reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Monika - faktycznie chyba tak bedzie lepiej i bezpieczniej, pewnie jedzie przez kanal? mnie sie podoba to polaczenie przez Hull do Rotterdamu, rano wstaje sie wyspanym i na wieczor do PL sie dojezdza

reklama
hej kobitki;-) NIE MOGŁAM OTWORZYĆ FORUM OD RANA!!!:crazy::crazy::crazy:
jakiś błąd serwera wyskakiwał...i znowu jestem w plecy ze 3 strony:angry::angry::angry:
mam nadzieje,że to tylko dzisiaj:baffled:
bożena-może to tak ma być na początku jak dziewczyny piszą z tym nosem;-)
ale jak będzie ropiał to może lepiej wyciągnij wogóle:baffled::baffled::baffled:
a z tą pracą to rzeczywiście bez sensu:no:na przerwie nie maja Ci prawa zabraniać:wściekła/y:
ciekawe czy pakolom też zabraniają?:confused:
kasiaj.-wieeeeki nie jadłam grzybowej..mmmmm..pycha:tak::tak::tak:
dziewczynk udanego spotkanka życzę;-):-)

Witam dziewczyny:-)

myślałm, że sie pochlastam:wściekła/y:napisałam tak długiego posta i wszystko poszło w diabły:wściekła/y:gapa ze mnie, nie zauważyłam, ze laptop nie podłączony i bateryjka padła:-(
wybaczcie, że nie będę już Wszyskim odpisywać, bo musiała bym na nowo wszysko czytać:-(

mam do Was dziewczynki pytanie, otóż zapewne na swoich mieszkankach płacicie (niestety;-)) rachunki:tak:
przyszedł mi rachunek za wodę, no używam więc oczywiście muszę zapłacić:tak:
ale jestem ciekawa skąd dostawca wody ma moje dane????????:baffled:
bo gdy zapytałm landlorda dlaczego podał moje dane a nie męża to on mi na to, że jeszcze wogóle nie podawał nas "do wody" i teraz zżera mnie ciekawość skąd w takim razie wzieli moje dane( umowa najmu jest na mężą) potrafi mi to któraś wyjaśnić ?????????? będę wdzięczna, bo nie lubię jak ktoś szasta moimi danymi bez mojej wiedzy:angry:

Hej dziewczyny :-).Dzięki za spotkanie było miło;-):tak:.Mały jeszcze po waszym wyjściu buszowłam i dopiero po obiedzie padł na sofie :tak:.Pewnie szybko się nie obudzi bo on zawsze jest strasznie wykończony po spotkaniu :tak:.UlciaC i majadzidzia ciesze się że miałyśmy okazje się poznac;-):tak:.Mam nadzieję że się jeszcze spotkamy:tak:.

kasia8118 ja rowniez dziekuje za goscine,masz wspanialego synka moze i rozbujnik ale taki slodki ze nie mozna sie na niego gniewac,kevin dawid i marcel rowniez slodziutcy :tak::-);-) ciesze sie ze moglysmy sie spotkac
ja po wizycie tez padlam bo tyle dzieci i kobiet w jednym miejscu to juz dawno nie spotkalam :-D:-D

Ja również dziękuję za miłe spotkanko:tak:
Poznałyśmy dwie nowe dziewczyny, które są jak ogień i woda, tak różne:tak: ale obie bardzo miłe i sympatyczne.

Marcel w dzień spał tylko godzinkę więc już od 16 musiałam go przetrzymywac, ale już śpi:tak: a ja mam wolne:-)

Spotkaly sie, nagadaly sie, to teraz tutaj cisza :-(

MarzenaM - hmmmm.... co do danych to moze jednak gdzies cos podaliscie, albo napisaliscie :confused: bo raczej sami z siebie by tego nie zrobili, nie spotkalam sie w kazdym razie z taka sytuacja, moze trzeba do nich zadzwonic i zapytac, tak chyba bedzie najlepiej

aniteczka - cos robili z serwerami, ja tez mialam blad, strasznie to stresujace ;-):-)

reklama
Hej z wieczora:-):-):-)
Mi tez bylo milo poznac nowe kolezanki:-)mam nadzieje ze czesciej bedziecie na spotkaniach:-)
MOJADZIDZIA-wow zapamietalas kazdego dziecka imie:tak::tak::tak::tak:a pamietasz ktory kogo??:-D:-D:-D
A co Ci poszlo w kompie???bo za naprawe ja kiedys zaplacilam 75 f:szok::szok::crazy::crazy::crazy:
ULCIA-oj Ty chyba sie juz nagadalas z nami,ze nic nie piszesz:-D:-D:-D
MONIKA-no to dobrze ze wsio ok:-)
KASIA.Jak rozumiec to ze Kuba ma alergie na naklejki???to znaczy ze ma na nie uczulenie takie naprawde,czy ich n ie lubi:baffled::baffled::baffled:bo moj Kuba je uwielbia i czasami z\ szkoly przychodzi z 4 na bluzie:-D:-D

A ja bylam dzisiaj w szkole na wywiadowce u Kuby-mozna tak to nazwac:baffled:no i Kuba byl bardzo chwalony przez pania,powiedziala ze jak na drugi jego jezyk to idzie mu bardzo dobrze i mowienie i czytanie:-)pokazala mi jakas tabelke z punktami za nauke i mial same 9 i 10,a niektore dzieci mialy nawet 5 punktow:szok::szok:wiec wyszlam z tamtad przepelniona duma:-)spytala sie mnie czy chce zeby przyjechala jakas kobieta z Education center sparwdzic jego poziom i w razie jakby sobie nie radzil ,to by otrzymal od nich jakiies dodatkowe zajecia,ale Ona powiedziala ze jak na razie Kuba sobie bardzo dobrze radzi:tak::tak: oj mam nadzieje ze tak mu pozostanie caly czas

Do góry