reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
doris78- no u mnie to ciezko w dzien zajrzec do kompa bo maly jak go widzi swiruje, a jak go wezme na kolana to sie wyrywa tak chce poklikac na klawiaturze, raz wymieklam i mu zezwolilam a potem musialam jeszcze raz oprogramowanie wgrywac, takze moge zagladac tylko wieczorkami i to na chwile bo potem sie ucze, ale nic nie szkodzi ze zle zrozumialam plany:-) co do kulkolandu odpadam, jutro lece z malym do GP.
ampar- no ja tez uwielbiam ta parke, jak stracic chlopaka w 10 dni tez bylo hitem dla mnie, ale ten nowy film jest genialny i zakrecony tak jak lubie:-)
aniteczka- nie odezwalas sie w sprawie tlumaczenia, mam nadzieje ze dalas rade sama a jak nie to wciaz jestem do dyspozycji (nie martw sie, nie pobieram oplat):-)

a teraz do wszystkich: CHICKEN POX ???:confused::confused::confused::confused::confused:
Kurcze jutro z rana lece do GP, maly dostal jakiejsc wysypki i pryszczyka na twarzy.Wysypka jest na udach, stopkach, ramionkach,policzkach i stuly na pleckach na wysokosci krzyza oraz na posladkach!!!!!:-(Nie swedzi go, nie ma goraczki, nie zachowuje sie dziwnie, ale wyglada jak dziecko ktore siedzialo kolo nas na poczekalni w zeszla srode na emergency tyle ze tamten chlopiec mial goraczke. Slyszalam ze wlasnie panuje chicken pox- czy to polska :szok:swinka????:szok: czy ktos to juz przechodzil???POMOCY!!!!:-(

Witam Wieczorkiem

Ulcia.C jeżeli to jest chicken pox to to samo co ospa wietrzna. Zresztą objawy na to wskazują. Adaś miał ospę w wieku 4 lat i przeszedł bardzo łagonie nawet niczym go nie musiałam smarować. Świnka to mumps jest niebezpieczna dla chłopców.

Moje dzieciaki też uwielbiają przytulanki do spania. Julkę to Adaś nauczył. I teraz bez misia albo małpki nie zaśnie

Witam z wieczora:-).Ale mam dzisiaj lenia do pisania:baffled:.To co jutro widzimy się w kulkolandzie to sobie pogadamy :tak:.4muchy a Ty będziesz bo nic nie piszesz:confused:?A u mnie dzisiaj padał deszcz ze śniegiem i to kilka razy:tak:,ale pogoda i tak była dzisiaj lepsza niż wczoraj:tak:.Ciekawe jak będzie jutro:confused:.Mam jeszcze pytanie odnośnie muzyki:tak:.Czy ściągacie muzykę dla dzieci jeżeli tak to skąd i nie chodzi mi o kołysanki tylko coś żywszego i weselszego bo mojemu małemu podnosi się ciśnienie przy kołysankach:baffled:.Ampar3 przypomnij mi jutro że muszę oddac Ci płyte od Doris:tak:.

doris - u mnie Kubus spal pod kocykiem do 2 roku, Maciek tez jak na razie nie zauwazylam, zeby marzl, zobaczymy teraz na wiosne, jak sie wylaczy ogrzewanie, co z nimi bedzie, tam na nowej chatce jest duzy pokoj, to moze bedzie im zimno, ale dobrze wiedziec, gdzie sa takie kolderki :tak:

U Maciusia po szczepieniu na jednej nodze zrobila mu sie taka wielka gula pod skora. I ma zasiniaczona skore na nozce. Czy ktoras miala cos takiego u swojego maluszka?

czesc jestem tu nowa:-)jeszcze nie zabardzo wiem co i jak, ale mam nadzieje ze dojde do wprawy...mieszkam na Richmond,mam coreczke Emilke ma 2latka i 7m-cy.
pozdrawiam

Kasia.j mój miał taką grudkę ale po szczepieniu tym zaraz po urodzeniu, później już nie

Kasia8118 ja mam trochę piosenek dla dzieci na kompie i jakbyś ładnie poprosiła to może, może, może nagrałabym Ci:-p

reklama
Do góry