reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dzieki za mile powitanie:)
tak mieszkam w Huddersfield...szaro tu jak wszedzie;)...ale mam nadzieje, ze bedzie milej i słoneczniej jak faktycznie zostaniemy sąsiadkami:)...my teraz mieszkamy na Crosland Moor ale tez sie przeprowadzamy w tym miesiacu do innej dzielnicy..spokojniejszej...bez ciapkow:)...chcemy domek z ogrodkiem aby Szymek mial gdzie szalec juz na wiosne . Wybraliśmy Almondbury.A wy gdzie zamierzacie?

reklama
doris78 widze ze ty w bardzo bojowym nastroju jestes,z twoich postow taka czerwien bije... :-D:-D:-D to prawda pogoda od 2dni okropna az sie nie chce z domu wychodzic a ja musze recepte odebrac z przychodni :crazy:

yowka ja nie mam pojecia w jakiej dzielnicy bym chciala zamieszkac bo nie znam miasta:szok::-D ale moze bedziesz w stanie mi cos doradzic;-) wynajmujecie domek przez agencje czy prywatnie od landlorda?

doris78 - super, ze wpadniesz. Teraz tylko trzeba ustalic konkretny dzien moze innym bedzie pasowalo.:tak::tak::tak:
nefretete101
- witam rowniez. Jakiego domu szukasz duzy, maly a moze flat. Popytam znajomych. Z polecenia zawsze lepiej.
mojadzidzia - robie zdjec ile wlezie a potem spedzam godziny na wywalaniu :-D:-D:-DMoj maz robi swietne zdjecia zawsze mu zazdroszcze, no i wogole zna sie na przerobce w Photoshop, a ja jestem lewa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale postanowilam sie nauczyc i teraz go mecze ze wszystkim - ma przerabane:-D:-D:-D
kto jeszcze jest chetny odwiedzic mnie w przyszlym tygodniu:confused:

nefretete101 a wiec polecam ta , ktora wybieramy..blisko miasta..blisko markety..blisko szkoly i przedszkola...no i cisza..spokoj...i co dla mnie b. wazne brak pakoli:) mila dzielnica to rowniez Marsh, Padock, Crosland, Newsome...pytaj o wszystko co chcesz..napewno doradze.Ze wzgl. na prace sie przeprowadzacie?
My teraz mamy mieszkanie od prywatnego landlorda...ale ten dom gdzie sie wyprowadzamy jest z agencji.

mojadzidzia - a moze zabierzesz sie z kims, albo autobusem??
nefretete101
- a ty jestes zmotoryzowana??
yowka - ty masz blisko wiec pewnie sie zjawisz;-)

reklama
Do góry