reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

ROKSANA-no wkoncu bys wstawila suweczek,to bysmy wiedzialy ze Twoja Matylda ma urodzinki:tak::tak::tak::tak::tak:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDROWKA DLA Matyldzi zyczy e-ciocia:tak::tak::-):-):-)

Ulcia-JA tez sie jutro nie pisze bo idziemy na urodzinki:-):-):-)
4MUCHY-jeszcze raz dzieki za te cwiczenia:tak:
MOJADZIDZIA-No to daleko nie macie:tak:nie musicie przynajmniej busa wynajmowac:-D:-D:-D
MONIKA-torcik bardzo dobry byl:tak::tak::tak:
KASIA8118-ale Ty tajemnicza jestes:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
doris78 to prawda,ja to nawet mowie ze moze to i lepiej bo przy kazdej przeprowadzce pozbywamy sie sterty niepotrzebnych rzeczy wiec przed nasza glowna przeprowadzka nie bedzie juz tyle roboty :tak::-D
a my juz po urodzinkach,troche nie jestem przyzwyczajona do takiego halasu i zamieszania,musze czesciej odwiedzac siostre :-D teraz za to sama w domku bo S jak co tydzien gra w pilke wiec mam czas dla siebie i spokoj :sorry2:

MOJADZIDZIA-TO ty tez tutaj sama nie jestes:tak:wszystkich bliskich masz przy sobie:tak:No mi sie tez to w przeprowadzkach podoba ,ale tylko to:-Da do Wakfield, to sie wszyscy przeprowadzacie,czy mama potem tutaj zostaje??i kiedy planujecie sie przeprowdzic??przed porodem/???
KASIA8118-no tak zapytalam ,bo tak tajemniczo napislas , ze jutro masz juz jakies plany:-)ale widze ze cie Ampar wygadala:-D:-D:-D:-D:-D:-D

doris78 to prawda ze mam tu cala rodzinke przy sobie :tak: a do wakefield przeprowadzamy sie tylko we dwoje bo S zaczyna tam prace od poniedzialku no i troche dlugo bedzie mu sie schodzilo z dojazdami (ok 20mil w jedna strone) no i chyba najlepiej przed porodem bo chcialabym miec wszystko gotowe na przyjscie naszej dzidzi :-)

MOJADZIDZIA-no to szkoda ze sie wynosisz z Bradford:-:)-:)-:)-(ale mam ndzieje ze nawet jak sie przeprowadzisz bedziesz z nami pisala:tak::tak::tak::-):-)
KASIA8118-NO TAK Z POGODA to nie wiadomo:dry::sorry2:u mnie strasznie wieje przez duze S:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry