reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
mojadzidzia - moja sasiadka tezchyba bedzie miec ksiezniczke !!!
nefretete101
- bez grzyba mowisz - bedzie trudno:-D:-D:-D
zapraszam do mnie pod warunkiem, ze twoj maz nie pracuje 16 h :-D:-D:-D

Marta84 co jak co ale nie bede cie nachodzić o 7 nad ranem hahahaha 16h nie pracuje... za leniwy jest tylko od 7.30 do 4.30 (teoretycznie bo to roznie bywa- czasami w domu jest o 2-3)

nefretete101 hd1 to bylo pewnie Lindley...samo centrum. Lockwood tez radze szerokim łukiem omijac..same ciapki:) To samo Birkby.Fatalne dzielnice.My tez wlasnie ze wzgl. na grzyb sie przeprowadzamy bo nasza "kochana" angielka landlordka stwierdzila , ze nic z tym nie zrobi bo tak jest w wiekszosci angielskich domow przeciez???:confused::szok: wiec w czym my w ogole problem widzimy...???haha idiotka..a ja mam strasznego grzyba w sypialni a Szymek co noc do mnie wedruje ...kaszlemy oboje :( no a lazienka to jest strasznie juz zagrzybiona..mieszkanie bylo fajne..do czasu.
Jak cos bede wiedziec od znajomych o jakims mieszkniu od prywatnego to ci napisze. Najlepiej w Examinerze szukac-tam jest sporo ogloszen od prywatnych landlordow.
My baaaardzo dlugo szukamy-tak okolo roku i dopiero cos sie trafilo.Zagrzybionych jest mnostwo...a agencje to mysle, ze wszedzie zdzieraja.

Hej dziewczynki widzę że się zaczyna ruch na forum:tak:.Yowka witaj:-)my się jeszcze nie znamy:tak:.Marta84 mnie raczej nie będzie bo ja z tych co na laczka się poruszają :-(.A my już po spacerku pogoda paskudna.

NEFRETETE-a czemu:-:)-:)-:)-:)-(

A pamietacie dziewczyny ze w niedziele obiad mamy:tak::tak::tak::tak:
4MUCHY-a wy bedziecie w niedziele??nigdy jescze z nami nie byliscie
AGNIESZKAUK-A Ty moze dolaczysz do nas???spotykamy sie w niedziele na obiadku z mezami

Ostatnia edycja:
reklama
kasia8118 - moze z kims sie zabierzesz albo autobusem. Na nogach nie polecam:-D:-D:-D
nefretete101
- polecam Wam Brighouse, albo Elland cisza spokoj. Nas oplaty agencyjne wyszly tylko £ 60 sprawdzli tylko jedna osobe + bond

Do góry