reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

doris78 ja predzej moglabym zapomniec imiona mamusiek niz dzieci-ja je uwielbiam stadami :-D:tak::-D a tak na powaznie to nie da sie nie zapamietac tak sympatycznych twarzyczek
gratulacje z powodu kubusia,ja niestety czasami z mama chodze na wywiadowki do mojego brata ale nie moge powiedziec ze duma mnie rozpiera po spotkaniu z nauczycielem... :baffled: dobrze ze to nie moje dziecko :-D

reklama
Doris - to gratuluje Ci tak zdolnego syneczka :tak: u mnie jakos w drugiej polowie marca bedzie takie spotkanko, az sie nie moge juz doczekac; a o naklejkach dowiedzialam sie od pani, bo podeszlam zapytac dlaczego Kubus ich nie dostaje, a wszystkie inne dzieci maja poobklejane bluzy, taka troskliwa mamusia jestem, bo on nie chcial powiedziec; a pani powiedziala, ze jak dawali mu pierwszy raz to prawie histerii dostal jak mu chciala przykleic do bluzy, i teraz zawsze mowia, jak Kuba cos zrobic, za co je przyznaja, to odrazu jest "Jacob, na stickers for you" :-) takie mam synka indywidualiste

Hej
Ale wam fajnie ze sie spotkalyscie:-) Ja juz od piatku tez bede aktywna forumowiczka:tak:
Doris78- no wyobrazam sobie jak sie po drodze puszylas jak paw:-D:-D:-D Gratulacje:tak:
Kasiaj- a pozycz, pozycz. Po 14 latach moze sie przyda:-D:-D:-D:-p
Kasia8118- oczywiscie ze bede sie prosila o nastepne spotkanie, nawet poblagam jak trzeba bedzie;-):-p Co za paczke znowu zamawialas?:laugh2:
MarzenaM- czasami malutkim druczkiem jest zapisane jezeli nie zyczysz sobie przetwarzania, uzywania, korzystania itp z twoich danych osobowych zaznacz w kwadraciku i wystarczy czasem to przeoczyc. Ja tak np dostaje jakies cholerne maile :wściekła/y:
SylwiaM- ktora to ogien a ktora woda?:-)

Dzisiaj moj ostatni wieczor z siostra:-( Jutro ostatni aktywny dzien razem i wieczorem juz wraca:-( Dobrze ze jade 17marca:-)

Moja dzidzia-dlatego napislam ze mam nadzieje ze mu tak zostawie zawsze,wiec chwale sie dopki moge,bo moze potem juz tak nie bedzie:-D:-D:-Dno i bylo widac dzisiajz ze uwielbiasz dzieci:tak:
A ile lat ma twoj brat???
KASIA,J-oj to faktycznie twoj Kuba to indywidualista:-D:-D:-D
AMPAR-to sobie pewnie z siostra cos tam chlupiecie w ostatni wieczor?/:-):-):-)

Witam laski!

Odnosnie rpacy to Ulcia ja tez pracowlam w Mc Bride a moj maz tam pracuje juz prawie 2 lata:):szok::-), ja sama odeszlam po miesicu:).
A co do terazniejszej to rozmaiamy z dziecwczynami polszeptm po PL na przerwie w trakcie rpacy nie jezeli na rpzerwie ktos nam zworic uwage to poprostu gdzies to zgłosimy bo tak byc nie moze.Najwyzej nas zwolnia ewentualnie mnie bo tylko ja jestem z Agncji bo angielka jedna porzucial prace wczoraj:):-):-)........

A odnosne mojego kolczyka to podejrzewam ze jest jakies zakazenie normalni jestem opuchnieta nawet pod okiem:/:-(i wyjelam kolczyka daje sobiespokoj bo nomalnie goraczka i ból głowy niesamiwty:no::wściekła/y:mialam przynajmniej 4 dni:) zdkecie na pamiatke zorbione. A kolczyk niby mail byc z tytanu po to zeby sie goiło dobzre ale jezeli do d....przebity to teraz mam, a moze z innego powodu ale wąłsnie tak jak Wy piszecie nikt tak jka ja nie mail ze znajomych co pytałam:/:-(

Pozdrawiam i odezwe sie wiecej w weekend.Niedawno wrocilam z college prosto po rpacy.BIedny tylko mój MArcelinski zapomni kto jego mama babcia czy ja:):-D

Kasiaj- u mnie na play grupie srodowej daja naklejki z imionami to szymon nie dosc ze sciaga swoja to jeszcze i moja a u dentysty nawet nie bylo mowy o naklejeniu:szok::-D:-D:-D
Doris78- no ba:-D:-D:-D Winko w lodowce:tak:
BozenaM- nie martw sie , nie zapomni mamusi ;-).

No to i ja się witam z wieczorka:tak:.Ampar3 na buciki czekałam:tak:.UlciaC.jak tam droga powrotna ile dokładnie szłaś?BożenaM no faktycznie to nie jest normalne żeby tak spuchnąc:no:.Kasia.j no faktycznie nagadałyśmy się dzisiaj i to ostro:tak:.

Ja jeszcze wsrod zywych, ale juz nie dlugo. Wlasnie wrocilismy sobie z mezusiem z pubu na przeciwko. Bylo milutko. Muzyczka na zywo, dzis jazzowo. No i sie tak do siebie przytulalismy jak za dawnych lat, pogadalismy jak ludzie. Och! Brakuje tego na co dzien.

Ampar - ksiazke moge pozyczyc ;) tylko sie przypomnij, to pocieszajace ze nie tylko moj synek nie toleruje tych naklejek

BozenaM - moze lepszy bylby zwykly kolczyk ze zlota lub srebra

Ostatnia edycja:
hejka kobitki:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
aleeee mamy wiatrzysko dzisiaj:baffled: dobrze,że włosy zwiazałam rano jak do szkoły szłam z małą,bo by mnie chyba trafiło:szok:
bożena- no i dobrze zrobiłaś z tym kolczykiem...wogóle jakbyś miała chwilkę to powinnaś się przejść tam gdzie robiłaś i pokazać im efekty..taaaaaaa tytan..yhyyy:sorry2:
dziewczyny gdzie jesteście wszystkie???;-)
wczoraj to aż huczało o tej porze:baffled::baffled::baffled:;-);-);-)

reklama
doris78 moj brat ma juz 15lat i od 2lat chodzi tu do szkoly ale wcale mu sie nie podoba a ma szkole jedna z lepszych Bradford Academy,bardzo lubi zajecia praktyczne i informatyke no i jest dobry z matmy-to wszystko :confused:
bozenaM no to mialas przejscia z tym kolczykiem,ja dlugo nie wiedzialam skad moje goraczki i wezly chlonne powiekszone do wielkosci jajka :baffled:
kasia j to super ze potraficie razem tak milo spedzac czas,ja z S nie mam zbyt dlugiego stazu i jeszcze sie soba nie nacieszylismy :-D ale poprzednio bylam 7lat w zwiazku i do dzis sie zastanawiam co mnie z moim bylym laczylo???? :nerd:

Do góry