reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej laseczki:-).Ja dopiero wolna bo skończyłam sprzątac:tak:.Doris78 nie byliśmy dzisiaj w kulkolandzie:no:.Skoczyliśmy na ekspresowy spacerek,rynek i herbatę z Ampar3 :tak:.Roksanna ten twój suwaczek taki mały bo może robi miejsce na następny :tak::-D.Marta84 witamy ponownie:tak:;-).

Powiem Ci Kasia8118 że mnie to bardzo rozbawiło, ale..... ten mój facet się trochę skrzywił. Poza tym same pisałyście że sezon na dziewczynki jest, a ja drugiego chcę chłopca:-D:-D:-D.

Hej
Witam wszystkie dziewczyny wieczorem, dzieki za pamiec.:tak:
Ja dopiero teraz znalazlam troche czasu. W Polsce super najchetniej to bym wrocila juz na stale:tak::tak: Jakos Anglia mi zbrzydla:-(Maja wogole sie nie bala caly czas z raczek do raczek. Potem sie wycfanila i jak tylko ktos przechodzil kolo niej to wyciagala raczki do gory:-DWypoczelam wreszcie mialam chwile czasu dla siebie:tak:
Zaraz zgram zdjecia i cos wstawie

Mam masakrycznie duzo zdjec musze troche obrobic zamim przgladne to mi zejdzie wiec chyba pobawie sie dopiero jutro. Ide spac dobranoc;-);-);-)

Hej z wieczora
Doris78- ja tez okolo 12 sie dowiedzialam ze dzien kobiet jest bo mi Kasia powiedziala:-D:-D:-D:-D a nie moi faceci:-D:-D
Kasia8118- szkoda tylko ze nam tak wialo i padalo dzisiaj:szok:
Roksanna1- zyczenia dla coruni i fajnie ze wam sie imprezka udala. A co tam serwowalas ze sie Aniteczka tak zachwycala:szok:
Marta84- witaj spowrotem z rozpuszczona cora;-)

A ja juz jestem spiaca. Wrocilam z imprezki chyba kolo 2 i wstalam o 8rano:szok:

Kasia8118 bo on już nie chce więcej dzieci a ja tak. I jak mu wspomniałam to się skrzywił.
Ampar ano właśnie nic takiego ale wiesz Aniteczka jest na diecie, to wszystko podwójnie ją kusiło. :-D:-D:-D:-D.
Doris mam nadzieję że trafisz do mnie ;-);-);-)

reklama
Ja sie tylko przywitam z Wami wieczorkiem. Juz jestesmy na nowym domeczku i jest super, chociaz panuje dookola wielki chaos. Pewnie z tydzien mi zejdzie zanim dojde do ladu z tym wszystkim :baffled:
Ale bardzo sie cieszymy!

Do góry