reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

DORIS odniesli sie do polskich lekarzy:-)ale to chyba tylko dla tego ze pokazałam im wszystkie badania ze szpitala <przepraszam ale co mi mała poprzestawiała w kompie i nie mam znaków:baffled:ale jutro wraca tata wiec naprawi <jak zawsze:zawstydzona/y:
kasia a Ty to gdzie najczęsciej spacerujesz:-)bo ja to codziennie w centrum shipley<daleko mieszkasz od shipley

reklama
Ale tu dzisiaj fajnie- tyle nowych osob. Ja juz az sie zastanawialam czy to nie prima aprilis:-D:-D:-D A mojego siostra w szpitalu-chyba jutro bedzie berbec:-):-)

Doris78
- kurcze Artura przeniesli do leeds a ten 2 dzial zostal w bradford no ale moze przez kogos da sie cos zalatwic- poprobujemy:tak:
Marta84-slyszalam o tej salatce ze jest rewelacyjna:-p:tak:
jstysiak-witaj i kasia8118 naprawde lubi spacerki- dobrze trafilas:tak:;-) No i masz dziewczynke-super bo tu deficyt przezywamy;-)
Kasia8118- sorki ze ci tak szybko i krotko odpisalam ale znowu bylam molestowana prywatnie:crazy: A ty podjedziesz w sobote jak bedzie ola?

Ide sobie pyknac i spac

yowka polecam CALCOUGH TICKLY glicerynowy sama stosuje i małej po dwóch dniach przechodzi<juz mi czwarty post uciekł:wściekła/y:kurcze koncze jutro wpadne jak minio naprawi:sorry2:kompa <tymczasem miłej nocki i buzaki dla dzieciaczków

Ale zescie dzis nastukaly :szok: A ja sie tu biedna mecze z internetem przez komorke. :baffled:

Witam nowe kolezanki, sporo sie Was tu dzis dopisalo.

A ja dalej sie rozpakowuje i konca nie widac. Tyle gratow nazbieralam ze szkoda gadac, teraz tylko wszystko wyrzucam. :crazy: Ale mamy super landlorda. Non stop tu wpada i cos nam poprawia i taki przejety. O wszystkim i o wszystkich w okolicy nam opowiedzial. Idziemy z nimi we czwartek na kurs salsy tu lokalnie. Moj grafik tygodniowy zapelnia mi sie z dnia na dzien, az boje sie ze na BB mi czasu nie starczy.

jstysiak jeżeli chodzi o spacerki to różnie to bywa jeżeli pogoda jest bardzo ładna to idę sobie na maratonik do Shipley i droga zajmuje mi około 1.20godz.często też spaceruje po dzielnicy na której kiedyś mieszkałam Wrose to jest BD18 i jak dobrze kojarze to juz chyba jest blisko od ciebie:confused:?yowka mój synek też w zeszłym miesiącu miał mocny kaszel i postanowiłam że sama go wylecze i kupiłam mu trzy syropy i nic nie pomogły i stwierdziłam że więcej już nie będę sama go leczyc szkoda jego zdrowia i mojej kasy:-:)zawstydzona/y:.Ampar3 bardzo chętnie wpadniemy,ale wiesz jak jest całonocna imprezka odpada :tak:,ale jak można wpasc na kawke i jedno piwko to bardzo chętnie:tak:.A o której zaczyna się imprezka:confused:?Ale w kwietniu na 100 wpadniemy na impreze.

Ostatnia edycja:
doris78-pracuje w weekendy w farmers boy'u, a w tygodniu z coreczka jestem w domku.mam sporo wolnego czasu,takze jakby ktoras z kolezanek miala ochote na jakis dluzszy spacerek czy spotkanie to ja sie pisze.
musze urozmaicic swoj grafik dnia,bo jezeli tego nie zrobie to zupelnie odetne sie od swiata i zostane w kuchni:-):-):-)

dziewczyny powiedzcie mi cos na temat play grup(ja mieszkam na bd9,kolo szpitala).poszukuje rozrywki dla mojej nikolki.chetnie uczestniczyla bym w takich spotkaniach(poznala nowe mamy i wogole..).slyszalam duzo dobrego o play grup.fajnie by bylo jakbym mogla sie spotkac z wami:-)
ojjjjooojjjj ale sie rozpisalam:-D

a nastepny watek to moja nikolka ma zatwardzenia.odkad przeszlam z piersi (po tygodniu od urodzeni)na butle to masakra(od terazjest troche lepiej-po 9miesiacach).tylko czopki i lactulosum.jezeli mialyscie podobne problemy lub wiecie jak sobie z tym radzic to powiedzcie,bo moje dziecko i ja sie meczymy.jak pisalam jest lepiej, ale jeszcze nie tak jak powinno:sad:

aniteczka1981-super ze mieszkasz na bd9-to takze moja okolica:-).
moja nikola ma 9miesiecy i wlasnie zaczela razczowac:-D:-D:-D hahahaha jest wszedzie,na tylku spokojnie nie usiedzi-do tego jak wczesniej pisalam zabki jej ida,otatnio wyszedl trzeci,ale jaki koszmar byl przy tym:sad::sad: 2 tygodnie z goraczka:szok:,ale lekarz nic tylko paracetamol,ale ile mozna poic dziecko paracetamolem:no: bylam wsciekla:crazy: ale dosyc-pojechaliscmy do szpitala,bo do mojej przychodni nie moglam sie dodzwonic:baffled:ciagle zajete.ale wiem ze gdybym nawet sie dodzwonila to bym miala''meeting'' telefoniczny z doktorka:dry:
7 swiatow
icon9.gif

Czesc dziewczyny no i znowu zpowiada sie deszczowy dzien:-:)-:)-:)-(
AMPAR-jak to jest problem to moze niech sobie da spokoj Artur,ja zamowie przez internet wtedy sobie:tak::tak:
AGNIESZKAUK-my sie przewaznie raz w tygodniu spotykamy:tak:wiec zapraszamy ,a spotykamy sie roznie-w lister parku,gdzies na kulkolandzie albo u ktorej w domku,zalezy od pogody:-):-):-)

Ano i fajnie ze sobie w weekend pracujesz ,nie masz takiej monotonni:-)
YOWKA-masz tu linka i tam jest napisane ktorych lekarstw nie powinno sie dawac dziecio w Uk Uwaga rodzice - tych leków dzieci zażywać nie powinny!- Onet.pl - Wiadomości -05.03.2009 warto poczytac bo jest ich mnostwo:szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry