszystkim
sylwia.m widze ze szalejesz z zakupami :-D ja tez juz bym chciala ale dopiero za jakies 3tyg. ide powtorzyc scan wiec jeszcze troche musze poczekac :baffled:
kasia8118 1,2 godziny spaceru... ja taki dystans przechodze w przeciagu tygodnia :-D:-D ale mam nadzieje ze to sie zmieni jak nadusia sie urodzi,ogolnie lubie spacery ale nie w pojedynke a S pracuje po 12godz wiec tylko weekendy zostaja pod warunkiem ze pogoda jest ladna,ostatnio bylismy na chellow lane na BD9 niby bylo slonecznie ale od tej wody tak nas wyheblilo ze ja cala sina bylam :tak:
doris78 z ktorego miejsca bedziesz mnie mogla zabrac w srode? a czy godzina juz ustalona?
tyle tu napisane ze ja juz sie pogubilam :dry:

MOJADZIDZIA-nic jeszcze nie jest ustalone ,nawet dzien:-D:-D:-D:-Dja moge Cie odebrac moze z pod piekarni???bo wiem gdzie jest:-):-)

AMPAR-ok to czekam do niedzieli:-):-):-)dzieki:tak:
No sie meczy dziewczyna:dry::sorry2::sorry2::sorry2:
SYLWIA M-no faktycznie szalejesz:-D:-D:-Dno ale sie nie dziwie,tyle fajnych rzeczy jest dla dziewczynek,ze chyba tez bym oszalala:-D:-D
NEFRETETE-no tak lekarstwa trzeba z glowa brac,ale my -laiki ,nie znamy sie na lekach i bierzemy pierwszy lepszy:baffled::baffled:
I jak fajne bajki???

doris78 swietnie mi pasuje z pod piekarni,to tylko 3minuty drogi od mojego domu :-D tak,wiem ze jestem leniwa :szok: wysle ci moj numer tel. w razie czego

Ostatnia edycja:
Cześć i ja chciałam się przywitać. Coś Marta84 się nie odzywa chyba przerażona ilością jakie zgłosiły chęci przybycia:szok::szok::szok::-D:-D:-D.
4muchy a my jak się umówimy? Gdzie mam być jutro? Bo to jutro? Tak? Na którą mam być? A jak z fotelikiem? Musi być koniecznie?
Ampar
taki masaż to podobno nic miłego. Ja miałam najlepiej z porodem. Pojechałam o 9.30 a o 11.25 już mam wpisaną godzinę porodu. A i tak mnie przepraszali że czekałam. Nie wiem co to skurcze i co to bóle. Tak można rodzić. Oczywiście cesarka.

reklama
hej witam ponownie laseczki..:-)
byłam w Accencie..trafiłam bez problemu:tak:
doris-wielkie dzięki za podpowiedz,bo bez tego bym szuuuukała i szuakała a tak przynajmniej wiedziałam gdzie iść:-)
sylwiam.-sama słodycz...ehhh te dziewczyneczki:tak:jeszcze Ci dojdą spinusie,i gumeczki...poczekaj:-D:-D:-D:-D\
nefretete101- ILE???:eek::eek::eek::eek::eek::eek: matko jedyna współczuje tyle rodzić...
agnieszkaUK-no to jakiś spacerek trzeba zmontować..może jutro jak będzie ładnie?:-):-):-)co ty na to?

Do góry