reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Rany, ale Wy leniwe jesteście:szok::-D Obijacie się z tym pisaniem jak nic:tak:;-)

Ulcia dobrze, że to nie ospa:tak: Ja raczej do parku się nie wybieram:no: najprawdopodobniej u rodziców będę cały dzień (o ile nie pójdą do pracy)

Moje dziecko chyba jakaś choroba łapie:-:)-( Jeszcze nie wiem jaka bo nie ma żadnych objawów poza apatycznością, co do niego nie jest podobne:-( Wczoraj nic prawie nie zjadł przez cały dzień, w nocy źle spał a przed chwilą zasnął mi na rękach:szok: co już długo długo mu się nie zdarzało:szok:
No nic, będziemy czekac i obserwowac:-)

reklama
Dzień dobry:-).Sylwia.m a no leniwe towarzystwo tak że szok:wściekła/y:.Mój mały po tym kulkolandzie czwartkowym dostał kataru, ale ogólnie ok.nic mu nie jest.Wczoraj tylko trochę go przeciściło ,ale nie miał gorączki więc nie będę robic z tego tragedii:tak: tym bardziej że on miewa problemy z kupą i jak od czasu do czasu zdaży się dzień że zbobi kilka kupek to nawet się ciesze:tak:.Ulcia.C ja radzej odpadam w niedziele jeżeli chodzi o park bo mam już plany:tak:.Fajnie że to nie ospa:tak:.Szkoda tylko że lekarze nie wiedzą co to jest:baffled:.Mojadzidzia a co u Ciebie czemu się nic nie piszesz?Nefretete po zdjęciach widze że lubisz czerwień:tak:.Oj ja też bardzo lubie szczególnie taką intensywną :tak:.To co dziewczynki przyjemnej soboty życze oby tylko nie padało:-):tak:.

czesc dziewczynki
sorki za lenistwo ale naprawde nie mialam czasu na pisanie,co nie znaczy ze was nie podczytywalam kazdego dnia :tak:
sylwia.m spodniczka naprawde fajna i narobilas mi ochoty chociaz ja stronie od spodnic jak tylko sie da ta wyjatkowo mi sie spodobala,szkoda tylko ze tej brzoskwiniowej nie da sie zamowic :-(
ulciaC najwazniejsze ze Kevinek czuje sie dobrze a jezeliby przeszedl ospe teraz to mialby juz swiety spokoj,nie jest to grozna choroba pod warunkiem ze sie jej nie przeziebi
kasia.j dzisiaj sie dowiedzialm ze musimy sie wyprowadzic jak najszybciej z naszego domu bo byl zastawiony pod hipoteke ktora nie zostala splacona :wściekła/y: na szczescie dom obok tez jest tego samego wlasciciela troche drozej ale na razie przeniesiemy sie tam bo i tak bedziemy wkrotce szukac czegos w wakefield :crazy:
kasia8118 u mnie ten tydzien kroluje pod znakiem zakupowego szalenstwa i obiadkow na miescie czyli totalny luzik :-D niestety to ostatni dzien bo od poniedzialku S wraca do pracy no i znowu rutyna :baffled: dzisiaj wybieramy sie na 'imrezke' urodzinowa mojego siostrzenca tak ze spadam sie szykowac
MILEGO DNIA!!! ;-)

Mojadzidzia a jesteś pewna, że nie da się zamówic brzoskwiniowej?? u tego gościa jest tak, że najpierw kupujesz konkretny rozmiar a potem w mailu wysyłasz mu kolor jaki chcesz:tak:
Współczuję nagłej przeprowadzki:sorry2: dobrze że chociaż blisko:-)

Mały wszamał obiad i poszedł znowu spac a mnie boli głowa:-(

Mojadzidzia to ten Twój siostrzeniec ma urodzinki tak jak moja Mati . My też dziś szykujemy mini imprezkę.
Ulcia nie wiem czy w tym tygodniu przyjdę do Lister parku? Mój ma wolne, akurat nie zawsze weekend wolny. A na którą chodzisz zawsze do tego Lister parku. Może daj mi jakiś namiar to rano smsa Ci prześlę? Może tak być?

roksana1 tak naprawde urodzinki sa jutro,nie wiem dlaczego rodzice postanowili urzadzic dzisiaj no ale... a ile latek konczy Mati-wszystkiego najlepszego :-):-)

A wiesz co to dziwne:baffled: Bo gościu napisał do mnie osobnego maila z pytaniem jaki chcę kolor:sorry2: Więc po co jak tylko czarne wysyłają:confused:

Roksanna wszytskiego naj naj naj dla Matyldy:-)

ktoras z dziewczyn chciala piosenki dla dzieci,bardzo duzy wybor jest na tej stronie:
MP3.Teledyski.info - darmowe mp3, wyszukiwarka mp3, download mp3
ja wpisalam w wyszukiwarce piosenki dla dzieci i pojawilo sie bardzo duzo stron,mozna sobie najpierw przesluchac i bardzo szybko sie sciaga-polecam
sylwia.m moze jezeli zlozylabym zamowienie to wyslalby mi inny kolor-warto sprawdzic,w ostatecznosci zostana z taka sama jak twoja :sorry2:

reklama
Hej dziewczyny
Super pogoda dzisiaj, ja juz po zakupach a teraz szykuje sie na imprezke:tak::-)
Zycze milego weekendu
Kasia8118- napisz mi jutro smska o ktorej bedziecie wyjezdzac jezeli otley nadal aktualne- bo to tez w sumie od pogody zalezy wiec czekam do rana;-)

Do góry