reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Hejka:-)

Ja dzisiaj bez planów:baffled: Czyli zapowiada się nudny dzień:baffled: Marcel właśnie ujeżdża swoją nową (tzn nowo nabytą ale używaną:-p) zebrę. Radochę ma że hej:tak:

Kasia8118 no właśnie nie wiem co to za obijanie ze strony Ani:baffled: Może ją czymś wystrazyłaś?;-):-D
A Ty kogos w mięsnycm chcesz poderwac?:-D:-D

Marta84 to kiedy wkońcu wyjeżdżasz bo ja myślałam że już Cię nie ma skoro na spotkanie z nami nie przyjechałaś:-(

reklama
Dzien doberek:-)ja tez wlasnie pije poranna kawe,,wiec KASIA8118 popijamy sobie razem wirtualnie:-D:-DMi tez bys sie mieso przydalo:baffled:i J jest,wiec moze tez wyskocze kupic:tak:a jezdzisz tam do tego yorkshire meat???ja tam jak ostatnio bylam to wogole wyboru nie bylo:wściekła/y:juz tak milaam dwa razy i sie wkurzylam:wściekła/y:ale tez te mieso tam podrozalo:szok:
MARTA84-widze ze cie forum tez wciagnelo:-D:-D:-D:-Dale to fajnie:-D:-Dmilego pobytu w Polsce:tak:
MARZENA M-I co chodzisz juz do collegu???

Doris78 tak też tam kupujemy:tak:.Ja najczęściej jestem tam jak R ma na 14 i wtedy jedziemy rano,ale różnie to była z towarem czasem jest lipa:crazy:.A w piątek nigdy tam jeszcze nie byłam więc jestem ciekawa co dzisiaj będą mieli:sorry:.

Kasia8118 tylko pamiętaj że ten cygan to musi ważyc co najmniej ze 150kg i miec gruuuuuuby łańcuch na szyi:-D:-D
Myślisz, że aż tak źle ze mną i muszę sobie koleżanki wymyślac bo nikt nie chce mnie znac:confused::sorry2: Zburzyłaś cały mój świat teraz:-(

Doris co dzisiaj robisz??? Aaaaa jedziesz po mięso:baffled::baffled:

A co wy na to żeby zaplanowac na marzec jakiś obiadek z mężami i dzieciakami oczywiście:confused::tak:?Dobrze by było zrobic to ze sporym wyprzedzeniem żeby każdemu pasowało:tak:;-).Jest ktoś chętny???

Ok.sylwia.m to zobacz jak wygląda jego kalendarz i jak się okaże że Ci nie pasuje to trudno trzeba będzie mu coś nie coś wykreślic z kalendarza że by pasowało:tak::-D.Ok. ja uciekam bo potworek wzywa:tak:.

reklama
kasia8118 ten cygan moglby byc ale ze zlotym lancuchem wazacym 150kg ;-)
ja niedawno wstalam i dokanczam sobie herbatke przed komputerem,ale jestem mega-ostrozna :-D
sylwiam mi tez sie zapowiada bardzo nudny dzien,dzis od tygodnia po raz pierwszy jestem sama w domu :confused: no i tak sie zastanawiam co robic,chcialabym troche posprzatac ale S juz wczoraj sie pienil ze za bardzo sie przemeczam??? :no: nie mam nawet zadnej ksiazki do czytania,kilka dni temu kolezanka mi podeslala to prawie ze ta ksiazke pochlonelam w kilka godzin Zawsze zostaje internet :sorry2:

Do góry