reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
MOJADZIDZIA-oj faktycznie mowilas ze na byc Nadia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:zapomialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak napisalas dopiero mi sie przypomnialo:-(sorki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
KASIA8118-ja tak robilam z 10 razy,juz mi sie posta nie chcialo znowu pisac i tylko go kopiowalam az mi zniknelo o dalalm sobie spokoj:wściekła/y:a po mies wkoncu nie bylismy bo Dawid zasnal,potem J pojechal do mojego taty samochod robic i tak czas zlecial:-)

Witam sie z wieczora,

Ja dzis pucowalam mieszkanko, landlord zadzwonil, ze ma pierwszych chetnych na obejrzenie i jakos trzeba bylo je zaprezentowac. I juz po wizycie. A teraz robie farsz na ruskie pierozki, z rana pewnie bede kleic. Mam nadzieje, ze mi wyjda, bo chce sasiadow poczestowac. Znow nam przyniesli poczestunek (jakis ich deserek, zupelnie nie zjadliwy dla nas, dziwny smak) :baffled::-) Najbardziej w lecie lubie jak nam podrzucaja jakies ich kebaby, zadna ta tutejsza garkuchnia z nimi sie nie rowna. Po przeprowadzce bedzie nam pewnie tego brakowac. :-(

Kasia8118 - no ostatnio jakos sie te drogi nasze krzyzuja :tak: ja zawsze robie zakupy w asdzie w Shipley, wiem gdzie co jest, a jak wejde do innego sklepu to ciegle czegos szukam i do tego polowy rzeczy nie kupie :crazy: a do Tesco to po kawe w zasadzie latam, polecam Ci Lavazza Tierra, bo Ty kawoszka jestes

Ampar - to teraz sie regenerujesz po wyjezdzie siostry, no i przed ponownym spotkaniem

MarzenaM - 30kg miesa :szok: chyba bym potem na wieprzowine przez wieki nie spojrzala

Ulcia - wspolczuje przejscia z maluchem, wiem co to znaczy, ja sama o malo nie wykonczylam Kubusia, podalam mu gesty syrop jak mial jakies 5-6 tygodni, ktory mi lekarz przepisal i stanelo mu to w gardle, do dzis widze jego buzie jak mi sie dusi :-(

mojadzidzia - ja mam troche ksiazek, wiec przy najblizszej okazji moge Ci cos pozyczyc, jak bedziesz chciala :tak: ja jestem mol ksiazkowy :-D

Mam jeszcze prosbe. Moze ktoras wrzucic raz jeszcze nr tel do tej babeczki z Callana? Bo mnie tu maz molestuje, ze powinnam zaczac znow sie uczyc :dry:

Hej dziewczyny!!!
Mala spi a ja zamiast z rodzina to na baby bomm:-D:-D:-Duzalezniona czy co???
Pogoda do dupy pada caly czas za to Maja zadowolona na maxa smieje sie do wszystich:tak::tak::tak:
Co do obiadu to ja bardzo chetnie bym sie wybrala - przygarniecie:blink::blink::blink:
kasia.j - co czytalas ostatnio fajnego, ja dzisiaj odwiedzilam empik, ale wzielam tylko " Zdrowy start". Ja to nigdy zdecydwac sie nie moge tyle tego jest:confused:potem biore top 10:-D
Pozdrawiam Was zajrze jutro;-)

No to co 15marca spotykamy się na obiadku :tak:;-):-).Marta84 fajnie że ty też chętna;-).Kasia.j ja w sumie nie planowałam dzisiaj zakupów w Tesco i podjechałam tam przelotem na małe zakupy.To jest numer do tej babki co mnie kiedyś uczyła:tak:Krystyna Trybuła 07887847935.

hej
stracilam cierpliwosc po godzinie usypiania i zawolalam meza- ja wiem ze to moja wina bo tyle mu dalam pospac w dzien:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mojadzidzia- u mnie tez cos znajdziesz do czytania:tak:
kasiaj- no w porownaniu do mnie ta moja sis to wyczynowiec niezly jest. To nic ze ciemno- musialam wychodzic i rano i po poludniu w najlagodniejszym przypadku bo normalnie to od rana do popoludnia:-D:-D:szok::szok:
Marta84- wlasnie te uzaleznione sa najbardziej pozadane:-D:-D:-D

reklama
Do góry