reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej a ja już przy kawce:tak:.agnieszkaUk jeżeli chodzi o zatwardzenie to mój mały też to ma i raz jest ok.a raz przechodzi katorgi a ja razem z nim:wściekła/y:.On tak długo męczy aż mu wyjdzie,ale to co on potrafi wyprdukowac czasami to mnie przeraża bo są to olbrzymie twarde kule:szok:.Sorki że tak szczegółowo wam to opisałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.Nie wiem co Ci doraczic bo sama nie znalazłam jeszcze złotego srodka na ten problem:no:.Napewno będą pomocne owoce i zupki warzywne :tak:.Aniteczka oj ja mam słabą orientacje to Ci nie pomogę zawsze byliśmy tam samochodem:-:)zawstydzona/y:.

reklama
te szczegoly co piszesz ma takie same nikla:-(( u nas bardzo pomogl syrop-lactulosum(zamowilismy w patsonie)i teraz mozesz go bez problemu kupic.nikolce pomogla health visitor powiedziala zeby jej dawac sok z suszonych sliwek(mozesz kupic w morrisonie),miksuje jej gruszke ze sliwka,daje szpinak.pomaga ale kupki dalej sa lekko zbite

ANITECZKA-Musisz wyjsc tym drugim wyjsciem,nie glownym tylko z drugiej strony i jak wyjdziesz na ta glowna ulice to idzi w strone kosciola czyli prosto pos gore i tam po lewej stronie ul;icy jest accent ,taki nowy dwu pietrowy budynek-on bedzie przed tymi wiezowcami:-)mam nadzieje ze ok wylumaczylam:-D:-D
AGNIESZKAUK-sproboj mu moze dac taki deserek sliwki z jablkiem,moze zadziala:-)

Witam w deszczowy poranek:-(Komp sie naprawił:tak:wiec juz moge pisać poludzku.:-)Dziekuje za tak gorące powitanie,az zacheca do stukania:-):-):-)Ztego co zdążyłam podczytac to tez duzo Was jest z bd9 ,ale fajnie:-):-):-)

Ostatnia edycja:
AGNIESZKAUK-a probowlas zmienic mleko??bo ja pamietam jak Dawida przestalam karmic i przeszlam na modyfikowane to tez mial zatwardzenie po mleku nan2 ha ,tym hypoalergiczznym,ale po sojowym juz nie:no:

AgnieszskaUk czyli ten syrop w Patsonie jest teraz do kupienia bez żadnego zamawiania:confused:?Jeżeli tak to chyba sobie kupie bo nigdy jeszcze nie miałam więc można spróbowac:tak:.A ten jest środek daje się tylko wtedy kiedy jest problem i działa szybko czy trzeba dawac go przez dłuższy czas?

Ranyyyyyyyy:szok::szok::szok::szok: Ale się rozhuśtałyście:-D:-D Miałam 16 stron do nadrobienia:szok: i oczywiście już nie pamiętam co komu odpisac:-p

Witam wszystkie nowe koleżanki:tak: Mam nadzieję, że już niedługo poznamy się osobiście na jakimś spotkanku :-) no i super, że macie dziewczynki bo to nasze potencjalne kandydatki na synowe:-D a wiadomo im ich więcej tym lepiej dla mojego syna;-):-D:-p:rofl2:

Kasia8118 mi troszkę nie podrodze ale ja jestem dobra koleżanka i mogę wziąc was ze sobą do Marty84;-)

reklama
No nie wiem Sylwia.m czy to dobry pomysł żebyś traciła tyle czasu bo zdaje sobie sprawe z tego że tobie faktycznie nie podrodze tobie:baffled:.Trochę daleko mieszkamy od siebie.No sama nie wiem:confused:.Nie chcę nikogo wykorzystywac:no:.Przemyśl jeszcze to dobrze:sorry2:.Idę do małego bo się denerwuje:tak:.

Do góry