reklama
kasia8118
Fanka BB :)
Hej laseczki:-).Ja dopiero wolna bo skończyłam sprzątac.Doris78 nie byliśmy dzisiaj w kulkolandzie.Skoczyliśmy na ekspresowy spacerek,rynek i herbatę z Ampar3 .Roksanna ten twój suwaczek taki mały bo może robi miejsce na następny .Marta84 witamy ponownie;-).
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
ROKSANA-no suwaczek super:-):-):-)a jest normalnych rozmiarow :-)
Ja jutro dzwonie do tej kobitki od Callana,ciekawe kiedy zaczne
Ja jutro dzwonie do tej kobitki od Callana,ciekawe kiedy zaczne
kasia8118
Roksanna a o co chodzi z tym że mi się facet skrzywił ?Nie kumam sorki.
Hej
Witam wszystkie dziewczyny wieczorem, dzieki za pamiec.
Ja dopiero teraz znalazlam troche czasu. W Polsce super najchetniej to bym wrocila juz na stale Jakos Anglia mi zbrzydla:-(Maja wogole sie nie bala caly czas z raczek do raczek. Potem sie wycfanila i jak tylko ktos przechodzil kolo niej to wyciagala raczki do goryWypoczelam wreszcie mialam chwile czasu dla siebie
Zaraz zgram zdjecia i cos wstawie
Witam wszystkie dziewczyny wieczorem, dzieki za pamiec.
Ja dopiero teraz znalazlam troche czasu. W Polsce super najchetniej to bym wrocila juz na stale Jakos Anglia mi zbrzydla:-(Maja wogole sie nie bala caly czas z raczek do raczek. Potem sie wycfanila i jak tylko ktos przechodzil kolo niej to wyciagala raczki do goryWypoczelam wreszcie mialam chwile czasu dla siebie
Zaraz zgram zdjecia i cos wstawie
ampar3
Hej z wieczora
Doris78- ja tez okolo 12 sie dowiedzialam ze dzien kobiet jest bo mi Kasia powiedziala a nie moi faceci
Kasia8118- szkoda tylko ze nam tak wialo i padalo dzisiaj
Roksanna1- zyczenia dla coruni i fajnie ze wam sie imprezka udala. A co tam serwowalas ze sie Aniteczka tak zachwycala
Marta84- witaj spowrotem z rozpuszczona cora;-)
A ja juz jestem spiaca. Wrocilam z imprezki chyba kolo 2 i wstalam o 8rano
Doris78- ja tez okolo 12 sie dowiedzialam ze dzien kobiet jest bo mi Kasia powiedziala a nie moi faceci
Kasia8118- szkoda tylko ze nam tak wialo i padalo dzisiaj
Roksanna1- zyczenia dla coruni i fajnie ze wam sie imprezka udala. A co tam serwowalas ze sie Aniteczka tak zachwycala
Marta84- witaj spowrotem z rozpuszczona cora;-)
A ja juz jestem spiaca. Wrocilam z imprezki chyba kolo 2 i wstalam o 8rano
Kasia8118 bo on już nie chce więcej dzieci a ja tak. I jak mu wspomniałam to się skrzywił.
Ampar ano właśnie nic takiego ale wiesz Aniteczka jest na diecie, to wszystko podwójnie ją kusiło. .
Doris mam nadzieję że trafisz do mnie ;-);-);-)
Ampar ano właśnie nic takiego ale wiesz Aniteczka jest na diecie, to wszystko podwójnie ją kusiło. .
Doris mam nadzieję że trafisz do mnie ;-);-);-)
reklama
Ja sie tylko przywitam z Wami wieczorkiem. Juz jestesmy na nowym domeczku i jest super, chociaz panuje dookola wielki chaos. Pewnie z tydzien mi zejdzie zanim dojde do ladu z tym wszystkim
Ale bardzo sie cieszymy!
Ale bardzo sie cieszymy!
Podziel się: