reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Ej dziewczyny a wy gdzie sie podzialyscie???:baffled::baffled::baffled::baffled:Chyba ten wiatr was gdzie wywial:-D:-D:-D:-D:-D
mOJA dzidzia-A Gdzie ta szkola sie miesci???to jest ta secendary tak??a dlugo czekal tam na miejsce?ja sie tak pyatm,bow iesz za 5 lat Kuba bedzie szedl do secendary,ale jak tutaj sie wczesniej zapisuje do szkol,to juz wole sie wywiedziec na zapas:-)
ULCIA-chyba sie nas nie przestarszylas,co??/:-D:-D:-Dnie odzywasz sie nic:baffled::baffled:
KASIA8118-I jak buciku ktorych nam nie chcialas pokazac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobre???KASIA,J-korzystaj ,korzystaj dopoki macie nianie:-):-)
BOZENA M-tak patrze na suwaczek Twojego Marcela,no i nie majstrujecie tam siostry dla Niego???widzisz ze tutaj ostatnio passa jest na dziewczynki,wiec moze sie skusisz:-D:-D:-D:-D
4muchy-kiedy wracasz???
ANITECZKA-i jak tam Alicja w szkole???dalej chetnie chodzi???

Ostatnia edycja:
reklama
doris78 ta szkola miesci sie na east bowling-to jest juz bd4 zaraz za bowling park,dojazd jest od wakefield road jadac od miasta Szkola jest nowa,budynek zostal oddany do uzytku we wrzesniu zeszlego roku,teraz powstala nowsza na tong street ale nie slyszalam pochlebnych opinii na temat tej szkoly. Nam sie udalo zalatwic ta szkole bardzo szybko,nie wiedzielismy jakie zasady panuja tutaj no i dopiero w polowie wakacji zaczelismy szukac dla niego szkoly :baffled: ale byla to druga szkola do ktorej poszlismy-chyba mielismy szczescie :-D

nie wiem od czego zacząć...
kasia8118,sylwiaM dzięki za zproszenie na NK,ale zanim je zaakceptuje chciałabym żebyście coś wiedziały.
Cieszę się,że mogłyście mnie wczoraj chociaż trochę poznać dzięki czemu możecie mnie ocenić przez pryzmat mojej osoby a nie tego co zobaczycie na mojej stronie.
Przez ten czas który pisze na tym forum zdążyłam poznać Wasze opinie i poglądy na ważne dla mnie kwestie,nie neguję ich ponieważ każdy ma prawo do wyrażania samego siebie i ja to prawo szanuję nawet jeżeli moje jest odmienne.
Uważam,że skoro przyjęłyście mnie do swojej 'społeczności' to macie prawo wiedzieć o mnie więcej niż tylko to,że spodziewam sie dzidzi :)
Tatusiem mojego maleństwa i miłością mojego życia jest Pakistańczyk pochodzenia brytyjskiego-bardziej zwane Wam określenie-pakol. Nie zamierzam Was przekonywać o jego zaletach,nie mniej jednak jest to człowiek który uczynił mnie naprawdę szczęśliwą,bardzo się kochamy i zamierzamy spędzić ze sobą całe życie.
No to chyba by było na tyle,mam nadzieję,że jesteście osobami,które nie ulegają zbytnio stereotypom i nie wpłynie to na zmianę Waszego podejścia do mojej osoby.

MOJA DZIDZIA-wiesz co,ja kiedys przegladalam forum i weszlam na watek polki -muzulmanki i wiedzialam ze tam pisalas:-)i jak dla mnie to jest nie istotne z kim masz dziecko:tak:dla mnie jestes fajna dziewczyna i nie ma znaczenia z kim sie spotykasz i mam nadzieje ze nadal bedziemy sie spotykac:tak:;-);-);-);-);-)no to ja tobie tez wysle zaproszenie:-D:-D:-D:-D

mojadzidzia kazdy ma prawo do prawdziwej miłości i moim zdaniem nikt nie ma prawa tego oceniać ,chyba że zostanie o to poproszony ,najwazniejsze jest to co Was łączy a nie co ludzie powiedzą :tak:

monika1213 ja poki co jeszcze nie spotkalm na swojej drodze ludzi nierzyczliwych z powodu mojego partnera,razem pracowalismy przez 2lata i wszyscy aceptowali nasz zwiazek bo nigdy niczego nie ukrywalismy nie mniej jednak czytalam dosyc sporo niepochlebnych,obrazliwych a nawet chamskich opinii na temat takich zwiazkow. Ja rowniez nie pochwalam zachowan niektorych dziewczyn,ktore nie szanuja siebie i wlasnego ciala ale co zrobic... Naprawde ciesze sie ze nie oceniacie mnie przez pryzmat mojego zwiazku :tak:;-)

Ostatnia edycja:
A ja dzis troche w lepszej kondycji. Moze to ta zmiana pogoda, a czlowiek sie juz starzeje :baffled: Macius dzis przespal calutka noc, bez jednej pobudki od 20 do 6 rano, potem dostal mleczko i jeszcze sie zdrzemnal do 7.30. Oby tak dalej. Teraz drugiego szkodnika trzeba nauczyc przesypiac cala noc w swoim lozku, bo dzis sie wepchal jakos w nocy na trzeciego. Nawet nie wiem kiedy, bo tak mocno spalam.

mojadzidzia - to jest Twoje zycie i Twoj wybor, opinia innych nie powinnas sie przejmowac, a my z B mamy teraz okazje troche pospedzac czasu we dwojke, bo jest moja mama tutaj chwilowo, a po drugie udalo mi sie odstawic Maciusia i slicznie sypia w swoim lozeczku

doris - no taki jest plan, przez krotka chwile pozyc jak ludzie, a do tego B sie zmobilizowal i chodzi wczesniej do pracy, czasem potrafi skonczyc o 15.30 i wtedy mamy jeszcze sporo czasu na rozne rozrywki popoludniu

reklama
Hej laseczki co nas dzisiaj tak mało na tym forum:-).Doris78 jeżeli chodzi o buciki to są śliczniutkie tylko jest jeden mankament mają zarąbiście wysoki obcas i jak je założę to mam chyba z 2m:szok:.Mojadzidzia to fakt na tym forum to wszyscy wszystko wiedzą :tak:;-) ja też wczoraj przeglądałam pewne forum i domyśliłam się że masz faceta Pakistańczyka :tak:.Jak dla mnie to nie ma to żadnego znaczenia:no:.Moja najlepsza przyjaciółka którą znam od lat ma straszną słabosc do facetów o ciemnej karnacji że to tak określe i mi to jakoś nigdy nie przeszkadzało;-).To czemu ma mi to teraz przeszkadzac:confused:.A mnie bardziej zmartwiło to że już ponad tydzień nie akceptujesz mojego zaproszenia na NK:-D:-D.

Do góry