reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Nefretete-oj rzadko ich mozna spotkac:-D:-D:-D
Jstysiak-Ja mam w domu alergika ale duzego :-(no i ma do tego jeszcze astme:-(
A co Twoja Amelka jest alergiczka??czy ty tylko tak podejrzewasz

reklama
nefretete101z tego co wiem to anglików juz dawno nie ma w Bradford;-);-);-);-);-)a u mojego męża w pracy to sie smieją ze trzeba mieć wize:-Daby tam mieszkac

Doris78o kurcze to nie zazdroszcze:-(amelka wstepnie mleko ,laktoza i perfumy:-(czyli standard.Ale do tego powiększona grasica wiec wiem co to inhalator:wściekła/y:Mała meczyła sie przez 5miesiecy i do tego zapalenie płuc .Bo tutaj wszystko dobrze ,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wystarczy jeden wyjazd do polski i wszystko jasne.

No to fakt ,ze tutaj oni na bardzo czesto mowia ok:-(ale moj Kuba wlasnie tutaj ma stwierdzona astme.A z drugiej strony w polsce wszystko zwajala na alergie,masz wysypke to odrazu alergia .......wiec nie wiem gdzie lepiej

Moj Kuba jest uczulony na kurz,brzoze i trawe:-(a z ta astma to jest szkoda dziecka,ale jak bierze lekarstwa to normalnie mozna zyc,on ostatni atak mial prawie 3 lata temu ,ale wtedy jeszcze nie bral zadnych lekarstw.A astma wlasnie sie wziela z alergii:-(

AGNIESZKAUK-wyczytalam u ciebie w profilu,ze pracujesz w weekendy,a gdzie ??jesli mozna spytac:-p:-p:-p
A co ci tutaj lekarze mowia o tej alergii??

AMPAR-a czy te nocniki co kiedys o nich rozmawialysmy sa grajace???mozesz mi przeslac stronke z tymi produktami.

ULCIA, MONIKA 1213,SYLWIA M,BOZENA M,MARZENA M -hej dziewczyny a wy gdzie jestescie???chyba wszystkie co??jak o kims zapomnialam to przepraszam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

AMPAR-juz znalazlam strone i one sa grajace:tak:a czy mogalbym u twojego meza sobie zamowic taki jeden nocniczek,ten czerwony??please:-):-):-)moze sie uda na niedziele:-p:-p:-p;-);-);-)a jak nie to zaczekam:-)

reklama
:(..moj synus strasznie kaszle..nie wiem..nic wiecej mu nie dolega tylko ten okropny kaszel:( znacie jakis dobry syropek do kupienia tu albo jakies inne sposoby?Pewnie pojde jutro do przychodni i mi powiedza, ze mam mu dawac duzo plynow i to wszystko.A meczy sie biedaczek:(
To pewnie od tych cholernych plesni na scianie.:angry:

Do góry