reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Ja juz po pierwszej lekcji. Trudno powiedziec, czy mi sie podobalo czy nie, bo na dziendobry mialam test. Akurat ta grupa konczyla rozdzial i mieli takie podsumowanie. Wychodzi na to, ze bedzie nas na lekcji tylko troje. To chyba dobrze, bo sporo sie nagadam :tak:

Monika - no to czekamy juz z niecierpliwoscia na juniora :-)

mojadzidzia - ja tez na filmach rycze, i przy ksiazkach, teraz czytam taki romansik historyczny i na parkingu zalewalam sie lzami czekajac na B, ludzie przechodzili i patrzyli dziwnie, ale co tam.... :-D

ampar - na obiadek moze uda nam sie wpasc, zobaczymy, to jeszcze daleka przyszlosc

doris - moj Kuba tez ostatnio ma problemy z jedzeniem, dzis mnie tez wkurzyl, zrobilam zupe ktora normalnie pochlania, to mi powiedzial, ze jej nie lubi i nie bedzie jadl, myslalam juz ze wyjde z siebie, ale jakos moja mama zagadala do niego i zjadl z babcia, a teraz wieczorem pochlonal drugi talerz z tatusiem, bez zadnego grymaszenia :crazy::dry:
a jaka ta kolderka jest w ikei? taka do malego lozeczka? bo moj Macius spi po kocykem w dalszym ciagu i sie zastanawiam czy mu nie zmienic :confused:

reklama
KASIA8118-jakos zjadlo mi posta na koncu:baffled::baffled::baffled:ze Dawid teraz spi pod moja kalodra,a ja marzne:tak::tak:
KASIA.J-w Ikei wlasnie sa takie koldry ze nie sa takie dorosle i nie sa takie male jak dla zupelnie malych dzieci,takie srednie:tak::tak::tak:takie wlasnie jak dla naszych maluszkow:tak:

No to fajnie ze macie tyle osob,wiecej mozna poswiecic na indywidualne rozmowy,fajnie niedlugo bedziesz smigala po angielsku:-):-)

Witam z wieczora
Piszecie że pogoda niefajna i wychodzić się nie chce, a ja musiałam dziś 3 razy poginać. Fakt padało tylko podczas 2:-D:-D:-D.
KasiaJ widziałam Cie przez chwilę przez szparę w drzwiach:-D:-D:-D:-D. Nie podglądałam. Akurat jak zajrzałaś to ja kończyłam zajęcia. Masz rację z tym że im mniej osób tym lepsza nauka. Moja grupa od początku nie była wielka ale teraz czasami jesteśmy we trójkę. Jakoś tak lepiej jest. Fakt że więcej jest śmichów chichów czasem niż nauki.
Doris ja właśnie nie mam cierpliwości. Nic się odzywam, żeby nie nabawiła się wstrętu do jedzenia a cała się w środku gotuję. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzić. A jak zapytam co by zjadła to "ciocio" czyt. ciastko jest na pierwszym miejscu.

Roksanna no to witaj w klubie niejadków :tak:.Ja mam to samo z moim Krystianem:tak:.Możemy sobie założyc forum niejadków:tak:.Ja też staram się go nie zmuszac,ale czasami w myślach mam chęc wepchnąc mu obiad do buzi bo z tym właśnie jest największy problem:crazy:.A najbardziej to nie lubi mięsa i prawie wogóle go nie jada :-:)zawstydzona/y:.To dopiero jest problem:baffled:.

HEJ, OPUSCILAM SIE TROSZKE W PISANIU I CZYTANIU I MIMO, IZ PRZECZYTALAM WSZYSTKO PRAWIE NIC NIE PAMIETAM:wściekła/y:

Z tego co udalo mi sie zapamietac to wypad do kulkolandu w czwartek i sobota jakies zakupy w Leeds...
a wiec co do kulkolandu to chetnie bym sie wybrala o ile bede miala w miare blisko albo dojazd z Manningham jakis normalny bo jak wiecie zmotoryzowana nie jestem puki co i wszedzie poruszam sie raczej pieszo, prosze o szczegoly a konkretnie gdzie ten kulkoland:confused:
co do Leeds to wsumie moglabym sie przejechac o ile mamusie wybieraja sie z dziecmi bo ja nie ruszam sie bez malego, aha no i czy metrem czy autobusem i o ktorej zbiorka jakby co:confused:
a ja znow proponuje Lister Park na weekend, ktos sie do mnie dolaczy????

Szymon dostal dzisiaj kolejne figurki i pierdolki do kolejki tomka i z dwoma z nich zasnal:szok: Ja juz sie martwilam ze nic nie chce przytulac i ciezko mi bedzie go nauczyc zasypiania samemu no to se zaczal przytulac:rofl2::rofl2:
Doris78- tak ide z tymi wariatkami co je widzialas tu na wsi;-) Ciagaja po pubach a na koniec ladujemy na jakiejs dyskotece, troche tancow i nad ranem do domu-zapraszam:tak:
Co do kolderki z ikei to kup od razu poszwe bo ja mam ta koldre i na ten wymiar tylko ikea ma- udalo mi sie znalezc na ebayu taka o 10cm wieksza i tez nie przeszkadza
Kasia8118- sprobuj dac malemu ta angielska fasolke- baked beans na toscie ponoc dzieci to lubia albo burger z warzyw i ziemniakow zmielony i usmazony moze ci rosnie maly wegetarianin;-)
mojadzidzia- ja tez z tych placzacych na filmach:zawstydzona/y: Daj znac czy wpadniesz w czwartek to ci lekturke podrzuce
Kasiaj- szymonek tez spal pod kocykiem do poltora roku dopiero po lecie mu zmienilam na kolderke

Stary mnie wlasnie zmusza do palenia wiec ide

zapomnialam dodac cos dla milosniczek komedii romantycznych, wczoraj ogladalam dwa filmy jeden calkowicie do banii nie wart oceny a drugi na miano zlota!!!
polecam : Nie wszystko zloto co sie swieci
odradzam: chlopaki tez placza

Hej spiochy pobudka:-):-):-):-)
ULCIA-troszke Ci sie pomieszalo z tymi spotkaniami:-D:-D:-Dtak w czwartek sie umawiamy na kulkolandzie na bd2,blisko Kasi8118,wiec masz niedaleko do niej:tak:A z tymi zakupami w Leeds,to sobie zartowalysmy z Ampar,ze zostawimy dzieci na tym kulkolandzie Kasi8118 i Sylwii a my sobie pojedziemy zaszalec na zakupy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiesz jest jedno tylko rozwiazanie -musisz czesciej tutaj zagladac ,czytac i pisac to Ci sie nic nie pomiesza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
AMPAR-Dawid tez ostanio dostal od taty auto i z nim poszedl spac:-D:-D:-Dmyslalm ze padne ze smichu:tak:
A Kuba zaczal spac z misiem jak mil 3 lata dopiero,wiec Szymkowi moze jeszcze sie zmnieni:-)
A jak tam ucho lepiej???
aaa i urodzila Artura siostra wkoncu???nic nie piszesz:no:
ROKSANA-oj nieladnie podgladac kolezanke prze szparke:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej kobitki witam z rana:-):-):-)
aleeee dziś piękny dzionek aż się żyć chce..:tak::tak::-):-)
ja już kończę druga kawuszkę,Alicja w szkole więc już po spacerku jestem;-):-D
jak ja lubię taką pogodę,oby się nie zmieniło na podobną do wczorajszej:szok:bo tu w Anglii to wszystko jest możliwe:happy:
roksanna,kasia8118-moja Ala to i do teraz jest wybredna...ale apetyt tu w Anglii to ma olbrzymi..muszę ją pilnować,bo nie chcę żeby wyglądała jak mamusia:szok::-D:-D:-Ddobrze,że tu w szkołach mają zdrowe jedzonko:tak::tak::tak:
mały z kolei czasami też nie chce jeść:baffled:

reklama
doris - no mam nadzieje, ze szybko beda efekty :tak: u mnie Kuba tez dlugo nie chcial sypiac z niczym poza mamusia albo tatusiem :baffled: ale teraz wybiera sobie rozne rzeczy do przytulania (miski, auta, ciuchcia...)

ampar - z ta fasolka to prawda, u mnie wszyscy lubimy, a Maciek to jak widzi, ze puszke wyciagam z szafki to od razu pokazuje na krzeselko, zeby tam go posadzic przy stole i czeka z niecierpliwoscia. A jak zasuwa lyzeczka i nic mu nie spada, wszystko laduje w buzi :szok:

roksanna - no to nie trafilam do Twojej grupy, ale mamy w podobnym czasie, ja zaczynam 15 min wczesniej, pewnie dlatego mnie tam dali, ze byly tylko 2 osoby...

Do góry