reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
apropo tych leków dla dzieci powiam wam, że:
w polsce można kupić popularny syrop np taki jak tusipek (nie pamietam czy dobe napisałam), jeżeli wypijesz go więcej niż zalecana dawka, a do tego popijesz kawą lub sporą ilością coca coli też możesz mieć halucynacje... efekt podobny jak po spozyciu narkotyków. Często małolaty jak nie mają dostępu do dragów narkotyzują sie syropami na kaszel popijają coca cola albo kawa ( po kawie lepszy efekt). i to nie jest tylko w wielkiej brytanii, że tu laki jakieś trefne! poprostu z lekami każdymi trzeba uważać i tyle ale to chyba nic nowego. myśle, że nie ma co panikować tylko wystarczy logicznie pomyśleć;-):-D
pracowałam przez 2,5roku w fabryce leków więc jakoś ten artykuł nie zrobił na mnie wrażenia. musze też przyznać,że syropki niezła jazde robią ale nie wiem czy warto kolejny dzień spędzać na kibelku ze sraczką hahahahha:-D;-)

Hej
A moj szymonek zasnal:szok: Obudzil sie dzisiaj po 5 i byl strasznie padniety:wściekła/y:
zaraz sie wiec ubieram zeby jak sie obudzi zgarnac go na spacer
Agnieszkauk- moj maly z kolei rabie 4 razy dziennie:szok:
Doris78- no to jak chcesz. Poczekaj do niedzieli jak nie da rady to zamowisz;-)
Kasia8118- fajnie ze chociaz na chwile bedziecie:tak:
Nefretete- a u mnie slicznie swieci slonce i kurde nie mam wymowki na siedzenie w szlafroku chociaz chetnie bym to zrobila:-D:-D

Kasia8118- na 3 godziny:szok: To conajmniej 3 piwa musisz wypic i 4 kawy:-D:-D:-D
Na 19 bo rano chcemy jechac zobaczyc mala:tak: Magda jeszcze rodzi:szok:
Nefretete- ja tez slyszalam o 3f

reklama
Do góry