reklama
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
hej kobitki;-) NIE MOGŁAM OTWORZYĆ FORUM OD RANA!!!
jakiś błąd serwera wyskakiwał...i znowu jestem w plecy ze 3 strony
mam nadzieje,że to tylko dzisiaj
bożena-może to tak ma być na początku jak dziewczyny piszą z tym nosem;-)
ale jak będzie ropiał to może lepiej wyciągnij wogóle
a z tą pracą to rzeczywiście bez sensuna przerwie nie maja Ci prawa zabraniać
ciekawe czy pakolom też zabraniają?
kasiaj.-wieeeeki nie jadłam grzybowej..mmmmm..pycha
dziewczynk udanego spotkanka życzę;-):-)
jakiś błąd serwera wyskakiwał...i znowu jestem w plecy ze 3 strony
mam nadzieje,że to tylko dzisiaj
bożena-może to tak ma być na początku jak dziewczyny piszą z tym nosem;-)
ale jak będzie ropiał to może lepiej wyciągnij wogóle
a z tą pracą to rzeczywiście bez sensuna przerwie nie maja Ci prawa zabraniać
ciekawe czy pakolom też zabraniają?
kasiaj.-wieeeeki nie jadłam grzybowej..mmmmm..pycha
dziewczynk udanego spotkanka życzę;-):-)
MarzenaM
Fanka BB :)
Witam dziewczyny:-)
myślałm, że sie pochlastamnapisałam tak długiego posta i wszystko poszło w diabłygapa ze mnie, nie zauważyłam, ze laptop nie podłączony i bateryjka padła:-(
wybaczcie, że nie będę już Wszyskim odpisywać, bo musiała bym na nowo wszysko czytać:-(
mam do Was dziewczynki pytanie, otóż zapewne na swoich mieszkankach płacicie (niestety;-)) rachunki
przyszedł mi rachunek za wodę, no używam więc oczywiście muszę zapłacić
ale jestem ciekawa skąd dostawca wody ma moje dane????????
bo gdy zapytałm landlorda dlaczego podał moje dane a nie męża to on mi na to, że jeszcze wogóle nie podawał nas "do wody" i teraz zżera mnie ciekawość skąd w takim razie wzieli moje dane( umowa najmu jest na mężą) potrafi mi to któraś wyjaśnić ?????????? będę wdzięczna, bo nie lubię jak ktoś szasta moimi danymi bez mojej wiedzy
myślałm, że sie pochlastamnapisałam tak długiego posta i wszystko poszło w diabłygapa ze mnie, nie zauważyłam, ze laptop nie podłączony i bateryjka padła:-(
wybaczcie, że nie będę już Wszyskim odpisywać, bo musiała bym na nowo wszysko czytać:-(
mam do Was dziewczynki pytanie, otóż zapewne na swoich mieszkankach płacicie (niestety;-)) rachunki
przyszedł mi rachunek za wodę, no używam więc oczywiście muszę zapłacić
ale jestem ciekawa skąd dostawca wody ma moje dane????????
bo gdy zapytałm landlorda dlaczego podał moje dane a nie męża to on mi na to, że jeszcze wogóle nie podawał nas "do wody" i teraz zżera mnie ciekawość skąd w takim razie wzieli moje dane( umowa najmu jest na mężą) potrafi mi to któraś wyjaśnić ?????????? będę wdzięczna, bo nie lubię jak ktoś szasta moimi danymi bez mojej wiedzy
kasia8118
Hej dziewczyny :-).Dzięki za spotkanie było miło;-).Mały jeszcze po waszym wyjściu buszowłam i dopiero po obiedzie padł na sofie .Pewnie szybko się nie obudzi bo on zawsze jest strasznie wykończony po spotkaniu .UlciaC i majadzidzia ciesze się że miałyśmy okazje się poznac;-).Mam nadzieję że się jeszcze spotkamy.
mojadzidzia
kasia8118 ja rowniez dziekuje za goscine,masz wspanialego synka moze i rozbujnik ale taki slodki ze nie mozna sie na niego gniewac,kevin dawid i marcel rowniez slodziutcy :-);-) ciesze sie ze moglysmy sie spotkac
ja po wizycie tez padlam bo tyle dzieci i kobiet w jednym miejscu to juz dawno nie spotkalam
ja po wizycie tez padlam bo tyle dzieci i kobiet w jednym miejscu to juz dawno nie spotkalam
mojadzidzia
a odnosnie mojego komputera to zostalam skasowana 25funtow i... nie mam internetu u siebie w sypialni,jestem zla
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ja również dziękuję za miłe spotkanko
Poznałyśmy dwie nowe dziewczyny, które są jak ogień i woda, tak różne ale obie bardzo miłe i sympatyczne.
Marcel w dzień spał tylko godzinkę więc już od 16 musiałam go przetrzymywac, ale już śpi a ja mam wolne:-)
Poznałyśmy dwie nowe dziewczyny, które są jak ogień i woda, tak różne ale obie bardzo miłe i sympatyczne.
Marcel w dzień spał tylko godzinkę więc już od 16 musiałam go przetrzymywac, ale już śpi a ja mam wolne:-)
mojadzidzia
sylwiaM dzieki za komplement,az sie zarumienilam normalnie
dobra wiadomosc-moj cudowny brat podlaczyl mi internet!!! hurrrra!!!
dobra wiadomosc-moj cudowny brat podlaczyl mi internet!!! hurrrra!!!
Spotkaly sie, nagadaly sie, to teraz tutaj cisza :-(
MarzenaM - hmmmm.... co do danych to moze jednak gdzies cos podaliscie, albo napisaliscie bo raczej sami z siebie by tego nie zrobili, nie spotkalam sie w kazdym razie z taka sytuacja, moze trzeba do nich zadzwonic i zapytac, tak chyba bedzie najlepiej
aniteczka - cos robili z serwerami, ja tez mialam blad, strasznie to stresujace ;-):-)
MarzenaM - hmmmm.... co do danych to moze jednak gdzies cos podaliscie, albo napisaliscie bo raczej sami z siebie by tego nie zrobili, nie spotkalam sie w kazdym razie z taka sytuacja, moze trzeba do nich zadzwonic i zapytac, tak chyba bedzie najlepiej
aniteczka - cos robili z serwerami, ja tez mialam blad, strasznie to stresujace ;-):-)
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Hej z wieczora:-):-):-)
Mi tez bylo milo poznac nowe kolezanki:-)mam nadzieje ze czesciej bedziecie na spotkaniach:-)
MOJADZIDZIA-wow zapamietalas kazdego dziecka imiea pamietasz ktory kogo??
A co Ci poszlo w kompie???bo za naprawe ja kiedys zaplacilam 75 f
ULCIA-oj Ty chyba sie juz nagadalas z nami,ze nic nie piszesz
MONIKA-no to dobrze ze wsio ok:-)
KASIA.Jak rozumiec to ze Kuba ma alergie na naklejki???to znaczy ze ma na nie uczulenie takie naprawde,czy ich n ie lubibo moj Kuba je uwielbia i czasami z\ szkoly przychodzi z 4 na bluzie
A ja bylam dzisiaj w szkole na wywiadowce u Kuby-mozna tak to nazwacno i Kuba byl bardzo chwalony przez pania,powiedziala ze jak na drugi jego jezyk to idzie mu bardzo dobrze i mowienie i czytanie:-)pokazala mi jakas tabelke z punktami za nauke i mial same 9 i 10,a niektore dzieci mialy nawet 5 punktowwiec wyszlam z tamtad przepelniona duma:-)spytala sie mnie czy chce zeby przyjechala jakas kobieta z Education center sparwdzic jego poziom i w razie jakby sobie nie radzil ,to by otrzymal od nich jakiies dodatkowe zajecia,ale Ona powiedziala ze jak na razie Kuba sobie bardzo dobrze radzi oj mam nadzieje ze tak mu pozostanie caly czas
Mi tez bylo milo poznac nowe kolezanki:-)mam nadzieje ze czesciej bedziecie na spotkaniach:-)
MOJADZIDZIA-wow zapamietalas kazdego dziecka imiea pamietasz ktory kogo??
A co Ci poszlo w kompie???bo za naprawe ja kiedys zaplacilam 75 f
ULCIA-oj Ty chyba sie juz nagadalas z nami,ze nic nie piszesz
MONIKA-no to dobrze ze wsio ok:-)
KASIA.Jak rozumiec to ze Kuba ma alergie na naklejki???to znaczy ze ma na nie uczulenie takie naprawde,czy ich n ie lubibo moj Kuba je uwielbia i czasami z\ szkoly przychodzi z 4 na bluzie
A ja bylam dzisiaj w szkole na wywiadowce u Kuby-mozna tak to nazwacno i Kuba byl bardzo chwalony przez pania,powiedziala ze jak na drugi jego jezyk to idzie mu bardzo dobrze i mowienie i czytanie:-)pokazala mi jakas tabelke z punktami za nauke i mial same 9 i 10,a niektore dzieci mialy nawet 5 punktowwiec wyszlam z tamtad przepelniona duma:-)spytala sie mnie czy chce zeby przyjechala jakas kobieta z Education center sparwdzic jego poziom i w razie jakby sobie nie radzil ,to by otrzymal od nich jakiies dodatkowe zajecia,ale Ona powiedziala ze jak na razie Kuba sobie bardzo dobrze radzi oj mam nadzieje ze tak mu pozostanie caly czas
Podziel się: