reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Ulcia -mial na calym ciele krostki czerwone,on mial wtedy roczek wiec sie nie drapal za bardzo ,to bylo jeszcze w polsce jak mieszkalismy,poszlam wtedy do lekarza i ona stwierdzila ze to ospa:-)ale mial wszedzie te krostki nawet na pisiorku,nie duzo ale wszedzie:tak:
No i dla bezpieczenstwa innych osob powinnas z nim siedziec w domu:tak:
A CO do alergii,to nie wiem czy sie tak objawia,u Kuby i u Dawida jak byla alergia na mleko to byla szorstka skora ale nigdy wysypka:nerd:

SYLWIA J-a w ktorym jestes tygodniu ciazy????czy juz masz dzidzie??//dlugo tutaj w anglii jestes??/

reklama
spoko od jutra nie wychodzimy z domu jesli w przychodni okaze sie ze to chicken pox, a tak na marginesie niezla nazwa:-)ospa jakos lepiej brzmi:-) postaram sie jutro napisac co i jak, ale wieczorkiem mnie nie bedzie bo ide do szkoly wiec jakby co odezwe sie dopiero w piatek, buziaki

sylwia- welcome

Oj UlciaC. no to kiepsko miejmy nadzieje że zapiszą Ci coś więcej niż zazwyczaj tutaj zapisują:tak:.I koniecznie daj znac co powiedział lekarz :tak:.Ja za pare minut uciekam spac.Całusy dla małego:-).

witam z rana;-)
sylwia witam
bylismy wczoraj zobaczyc ten dom. dominik sie specjalnie goscia pytal czy jest sens przyjezdzac tyle kilometrow by go zobaczyc. oczywiscie ze jest warto wiec zapakowalismy sie i w droge... dom to duzo powiedziane bo to jakas nora byla miniaturowych rozmiarow, a do tego grzyb. noz mi sie w kieszeni otwiera na samo wspomnienie, bo szkoda kasy na paliwo i przede wszystkim naszego czasu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mam nadzieje ze cos znajdziemy w najblizszym czasie normalnego:baffled:

Cześć
Nefretete już myślałam że to ja dziś pierwsza wstałam :-D:-D:-D. Kipesko z tym domkiem wyszło. Można się wk.......urzyć. Powiedzieliście coś temu miłemu panu????

Dobra c.d. Tamto to było tylko tak, że niby wstałam:-D:-D:-D:-D.
Kasia.J no właśnie my tym razem mamy bulwę na nodze, lekko podsiniaczoną, wczoraj wieczorem było spuchnięte. Ja myślałam, że to może normalne. Poprzednio po tej samej szczepionce cała noc płakała, jak tylko przekręcała się z boku na bok, albo jak ruszyła nogą. Jak tylko się dowiesz to napisz proszę bo mnie to bardzo interesuje.
Ulcia.C to w takim razie jeśli to ospa to nici ze spaceru po Lister parku. Już miałam pisać że oczywiście przyjdę. Też daj znać jakby co. Zarażenia siebie się nie boję bo jak byłam mała to przechodziłam wszelkie możlei zakaźne choroby. Z racji tego że mieliśmy taką paczkę 6 osób i jak chorowało jedno to cała reszta leciała za tym pierwszym. Ale... moje dziecko nie przechodziło jeszcze nic zakaźnego. A Tobie współczuje, to swędzenie chyba jest najgorsze. Jeszcze o jednym pomyślałam. Nie gniewaj się na mnie ale.... ;-);-);-);-)... może na którąś z gazet uczulony:-D:-D:-D.
Kasia8118 właśnie tego mięsa nie chce jeść. Czasem ugryzie jakiegoś kotleta, dosłownie ze 3 razy. A już o wędlinie nie wspomnę. Z wędlin tylko kiełbasa, śląska sausage, albo parówki. Je dużo owoców, jabłek, czasem banana, śliwki, brzoskwinie itp i gdyby nie te owoce to bym alarm już dawno podnosiła.
4muchy no widzę że już chyba oprzątnęłaś po wakacjach, poprałaś, bo długo Cie nie było po przyjeździe.
Sylwia ja też Cie witam gorąco. NO i tym sposobe straciłam status nowej :-D:-D:-D:-D.
SylwiaM gdyby nie te "niezdrowe" frytki to moje dziecko obiad jadło by chyba tylko 2 razy w tygodniu a tak je 3 :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej witam z rana.My już po śniadanku i teraz trzeba się będzie ubrac i szykowac na spotkanie:tak:.Roksanna Ty nie ściemniaj tylko wsiadaj w autobus i widzimy się na kulkach:tak:.A jak zależy Ci na tym masażu to my Ci zrobimy a jak chcesz tatuaż to mogę oddac Ci własny;-):tak:.

dzieńdoberek!:-)
znowu się pięknie zapowiada oby nie było powtórki z wczoraj:baffled::no:śnieg cholera!!!:baffled:
sylwiaj.witaj na forum!:-)
kasiaj i roksanna-mój mały po szczepionce w udko nie dał się dotknąć w to miejsce i miał opuchnięte:blink: no i budził się w nocy i trochę gorączkował..już tak jest z tymi szczepieniami,że biedactwa cierpią trochę:no:
ulciac-jak to ospa to maść cynkową się używa,bo trzeba zasuszyć te bąbelki:sorry2::tak:przy ospie wypryski są nie tak gęste raczej żadkie...tzn.co jakieś kilka centymetrów i są to takie czerwone grudki wypełnione przezroczystym płynem:sorry2:i straszsznie swędzą..:baffled:
doris-faktycznie wczoraj był w szkole ten red nose day..ale niektóre dzieci były w mundurkach i moja Ala też,bo mamusia nie wiedziała o co kaman:-D:tak::-D
a dzisiaj do innej szkoły jak szłam to dzieci szły w strojach karnawałowych:rofl2:jakieś spidermeny,księżniczki i strażacy:baffled::szok::-D
nefretetete-ale muka:baffled::baffled::baffled:
dziewczyny dajcie znać jak tam spotkanko się udało:-)chętnie bym się wybrała ale to w sumie kawałek drogi a ja muszę Alicję odebrać ze szkoły i nie wiem czy bym się wyrobiła..

Czesc:-):-)Ale dzisiaj wiosna :tak::tak:pogoda super,az sie chce wyjsc z domciu:tak:My juz po jednym spacerku,do sklepu sobie poszlismy i godzinka zleciala:-)
ROKSANA-a Ty jescze chodzic tam na Manningam lane,dla tych polskich rodzin???napisz co ostatnio wam mowili,moze cos cennego sie dowiemy:tak:
NEFRETETE-wy moze powinniscie szukac takich ogloszen gdzie sa zdjecia,przynajmniej cos troche byscie sobie popatrzyli:-)a wogole to przez co szukacie??/

reklama
Aniteczka-dawaj dawaj do nas,zdazysz ALICJE ODEBRAC,PZREZCIEZ MY NIE BEDZIEMY TAM SIEDZIEC DO POZNA:-)a Alicje mozesz odrazu potem odebrac:-)
A ten RED NOSE DAY u Kuby wlasnie jest za tydzien dopiero:tak::tak::tak:

Do góry