reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczyny
miałam dzis kolejne usg ,z Kacperkiem wszystko ok ,i ustalono mi termin cesarki ,do wypakowania mam sie stawić 18 marca o 8 rano :tak:

reklama
monika1213 no to juz niedlugo Kacperek bedzie z wami a jak tam sprawa przeprowadzki? udalo wam sie znalezc domek?
ampar3 ja to czasami nawet na filmach dla dzieci sie rozczulam i placze,nawet bardziej jak zakonczenie jest szczesliwe :-D jakas taka pokrecona jestem :confused:

czesc dziewczyny:-):-)
Ja dopiero wrocilam od mamy:-)
MONIKA-ja tez mialam cesarke na 8 godzine ustalona,a dopiero wyjeli mi Dawida o 11.25:szok::szok:troche sie naczekalam:wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieje ze Cie to ominie:-)
ROKSANA-no uparciuch z tej Twojeej Matyldy i podziwiam Cie ze masz taka cierpliwosc do tego jej niejedzenia,ja zaraz am nerwa i czarny scenariusz ze potem jakies choroby bedzie mial z barku witamin ia takie tam....
Ale sie usmialam ze Ci sie snilo forum ,bo mi tez sie snilo jak posty odpisywalam :-D:-D:-Dchoroba normalnie bebyboomowa:-D:-D:-D
MOJADZIDZIA-a masz jakies juz palny ,jak Twoj S bedzie mial wolne??/
AMPAR3-a Ty masz wypad z angielkami ???

doris78 planowalismy sie gdzies ruszyc,ale pogoda nam nie dopisuje :eek: moze jutro pojedziemy do shefild do centrum handlowego na jakies wieksze zakupy tylko nie wiem jak to z czasem nam sie ulozy bo mam po poludniu spotkanie z midwife...
rany pogoda taka ze nie chce sie z domu wychodzic :baffled:

Witam i pozdrawiam wszystkie rozisane Panie:):-):-)ja tylko na chwilusie.

KasiaJ- ja chodze do Bradford Collage.Jestem bardzo zadowolona.Szkoła przydzielaja CI jak najblizej mijsca zamieszknia.Zajecia godziny i dni wybierasz sobie sama.Ja np wybrałam pon i środa 18-20.30, ale juz natsepny rok wezme rano bo juz ni bd pracowłą bo bd siedizla z małym w domu tak wiec zmienie.Jezli ząłapałabys sie na Maningam to tam jest przedszkole na czas kiedy rodzice mja zajecia i opiekunki zabawiaja dziecoaczki.Duzo sie nauczyłam , barszo dobzre tłumacza itd.......jak anrazie I'm happy!:-)

Witam z wieczora :-).Ja w końcu wolna:tak:.Mały dzisiaj nie spał w dzień i tak mi się marzyło żeby już poszedł spac:tak:.Nudny dzisiaj ten dzień szkoda gadac.Pogoda fatalna,nawet dzisiaj nie byłam na spacerku z małym :no:.Monika ty to masz dobrze jeszcze parę dni i zobaczysz swoje maleństwo:tak:.Mojadzidzia no mały dzisiaj sporo bawił się ciastoliną,ale niekoniecznie sam:confused:.A ja dzisiaj nie szalałam na ebay'u:no: nie chcę męża wykończyc psychicznie zakupami:-D:-D.Kasia.j koniecznie pochwal się jak było na angielskim bo jestem ciekawa:tak:.

kasia8118 tak tylko zartowalam ;-) ja tez mam bardzo kiepski dzien,jakas spiaca jestem i nie mam sily na nic.Godzine stalam przy patelni smazac nalesniki i od tego ciepla takich rumiencow dostalam :zawstydzona/y: mialam sie przejsc do sklepu bo ta bulke tarta ale w koncu S zawiozl mnie bo tak padalo takze nawet nie pooddychalam 'swiezym' powietrzem :baffled:

reklama
Do góry