reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Hejo:-):-)

Dopisuję się do mam niejadków:wściekła/y::wściekła/y: Wczoraj u rodziców nie tknął ani grama obiadu ale flipsów się domagał:baffled: a potem zajadał się niezdrowymi frytkami:sorry2:

Ampar mój mały śpi z moją piżamą:tak:

Kasia8118 mówiłaś że będzie padac:sorry2: Marny z ciebie meteorolog;-):-p

No to się napisałam:-p:-p

reklama
kasia8118 ja rowniez mam nadzieje ze sie mylisz :tak: chociaz nie tak dawno u mnie padal przez chwile snieg,tak ze wszystko jest mozliwe :szok:
ampar3 co do jutrzejszego wypadu to dam wam znac troszke pozniej albo nawet bardzo pozniej ale napewno dam...
kasia.j ja jeszcze nie mialam okazji sprobowac tutejszego przysmaku-fasolki,jak patrzylam w pracy na ludzi jedzacych to z tlustym bekonem i jajkami sadzonymi to wymiekalam :baffled: ale kto wie moze sie skusze skoro tak zachwalacie
roksana1 gratuluje cierpliwosci do niejadka ale ja rowniez jestem zwolenniczka nie wpychania dziecku jedzenia na sile,mam zle doswiadczenia z dziecinstwa-szczegolnie u babci na wsi,np. no jak to babci wnusia taka chuda,sasiedzi powiedza ze jedzenia zalujemy... :-D:-D:-D
a pogoda zeczywiscie duzo lepsza niz wczoraj,ja to nadal czekam na ocieplenie bo straszny zmarzluch jestem
sylwiaM jak sie czujesz? ja ostatnich kilka dni jakos tak zmeczona jestem od poludnia i nic mi sie nie chce :no:

Dziewczyny czy u waszych dzieci w szkole tez jet 13 marca-RED NOSE DAY????i jak chca to moga przyjsc na czerowono ubrani,wlosy moga miec pomalowane i sie kupuje takie czerwone noski na nos:baffled::baffled::baffled:u KUby to jest co roku,ale ja sie zastanawiam co to za swieto:baffled::baffled:jakie ma znaczenie:baffled::baffled::baffled:

Mojadzidzia ja na zmęczenie w ciągu dnia nie mogę sobie pozwolic bo sama z Marcelem jestem. Ale ogólnie nie jest źle. Chodzę wcześnie spac więc i w ciągu dnia jakoś daję sobie radę:tak:
Wczoraj bolała mnie góra brzucha przez cały dzień. Momentami to aż piekło ale Dorota mówiła, że Mała pewnie się rozpycha i to dlatego:tak: Trzeba przyznac, że wczoraj była bardzo ruchliwa więc może faktycznie to było to:tak:
Tak pozatym to robię się już baaaaardzo niecierpliwa i chciałabym żeby był już lpiec:-D

Kasia8118 u nas nie zapowiada sie na deszcz, nawet po 15 więc jakby padało u Ciebie to dawaj do nas:tak:

hej dziewczynki
kilka dni nie wchodziłam na forum i chyba nie nadrobie zaległości:zawstydzona/y:;-)

właśnie sie zastanawiam apropo tego spotkania 15 marca bo D ma 30 urodziny tego dnia i nie wiem czy nie bedzie chcial poimprezować czy cuś:sorry2: musze z nim pogadac jak z pracy wróci:blink:

postanowiliśmy sie przeprowadzić na koniec miesiąca do Huddersfield... od paru dni szukamy, przeglądamy ogłoszenia. i dziś jedziemy zobaczyć pierwsza chatke:-) mam nadzieje ze szczegolnie sie nie załame hehehe... pamietam jak szukalismy 1,5 roku temu domu ech to było straszne. pojechalismy ogladać super extra chate... jak sie okazało to po 1. miedzy framugą a scianą przy drzwiach wejściowych była dziura, że można było wsadzić ręke i otworzyć drzwi od środka, 2. grzyb na ścianach- dobrze żeby on tylko był ale on aż spływał, 3.meble wyglądały jakby stały dwa lata na dworze, paskudne, śmierdzące ble
mam nadzieje, że teraz nie będe miała takich przeżyć i że uda nam sie szybko coś znalesc;-)

musze pochwalić mojego synka kochanego:-) byliśmy w niedziele pierwszy raz z Alexem na basenie. kupiliśmy młodemu skrzydełka i do wody;-) szłam przed nim cofając sie do tyłu i trzymając mu ręke pod klatką... przez pierwsze 5minut machał nogami na przemian, a póżniej razem jak delfinek. szło mu poprostu rewelacyjnie. w pewnym momencie nie nadazalam sie cofac tak moj kochany popierdzielał:-D zaskoczył mnie wogóle tym, że nie reagował jak został ochlapany czy woda naleciała mu do buzi... poprostu wode wypluwał i płyną dalej:szok: myslałam też że wytrzyma max 30minut i bedzie miał dosyć, a wytrzymal około godziny:tak:

nie wiem co mam jeszcze napisać?
pozdrowionka dla was i maluszków

UlciaC- ogladalam nie wszystko zloto... i bardzo mi sie podobal. Szczegolnie ze uwielbiam ta parke razem- grali tez w filmie jak stracic chlopaka w 10dni- rewelacja:tak:
Doris78- ucho odpukac lepiej- ciekawe na jak dlugo:-( A co do artura siostry to juz jest tak wsciekla- wczoraj wyslala mi sms ze ma nadzieje ze mala w marcu wyskoczy:-D:-D:-D jest juz 4 dni po terminie. A ty jutro bedziesz? To zaraz zapakuje przewodnik;-)
SylwiaM- tez sobie znalazl niezla zabawke do spania:-D:-D:-D:-D A czysta czy noszona ta pizama- jakies specjalne wymogi:-D:-D:-D
Aniteczka- a jak tam Alicja w szkole?
Kasiaj- a jak ja uwielbiam ta fasolke:-p:-p:-p W ogole uwielbiam to oblesne angielskie tluste sniadanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale sama musz przyrzadzic zestawik:tak:
Kasia8118- u mnie tez padaly biale kulki:baffled:
Nefretete- OOO super. Czyli jeszcze troche i juz bedziesz czesciej na spotkaniach:-)

Maly padl- dzisiaj ma zboja do szescianu- w przedszkolu powiedzial ze dzisiaj nic nie bedzie robil:wściekła/y: Ale teraz mam chwile, rosol juz sie gotuje, herbatka zrobiona a ja na kanapie:-)

Doris - u mnie w szkole tez to jest, dzien bez mundurka, ale Kuba na 100% sie nie przebierze, jak znam mojego synka :dry:

Nefretete - zycze owocnych poszukiwan, wiem cos o tych mieszkankach, teraz jak szukalam to juz zwracalam uwage doslownie na wszystko, bo troche sie poznalismy na tych ich budownictwie i naprawach, zwracajacie uwage czy nie ma polozonego swiezego silikonu w lazience i po katach, bo tak ukrywaja wszelkie zmiany na scianach..... :dry::crazy:

ampar - ja tez sama robie, zwykle jest to sniadanko w weekend, fasolka doprawiona chilli, jajeczko, bekon (kupuje taki bez tego tluszczu, samo miesko), smazone pieczarki i pomidorek dla B, toscik i herbatka, po takim sniadaniu dopiero w okolicach kolacji mysli sie o nastepnym posilku :tak:

mojadzidzia - ja kupuje taki bekon bez tluszczyku, samo miesko :tak:

ampar mam nadzieje;-)
kasia.j wiem coś o tych chatkach... robiliśmy dwa kapitalne remonty tu hehe poprostu masakra, dziwie sie, że co po niektre domy to jeszcze stoją;-)
D przed momentem dzwonił i sie okazało, że chyba dzisiaj nie oglądniemy chatki bo mozliwe, że zostanie dluzej w pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
MOJADZIDZIA-to ten snieg od ciebie przyszedl do mnie:-D:-D:-Djak szlam po KUBE po tak popadywal :-D:-D:-Dswiecilo slonce i padal snieg
NEFRETETE-to Wy sie najezdzicie jak tak bedziecie szukac dlugo:-D:-D
No i gratulacje dla Alexa,ze sie nie bal,On wogole jest taki fajny smieszek.Ja ide z Dawidem w niedziele,az sie boje,bo nie byl dosc dlugo juz i nie wiem jak znowu zareaguje

A ja bylam w Ikei po ta kolderke i posciel i sie zdziwilam ze w sumie taka tania:tak::tak:Kolderka 7 f,poduszka 4 ,a komplet poscieli 6 f z groszami:-)

KASIA J-ta koldrtka ma 110 na 135 i do lozeczka jest idealna:-):-)
No Kuba da sobie popsikac wlosy sprayem jedynie ,a i ten czerwony nos zalozy:-)

Ostatnia edycja:
Do góry