reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Nefretete-oj rzadko ich mozna spotkac:-D:-D:-D
Jstysiak-Ja mam w domu alergika ale duzego :-(no i ma do tego jeszcze astme:-(
A co Twoja Amelka jest alergiczka??czy ty tylko tak podejrzewasz

reklama
nefretete101z tego co wiem to anglików juz dawno nie ma w Bradford;-);-);-);-);-)a u mojego męża w pracy to sie smieją ze trzeba mieć wize:-Daby tam mieszkac

Doris78o kurcze to nie zazdroszcze:-(amelka wstepnie mleko ,laktoza i perfumy:-(czyli standard.Ale do tego powiększona grasica wiec wiem co to inhalator:wściekła/y:Mała meczyła sie przez 5miesiecy i do tego zapalenie płuc .Bo tutaj wszystko dobrze ,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wystarczy jeden wyjazd do polski i wszystko jasne.

No to fakt ,ze tutaj oni na bardzo czesto mowia ok:-(ale moj Kuba wlasnie tutaj ma stwierdzona astme.A z drugiej strony w polsce wszystko zwajala na alergie,masz wysypke to odrazu alergia .......wiec nie wiem gdzie lepiej

Moj Kuba jest uczulony na kurz,brzoze i trawe:-(a z ta astma to jest szkoda dziecka,ale jak bierze lekarstwa to normalnie mozna zyc,on ostatni atak mial prawie 3 lata temu ,ale wtedy jeszcze nie bral zadnych lekarstw.A astma wlasnie sie wziela z alergii:-(

AGNIESZKAUK-wyczytalam u ciebie w profilu,ze pracujesz w weekendy,a gdzie ??jesli mozna spytac:-p:-p:-p
A co ci tutaj lekarze mowia o tej alergii??

AMPAR-a czy te nocniki co kiedys o nich rozmawialysmy sa grajace???mozesz mi przeslac stronke z tymi produktami.

ULCIA, MONIKA 1213,SYLWIA M,BOZENA M,MARZENA M -hej dziewczyny a wy gdzie jestescie???chyba wszystkie co??jak o kims zapomnialam to przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

AMPAR-juz znalazlam strone i one sa grajace:tak:a czy mogalbym u twojego meza sobie zamowic taki jeden nocniczek,ten czerwony??please:-):-):-)moze sie uda na niedziele:-p:-p:-p;-);-);-)a jak nie to zaczekam:-)

reklama
:(..moj synus strasznie kaszle..nie wiem..nic wiecej mu nie dolega tylko ten okropny kaszel:( znacie jakis dobry syropek do kupienia tu albo jakies inne sposoby?Pewnie pojde jutro do przychodni i mi powiedza, ze mam mu dawac duzo plynow i to wszystko.A meczy sie biedaczek:(
To pewnie od tych cholernych plesni na scianie.:angry:

Do góry