reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam dziewczyny
Widze że wasze dzieciaczki też lubią majstrować. Moja córeczkt to uwielbia komputer, a szczególnie go wyłączać:-) Teraz smacznie sobie śpi więc mam czas dla siebie

Witam:-)
ja tylko na chwilkę wpadłam Was poczytać i się przywitać:tak::-)
nie bardzo mam dzisiaj czas się rozpisywać:no: napiszę Wam tylko apropo mięska bo ja też tam kupuje:tak:ja juz dwa razy kupowałm tam półtusze bo to o wiele taniej wychodzi i jak się ma żamrażalkę to nie trzeba tak często jeździć:tak:, jak się kupuje z głową to wychodzi za kg niecałe 2f, taka połówka waży zazwyczaj 30kg

i jak się mówi, że chce się półtusze to o każdej godzinie z chłodni przyniosą, mimo, że na sklepie nic nie ma:tak:

Hej Doris78 i co byłaś po mięsko?Bo ja byłam parę minut po 12 i w sumie kupiliśmy to co nam było potrzebne:tak:.Po drodze podjechaliśmy do Tesco i spotkaliśmy Kasie.j ale wcale mnie to nie zdziwiło bo ja to mam szczęście ją spotkac na zakupach;-).Niby nie mieszkamy blisko siebie ale jakoś często na siebie wpadamy w marketach :tak:.A w tym mięsnym dzisiaj to ludzi od groma i to same cygany:-D:-D:-D i nie jeden łańcuch dzisiaj widziałam aż raziły po oczach:-D:-D:tak:.

Hej mam pytanko czy ma ktoś może adres kulkolandu na BD6 bo byłam tam kiedyś i mi się podobało ale nie pamiętam adresu a w niedziele ma padac więc kombinuje jak tu małemu zorganizowac czas:tak:.Chyba że znacie jeszcze jakiś ciekawy który jest czynny w niedziele:baffled::confused:.

hej
A mnie siostra chyba tak wymeczyla ostro bo juz dzisiaj w dzien spalam 4 godziny z szymonem i dalej mi sie chce:szok:
Co do miesa to ja kupuje na rynku oastler- kiedys kupowalam w tym zakladzie ale niestety mezulek pracuje do 4.30 a jakos tak autkiem wygodniej bylo :tak: a na rynek to w sobote mozemy pojechac:happy:

Na spotkanie tez mam chetke:-) Ja wyjezdzam 17marca wiec pasuje mi przed albo po 28marca:tak: Moze np 15? Nefretete moze tez bedzie w poblizu w tych dniach bo chetna jest zajechac 14 na piwko do nas;-)
SylwiaM- a jakbys tak dyskretnie skorygowala mezowi terminarz;-):sorry2: I zrobila mu w ramach niesodzianki wolna niedziele:-D:-D:-D:-p

No wkoncu moge cos napisac!!!jejku nie moglam wczesniej wyslac nic bo mi sie pokazywalo ze mam za maly post :((((nie wiem czemu
MARZENA M-pewnie jest taniej ale potem to rozbierac i dzielic,ja tego tak nie lubie,wstyd sie przyznac ale jestem po szkole gastronomicznej i mialam w szkole rozbieranie tusz ale nic nie pamietam
A Ty pracujesz???czy dalej zajmujesz sie ta dziewczynka??
MOJA DZIDZIA-oj korzystaj kochana poki mozesz bo potem bedziesz tesknila za tym wolnym czasem.A imie macie dla swojej ksiezniczki???
Ja tez w sumie nie mam zadnych planow na ten weekned,za to nastepny jest bardzo urodzinowy,w sobote i w niedziele Kuba idzie na party:)))
KASIA8118-BD6 2DN,HALIFAX ROAD,3RD FLOOR,CORALL MILL MAM akurat adres bo Kuba tam idzie za tydzien na urodziny
PROMYK-WITAJ a Ty tak na stale czy przelotem???skad jestes???jesli mozna wiedziec

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry