reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dzieki za mile powitanie:)
tak mieszkam w Huddersfield...szaro tu jak wszedzie;)...ale mam nadzieje, ze bedzie milej i słoneczniej jak faktycznie zostaniemy sąsiadkami:)...my teraz mieszkamy na Crosland Moor ale tez sie przeprowadzamy w tym miesiacu do innej dzielnicy..spokojniejszej...bez ciapkow:)...chcemy domek z ogrodkiem aby Szymek mial gdzie szalec juz na wiosne . Wybraliśmy Almondbury.A wy gdzie zamierzacie?

reklama
doris78 widze ze ty w bardzo bojowym nastroju jestes,z twoich postow taka czerwien bije... :-D:-D:-D to prawda pogoda od 2dni okropna az sie nie chce z domu wychodzic a ja musze recepte odebrac z przychodni :crazy:

yowka ja nie mam pojecia w jakiej dzielnicy bym chciala zamieszkac bo nie znam miasta:szok::-D ale moze bedziesz w stanie mi cos doradzic;-) wynajmujecie domek przez agencje czy prywatnie od landlorda?

doris78 - super, ze wpadniesz. Teraz tylko trzeba ustalic konkretny dzien moze innym bedzie pasowalo.:tak::tak::tak:
nefretete101
- witam rowniez. Jakiego domu szukasz duzy, maly a moze flat. Popytam znajomych. Z polecenia zawsze lepiej.
mojadzidzia - robie zdjec ile wlezie a potem spedzam godziny na wywalaniu :-D:-D:-DMoj maz robi swietne zdjecia zawsze mu zazdroszcze, no i wogole zna sie na przerobce w Photoshop, a ja jestem lewa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale postanowilam sie nauczyc i teraz go mecze ze wszystkim - ma przerabane:-D:-D:-D
kto jeszcze jest chetny odwiedzic mnie w przyszlym tygodniu:confused:

nefretete101 a wiec polecam ta , ktora wybieramy..blisko miasta..blisko markety..blisko szkoly i przedszkola...no i cisza..spokoj...i co dla mnie b. wazne brak pakoli:) mila dzielnica to rowniez Marsh, Padock, Crosland, Newsome...pytaj o wszystko co chcesz..napewno doradze.Ze wzgl. na prace sie przeprowadzacie?
My teraz mamy mieszkanie od prywatnego landlorda...ale ten dom gdzie sie wyprowadzamy jest z agencji.

mojadzidzia - a moze zabierzesz sie z kims, albo autobusem??
nefretete101
- a ty jestes zmotoryzowana??
yowka - ty masz blisko wiec pewnie sie zjawisz;-)

reklama
Do góry