reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam z rana:-).Ale pogoda szkoda gadac daleko to dzisiaj chyba nie wyrusze:no:.Jak ja nie lubię takiej pogody:crazy:.Ampar3 no faktycznie szkoda że pogoda taka brzydka była wczoraj bo miejsce dosyc ładne:tak:.A jak Szymek bawił się wczoraj nowymi samochodami?Mój Krystian cały dzień spędził wczoraj przy swoim nowym samochodzie:tak: i teraz i też się bawi:-D:tak:.Kasia.j no to fajnie że już po przeprowadzce :tak:;-).Ja to raczej nie lubie zmieniac miejsca zamieszkania szybko przyzwyczajam się do miejsca i ludzi :tak:.A co tam u was?Jest tu kto?

reklama
witam wszystkie mamy z bradford i okolic.:tak::-D
ciesze sie,ze w koncu i ja stalam sie forumowiczka.super jest utrzymywac kontakt z kims kto ma dziecko i do tego jeszcze mieszka w tym samym miescie za granica.
chcialabym nawiazac nowe znajomosci, a nawet spotkac sie,wypic kawke i podzielic sie swoimi obawami..
serdecznie wszystkich pozdrawiam:-):-):-)

Czesc i czołem babeczki:-):-)

Ja wczoraj siedziałam cały dzień u rodziców, potem mąż wrócił i razem z tata stwierdzili że wypiją sobie flaszkę więc wieczór też u nich spędziłam:tak:
Dzisiaj ma wolne i jedziemy do znajomego, gdzieś tam w Anglię:baffled:

Pogoda coś ostatnio nie dopisuje:-:)-:)-(

Kasia.j fajnie, że już jesteście po:tak: Teraz to już najpszyjemniejsza częśc ci została czyli urządzanie i dekorowanie:-)

AgnieszkaUK witaj:-) Powiesz nam coś więcej o sobie? Długo tu jesteś??

AgnieszkaUk witamy :-).Napisz nam co więcej o sobie:tak:.W jakiej części Bradford mieszkasz i w jakim wieku masz dzidzie?Jeśli to nie jest tajemnica:tak:.Pozdrawiam i zapraszam do częstego pisania:tak:;-).

Witam z rana. Otworzyłam oczy , zeszłam na dół i pierwsze kroki do komputera.
Witam nową forumowiczkę. Jak już pewnie czytałaś dziewczyny spotykają się na kawce właśnie i na kukach. Chyba nie będziesz się nudzić:-D:-D. Ja się nie odzywam bo byłam z nimi tylko raz:-D:-D:-D:-D:-D
KasiaJ wiedziałam żę szybko zajrzysz na forum:-D:-D:-D. Super że już w nowym domku. Trochę Cię czeka pracy, ale .......
Marta84 zapomniałam się wczoraj z Tobą przywitać. Witam po urlopie.
A gdzie się podziały dziewczyny MarzenaM, BozenaM no i SylwiaJ:confused::confused::confused:
Kasia8118 mnie też już Mati zciągnęła z łóżka.

:sorry2: Witajcie...chyba czas Was przeprosić za moją dłuuuuga nieobecność....Szymek zabiera mi strasznie dużo czasu...no i pracowalam troche..troche pobytów w Polsce...troche problemow itd. długo by wymieniac.....
mysle, ze teraz znajde troche wiecej czasu na posiedzenie z Wami i poplotkowanie...Szymi robi sie troszke samodzielniejszy.. zabawi sie, ale jednak do wszystkiego mu mama potrzebna po chwili:)...no i troche Was opuscilam.
Obiecuję poprawę.
Kiedy ja teraz nadrobię tą lekturę?????:confused::szok:
Tyle czasu..tyle wiadomości...

Hej dziewczyny. Poniedzialek rano a tu taka cisza:szok:

Ja dalej slecze nad zdjeciami. Maja przynajmniej zajmuje sie saba wiec luz.
Tak sobie myslalam, ze moze w nastebnym tygodniu spotkanie u mnie:tak::tak:
roksanna1 - dzieki za pamiec. Kochana to sie nazywa uzaleznienie:-D:-D:-D
agnieszkaUK i yowka - witam Was serdecznie :-):-):-)

hej dziewczyny:-):-):-)ale wieje:szok::szok::szok::szok:jak Kube zaprowadzalam ,to Dawidka mi wiatr przewrocil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
AGNIESZKAUK-witaj kochana:-):-):-):-)masz coreczke czy synka???no i zapraszamy do czestego pisania no i na spotkania obowiazkowo:-):-):-):-)
YOWKA-witaj na forum po bardzo dlugiej przerwie:-):-)tez pisz ,pisz,tutaj pisze taka dziewczyna co chce sie do Hudersfield przeprowadzic wiec moze bedziecie sasiadkami:-D:-D:-D:-D
AMPAR-ja tez nie dowiedzialam sie od moich facetow,tylko od siostry:-D:-D:-Dale bylam u rodzicow i tata byl przygotowany i ciasto chociaz kupil i postawil:-D:-D
KASIA8118-a gdzie byliscie ze tak tam ladnie bylo??
kasia j-A ja wlasnie o tobie dzisiaj myslalam jak tam twoje salony i tak myslalam o Twoim Kubie jak jezdzi na rowerze po tych wielkich metrach:-D:-D:-D
ROKSANA-no wlasnie tez jestem ciekawe gdzie bede,bo jak na razie sie do tej kobiety dodzwonic nie moge:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie odbiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MARTA84-ja tam jestem zmotoryzowana wiec chetnie cie nawiedze w nastepnym tygodniu:tak::tak::tak:

witam i ja
AgnieszkaUK witam nową koleżanke:-)
yowka hej widze, że z Huddersfield jesteś:-) chcemy sie tam przeprowadzić ale ciągle nam sie to odkłada w czasie:wściekła/y: nastepny termin dalismy sobie po przyjezdzie z Polski w maju, bo nie chcemy w nowym miejscu zostawaiac chaty bez opieki,a tu znajopmi dopilnują:baffled:
roksanna1 oczywiście serdeczne życzenia dla cory... z malym poślizgiem ale szczere;-)
Marta84 witam po urlopie

co ja tam jeszcze mialam napisac:confused: ech pamięć zawodzi wiec nie bede przynudzac:-D Alex przed mometem usną wiec i ja sie walne do wyrka na chwilke;-)

pozdrowionka

reklama
czesc wszystkim
marta84 pewnie sporo tych zdjec napstrykalas skoro jeszcze nic nie mozemy obejrzec :tak: ja dzieciom potrafie pstrykac jedno za drugim,a bo sie usmiechnie,a bo smieszna minke zrobi i w konsekwencji wszystkie sa prawie identyczne-zdecydowanie nie nadaje sie na fotografa :dry:
sylwia.j najgorsze masz juz chyba za soba,dobrze ze masz pomoc bo wiem jaki to problem z przprowadzkami-my zmieniamy mieszkanie srednio raz do roku bo zawsze jakas lepsza oferta sie trafia :happy:
agnieszkauk serdecznie witamy na forum,jakie to mile ze 'znajduja' sie nowe kolezanki
ja tez chetnie bym sie z wami spotkala na jakies pogaduszki S juz po urlopie wiec duzo wolnego czasu mam,moglabym wreszcie pozyczyc jakies ksiazeczki od was :tak:
witaj yowka my sie jescze nie znamy,chyba baaaardzo dlugo nie zagladalas na forum,ale to jak z serialem brazylijskim-wszystko da sie nadrobic w kilka dni :-D:-D

Do góry