reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
ta gazete mialam w wozku na dole w koszyku, lezala tam ze 2 miesiace i nie raz mialam ja wywalic i zapominalam az sie doigralam, poszlam do kuchni naprawde na 2 minutki moze nawet nie, a on chwycil ta gazete i rwal i jadl, tylko nie wiem skad sreberko jakby od cukierka w kupce:confused:teraz to juz nie wazne, wazne ze on czuje sie dobrze a ja dochodze do siebie!!!!dzis pol dnia sprzatalam w domu, sprawdzalam czy nigdzie nic nie lezy, testowalam zabawki, i od wszystkich ubran odprulam guziki:baffled::baffled:
powiem wam tylko tyle, ze po tym co sie stalo, chce isc na jakis kurs pierwszej pomocy, nigdy nie wiadomo czyje zycie bedzie w twoich rekach!!!! to co zrobilam wczoraj bylo reakcja odruchowa wkladajac mu zbyt gleboko palce moglam uszkodzic przelyk, ale wtedy sie o tym nie mysli....tak bynajmniej powiedzial mi lekarz, no ale chyba najwazniejsze jest udroznic drogi oddechowe a potem martwic sie czy sa skutki uboczne, co mi po nie naruszonym przelyku jak dziecko by sie zadusilo!!!!:confused:ach ci lekarze........

Hej
Ja wlasnie odprawilam siostre:-( No ale za 20 dni znowu sie zobaczymy wiec na dobre porozpaczam w marcu:tak:
UlciaC- zdolna bestia z ciebie:szok: Tak zareagowac:szok: Ja do zawsze panikuje bo moj szymon z kolei ma bezdechy jak placze :-(
Kasia8118- dawaj zdjecie bucikow:tak::-p a nie tylko sie chwalisz:-p
mojadzidzia- no taka reklame zrobily ci dziewczyny ze zaraz wchodze na nasza klase:-D:-D:-D:-D I nie przejmuj sie - z twoich postow widac ze jestes szczesliwa i to jest najwazniejsze;-)
Kasiaj- zazdraszczam wyjscia:tak: Kiedy to ja sie w tancu przytulalam???????????????????
SylwiaM, Doris78- u mnie jest fajna play grupa:tak::-p

A my dzisiaj wybylysmy na 8 godzin:szok: Maly wrocil tak padniety ze o 19 juz spal:-) A jutro zaczynam sprzatanie po 2 dzieciach:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ojej ale szok ulciac. strasznie współczuję Ci stresu jaki przeżyłaś...
boże do dzieci to trzeba mieć oczy wokół głowy a i tak się nie upilnuje do końca..:baffled:

ostatnio znajoma miała podobny przypadek tylko,że ona zostawiła przy wózku kawałek sznurka do przywiązywania smoczka bo mały jej gubił często i zgubił ostatni razem z łańcuszkiem:no::no::no:
no i gotuje obiad i kazała starszemu sprawdzić co tak młodszy cicho siedzi a on w tym czasie się prawie powiesił na tym sznurku przy wózku..okręcił się i zacisnął mu na szyi i ledwo go ocuciła..podobnie..
dzieci mają pomysły aż się włosy jeżą...:baffled::baffled::baffled:

ULCIA-oj to przezylas kobito:szok::szok::szok::szok:a tez sreberko moze mial ,bo w gazecie moze byla jakas reklamowka czegos:baffled:jaks krem albo cos i on moze przez to sie dusil potem:dry::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ale musisz Kevina niestety pilnowac z tym wkladaniem do buzi,bo naprawde on bardzo duzo rzeczy pcha do buzki,praktycznie wszystko co mu stanie na drodze:-(
Rozumiem Cie bardzo,moj Dawid zanosil sie od placzu i raz mi sie juz robil siny bo kila sekund nie oddychal :-(oj straszne przezycie:-(

Co do niedzieli,to jakby byla ladna pogoda to ja moge z moimi chlopakami do lister parku przyjechac,bo juz Kuba mnie tyle czzasu namawia na ten park wiec by byla okazja :-)ale jeszcze zobaczymy czy pogoda na to pozwoli:tak:
ANITECZKA- ja jak wysylam paszporty wyslalam poleconym ,zaplacilam prawie 5 f ,ale mialam pewnosc ze nie zgina po drodze:-)a z tym przetlumaczeniem moze Marta Ci dokladnie przetlumaczy,bo ja to moze bym i przetlumaczyla ale pewnie z bykami,a nie chce sobie siary na forum robic:-D:-D

hej dziewczyny!!!
napisalam dllllllllluuuuuuugggggaaaaaa wieadomosc i sie net zawiesil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie chce mni sie jej pisac jeszcze raz. Pozdrawiam Was serdecznie ;-);-)

marta84 mi czesto sie to zdarza i przewaznie rezygnuje z ponownego pisania no chyba ze post nie byl zbyt dlugi :-D jak tam przygotowania do wyjazdu?dalej masz lenia?

Aniteczka moj angielski jest taki sobie ale ja to by napisala tak :

"formularze na child benefit zostały wysłane 15.01.2009r. ale nie przysłano nam jeszcze żadnej decyzji"

I apply for child benefit at 15th January 2009, but I didn't receive any decision.

reklama
Dzień Dobry:-).Widzę że wszystkie panie jeszcze śpią:tak:.A ja już pije poranną kawkę i zaraz idę myc włosy bo pan R wcześnie dzisiaj kończy prace i ruszamy do miasta po mięsko:tak:.UlciaC.ja raczej na niedziele to się nie pisze do Lister Parku ale jak będzie ładna pogoda w tygodniu to bardzo chętnie:tak:;-).No to miłego dnia leniuchy:-p.sylwia.m gdzie jest ta twoja kumpela:baffled:DAWAC JĄ TU SZYBKO:-D:-D:-D.

Do góry