reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

DORIS odniesli sie do polskich lekarzy:-)ale to chyba tylko dla tego ze pokazałam im wszystkie badania ze szpitala <przepraszam ale co mi mała poprzestawiała w kompie i nie mam znaków:baffled:ale jutro wraca tata wiec naprawi <jak zawsze:zawstydzona/y:
kasia a Ty to gdzie najczęsciej spacerujesz:-)bo ja to codziennie w centrum shipley<daleko mieszkasz od shipley

reklama
Ale tu dzisiaj fajnie- tyle nowych osob. Ja juz az sie zastanawialam czy to nie prima aprilis:-D:-D:-D A mojego siostra w szpitalu-chyba jutro bedzie berbec:-):-)

Doris78
- kurcze Artura przeniesli do leeds a ten 2 dzial zostal w bradford no ale moze przez kogos da sie cos zalatwic- poprobujemy:tak:
Marta84-slyszalam o tej salatce ze jest rewelacyjna:-p:tak:
jstysiak-witaj i kasia8118 naprawde lubi spacerki- dobrze trafilas:tak:;-) No i masz dziewczynke-super bo tu deficyt przezywamy;-)
Kasia8118- sorki ze ci tak szybko i krotko odpisalam ale znowu bylam molestowana prywatnie:crazy: A ty podjedziesz w sobote jak bedzie ola?

Ide sobie pyknac i spac

yowka polecam CALCOUGH TICKLY glicerynowy sama stosuje i małej po dwóch dniach przechodzi<juz mi czwarty post uciekł:wściekła/y:kurcze koncze jutro wpadne jak minio naprawi:sorry2:kompa <tymczasem miłej nocki i buzaki dla dzieciaczków

Ale zescie dzis nastukaly :szok: A ja sie tu biedna mecze z internetem przez komorke. :baffled:

Witam nowe kolezanki, sporo sie Was tu dzis dopisalo.

A ja dalej sie rozpakowuje i konca nie widac. Tyle gratow nazbieralam ze szkoda gadac, teraz tylko wszystko wyrzucam. :crazy: Ale mamy super landlorda. Non stop tu wpada i cos nam poprawia i taki przejety. O wszystkim i o wszystkich w okolicy nam opowiedzial. Idziemy z nimi we czwartek na kurs salsy tu lokalnie. Moj grafik tygodniowy zapelnia mi sie z dnia na dzien, az boje sie ze na BB mi czasu nie starczy.

jstysiak jeżeli chodzi o spacerki to różnie to bywa jeżeli pogoda jest bardzo ładna to idę sobie na maratonik do Shipley i droga zajmuje mi około 1.20godz.często też spaceruje po dzielnicy na której kiedyś mieszkałam Wrose to jest BD18 i jak dobrze kojarze to juz chyba jest blisko od ciebie:confused:?yowka mój synek też w zeszłym miesiącu miał mocny kaszel i postanowiłam że sama go wylecze i kupiłam mu trzy syropy i nic nie pomogły i stwierdziłam że więcej już nie będę sama go leczyc szkoda jego zdrowia i mojej kasy:-:)zawstydzona/y:.Ampar3 bardzo chętnie wpadniemy,ale wiesz jak jest całonocna imprezka odpada :tak:,ale jak można wpasc na kawke i jedno piwko to bardzo chętnie:tak:.A o której zaczyna się imprezka:confused:?Ale w kwietniu na 100 wpadniemy na impreze.

Ostatnia edycja:
doris78-pracuje w weekendy w farmers boy'u, a w tygodniu z coreczka jestem w domku.mam sporo wolnego czasu,takze jakby ktoras z kolezanek miala ochote na jakis dluzszy spacerek czy spotkanie to ja sie pisze.
musze urozmaicic swoj grafik dnia,bo jezeli tego nie zrobie to zupelnie odetne sie od swiata i zostane w kuchni:-):-):-)

dziewczyny powiedzcie mi cos na temat play grup(ja mieszkam na bd9,kolo szpitala).poszukuje rozrywki dla mojej nikolki.chetnie uczestniczyla bym w takich spotkaniach(poznala nowe mamy i wogole..).slyszalam duzo dobrego o play grup.fajnie by bylo jakbym mogla sie spotkac z wami:-)
ojjjjooojjjj ale sie rozpisalam:-D

a nastepny watek to moja nikolka ma zatwardzenia.odkad przeszlam z piersi (po tygodniu od urodzeni)na butle to masakra(od terazjest troche lepiej-po 9miesiacach).tylko czopki i lactulosum.jezeli mialyscie podobne problemy lub wiecie jak sobie z tym radzic to powiedzcie,bo moje dziecko i ja sie meczymy.jak pisalam jest lepiej, ale jeszcze nie tak jak powinno:sad:

aniteczka1981-super ze mieszkasz na bd9-to takze moja okolica:-).
moja nikola ma 9miesiecy i wlasnie zaczela razczowac:-D:-D:-D hahahaha jest wszedzie,na tylku spokojnie nie usiedzi-do tego jak wczesniej pisalam zabki jej ida,otatnio wyszedl trzeci,ale jaki koszmar byl przy tym:sad::sad: 2 tygodnie z goraczka:szok:,ale lekarz nic tylko paracetamol,ale ile mozna poic dziecko paracetamolem:no: bylam wsciekla:crazy: ale dosyc-pojechaliscmy do szpitala,bo do mojej przychodni nie moglam sie dodzwonic:baffled:ciagle zajete.ale wiem ze gdybym nawet sie dodzwonila to bym miala''meeting'' telefoniczny z doktorka:dry:
7 swiatow
icon9.gif

Czesc dziewczyny no i znowu zpowiada sie deszczowy dzien:-:)-:)-:)-(
AMPAR-jak to jest problem to moze niech sobie da spokoj Artur,ja zamowie przez internet wtedy sobie:tak::tak:
AGNIESZKAUK-my sie przewaznie raz w tygodniu spotykamy:tak:wiec zapraszamy ,a spotykamy sie roznie-w lister parku,gdzies na kulkolandzie albo u ktorej w domku,zalezy od pogody:-):-):-)

Ano i fajnie ze sobie w weekend pracujesz ,nie masz takiej monotonni:-)
YOWKA-masz tu linka i tam jest napisane ktorych lekarstw nie powinno sie dawac dziecio w Uk Uwaga rodzice - tych leków dzieci zażywać nie powinny!- Onet.pl - Wiadomości -05.03.2009 warto poczytac bo jest ich mnostwo:szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry