reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
dzieki za odpowiedz;-) to jeszzcze nie jest tak źle. kolezanka mówiła, że jej znajoma odbiera dzieciaka ze szkoły i bierze za godzine 1,5... za tyle to by mi sie nawet ubrać nie chciało:-D

Marta a kiedy zaczęła rodzic??? Hheh ciekawe czy Maja będzie czy może Gucio:confused::-D

jakby kto pytał to ja buszuję po ebay'u i kupuję małe sukienusie. Chyba już powinnam przestac bo w domu mam jakieś 7, i teraz kupilam jeszcze 15:szok::-p:rofl2: Teraz to już tylko śpiochy i wsio:-D

Bo tak sobie pomyslalam ze moze by sie tak razem wybrać i poznać:-):-):-)Ja tez gdzieś tak dopero za dwie godz;-)wychodze ,więc jak masz ochote to zapraszam

reklama
No kupa czasu:tak: Ja jak pojechałam o 9 rano to urodziłam dopiero o 3.41 w nocy:baffled: Z bólami byłam przez 14:szok::baffled:
Jej się skórcze zaczęły czy wody odeszły?

Kasia8118 spoko, ja też za grosze kupuję:tak: Za 13 sukienek dałam 11Ł z przesyłką:tak: a takie pojedyńcze to też po 2Ł:-)

Do góry