reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Serdecznie dziękuję w imieniu Matyldy za życzenia. Urodzinki się udały, prezenty też.
Wstawiłabym ten suwaczek, ale nigdy nie interesowałam się jak. Pomożecie mi?
Ulcia ja jednak sobie dziś daruję Lister Park.

Zapomniałabym o najważniejszym. Chyba żyje dniem wczorajszym.

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!!!!!

Ostatnia edycja:
hello dziewczynki..tak tak imprezka była świetna u Roksanki:tak::tak::tak:
Mati była królową wieczoru i wyglądała jak gwiazda:-):-):-)a te frykasy co przygotowała pani domu to mmmmm sprawiły,że muuuusiałam dietę nagiąć:-D:-D:-D
wszystkiego najlepszego kobitki z okazji naszego święta!!!
a tak wogóle to pogoda dzisiaj zdecydowanie na spanie..heheh jeszcze wczorajsza jestem i rymuje:baffled::baffled::-D:-D:-D

No wlasnie a ja dopiero poznym popoludniem dowiedzialam sie dzisiaj Dzien Kobiet:-D:-D:-D:-D
Wszystkiego najlepszego:-):-):-):-):-)

ROKSANA-no to fajnie ze sie imprezka udala:tak::tak::tak:A jak Matylda zadowolona z prezentow???
A ten suwaczek to jak chcesz,to musisz wejsc w jakas strone gdzie sa suwaczki,wpisz w google suwaczki i ci wyskocza, a potem wklej ten kod url na swoja sygnature w ustwieniach:-)mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylam:sorry::sorry:
KASIA8118-i co byliscie na tych kulkach???
MARTA84-no i czekamy na relacje:-):-):-)

Doris78 udały się prezenty nawet bardzo. Zajęły się dzieci jak mało czym.
A o dniu kobiet byś się dowiedziała gdybyś na forum zajrzała z rana :-D:-D:-D. A kwiaty były?
Właśnie sprawdzam te suwaczki, dzięki.

reklama
Do góry