reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
NO wlasnie kasia ja tez mialam ProPonowac obiadek w marcu i zeby dostosowac :-D
Wiecie co nie wiem co sie stalo u mnie<ale wszystkie klawisze mi odwrotnie chodza<zamiast przecinka mam wlasnie taki znak<jak mam capslock wlaczony to pisze malymi literami i nie moge cyfr wpisywac tylko te znaki mi sie wlaczaja:baffled::baffled::baffled::baffled:

mojadzidzia-A dam Sylwii buziaka za to:-D:-D:-D:-D

Juz mi klawiesz dobrze chodza,Dawid cos wcisnal tylko nie wiem co ,bo wszystkie klawisze wciskalam i sie udalo:-D:-D

Doris na pewno Dawid ci przestawił:-D:-D Musisz nacisnąc klawisz "Num Lk" on jest (przynajmniej u mnie) w górnym rzędzie po prawej stronie

hej, co do miesa z Yorkshire Meat to tez sie tam zaopartuje, bylam w poniedzialek pustki straszne, wogole drobiu nie bylo, za to cala lodowka polskich wedlin firmy "sokolow" a drogie az glowa boli, dwie kielbaski 2.50 !!!!!! zawsze jezdzilam robic tam zakupy za 20 funtow tyle mialam przeznaczone, i mialam dwie reklamowki miesa na 3 tygodnie, a teraz mam za te same pieniadze jedna reklamowke i starcza na 2 tyg, tak wiec zgadzam sie ze podrozalo, aha i uwazajcie na schab i mielone wieprzowe, oni tutaj nie kastruja knurow, a miesa z niekastrowanego knura smierdzi szczochami, mi sie raz takie trafilo, w domu wyrzucilam wszystko do kosza, zawsze wachajcie mieso!!!!!

a co do Kevinka to mam nadal jakies schizy, wydaje mi sie, ze ma chrypke zaczal kaszlec czasem, a ja oczywiscie przypisuje to jednemu, tak sie boje ze jeszcze mu gdzies to tam stoi, nawet jak sie napije za duzo to mu sie ulewa jak zje to samo, moze ten papier blokuje jekies przejscie???
a gazeta to byla zwykla telegraph&Argus, tam nie ma sreberka nie wiem moze z torby wyciagnal papierek po jakims cukierku??:eek:nie wiem sama, wiem tylko ze mam manie i nie spuszczam go z oka i co chwila zagladam mu do buzi a on sie wscieka!!!!

Jak beda chetni na spacerek do Lister:eek: Parku na niedziele to dajcie znac.
A o co chodzi z tym rodzinnym obiadkiem marcowym?

ULCIA-my raz na jakis czas umawiamy sie na niedzielny obiad z mezami:-):-):-)jezdzimy do takiego pubu za shipley jemy sobie obiadek a potem idziemy na kulki,znaczy sie dzieci ida a my siedzimy:tak::tak:bardzo fajnie zawsze jest:tak:
Jak jestes chetna to rowniez zapraszamy
Zreszta to sie tyczy wszystkich dziewczyn:tak::tak::tak:nowych i starych:tak::tak:
No ja pisalam ze moge isc do lister parku,bo mi Kuba juz kreci glowe zebysmy tam poszli,ale ja to bym mogla kolo poludnia przed obiadem:tak:

reklama
nie ma problemu mi kazda godzina pasuje, jak wspominalam mam tam 5 minut drogi, biore zawsze ze soba chleb i karmie ptaszki:-) a co do obiadu musze spytac

Do góry