reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
dzieki za odpowiedz;-) to jeszzcze nie jest tak źle. kolezanka mówiła, że jej znajoma odbiera dzieciaka ze szkoły i bierze za godzine 1,5... za tyle to by mi sie nawet ubrać nie chciało:-D

Marta a kiedy zaczęła rodzic??? Hheh ciekawe czy Maja będzie czy może Gucio:confused::-D

jakby kto pytał to ja buszuję po ebay'u i kupuję małe sukienusie. Chyba już powinnam przestac bo w domu mam jakieś 7, i teraz kupilam jeszcze 15:szok::-p:rofl2: Teraz to już tylko śpiochy i wsio:-D

Bo tak sobie pomyslalam ze moze by sie tak razem wybrać i poznać:-):-):-)Ja tez gdzieś tak dopero za dwie godz;-)wychodze ,więc jak masz ochote to zapraszam

reklama
No kupa czasu:tak: Ja jak pojechałam o 9 rano to urodziłam dopiero o 3.41 w nocy:baffled: Z bólami byłam przez 14:szok::baffled:
Jej się skórcze zaczęły czy wody odeszły?

Kasia8118 spoko, ja też za grosze kupuję:tak: Za 13 sukienek dałam 11Ł z przesyłką:tak: a takie pojedyńcze to też po 2Ł:-)

Do góry