reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Heloł:-):-)

Mojadzidzia ja też już wcześniej wiedziałam, że związałaś się z Muzułmaninem:tak: Jeszcze zanim wysłałam zaproszenie na NK bo naprawdę nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia.
Ale zaproszenia ode mnie nadal nie perzyjełaś:-:)baffled::rofl2:

Ja własnie wróciłam od koleżanki:tak: Namówiłam ją do zapisania się na forum. Powiedziałam, że takie fajne dziewczyny tutaj są:tak: Tak więc bądzcie dla Ani miłe:-D;-) jak już się zjawi

Tak wogóle moja siostra dzisiaj wystawiła mnie do wiatru:-:)wściekła/y: i niew eim co teraz z tym fantem zrobic:baffled::crazy::rofl2:

sylwiaM przyznaje sie bez bicia ze przez przypadek usunelam cie z listy ale zaraz wyslalam ci zaproszenie :-D zaraz sprawdze jeszcze raz,troche bylam zajeta bo moj brat wymyslil sobie krokiety na obiad a to jet czasochlonne zajecie :wściekła/y:
kasia8118 ja nigdy nie mialam jakis szczegolnych pociagow do obcokrajowcow :-D po przyjezdzie tutaj przez krotki okres spotykalam sie z bardzo sympatycznym polakiem ktory po pewnym czasie mi oznajmil ze ma dziewczyne i dziecko w polsce :baffled:

SYLWIA-UPSSSSSSSSSSSfaktycznie na smierc zapomnialam,ze to juz czwartek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:sorki naprawde zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:nic wczoraj nie pisalysmy i wylecialo mi z glowy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:za tydzien napewno bede pamietala:tak::tak:

Za tydzień to ja już tam nie idę bo nie ma nic ciekawego:baffled: Jakoś mało zorganizowane to jeszcze jest. Musimy poszukac gdzie indziej:tak:
Wymyśl sobie jakąś karę dla siebie:sorry2::angry:

reklama
cześć dziewczynki po raz drugi:-):-):-)
mojadzidzia-nie przejmuj się opiniami na temat swojego związku..ważne żebyś Ty była szczęśliwa:tak::tak::tak:
aaaaaaa że tam czasami się mówi o "pakolach" to się nie przejmuj :-):-):-)
ja też czasami generalizuję ale przecież różni są ludzie:tak:
co do związków to przecież czyjaś osobista sprawa z kim jest :tak::tak::tak:
też wysłałam Ci zaproszenie:-) mam nadzieję,że przyjmiesz mimo,że nie byłam na spotkanku i nie miałyśmy się okazji poznać..:sorry2:nnno w końcu coś tam się znamy ale wirtualnie:-p

Do góry