reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

doris78- odnosnie propozycji zagladnelam na forum od strony 995 do 1000 zdjec nie znalazlam ale za to poczytalam i zaczelam sie was bac:-D:-D:-Dostre kobitki jestescie, zapewniam ze ja nie jestem aferzystka, nie szukam wrazen i problemow tylko przyjaciol, nie interesuje sie zyciem innych ludzi dopuki nie poprosza mnie o pomoc, a pomagam wiele ze wzgledu na moj nienaganny angielski i znajomosc papierow, takze mam nadzieje ze znajmosc ze mna nie okaze sie nigdy pomylka, nikogo nie skloci ani nie podzieli, prowadze spokojne zycie, synus zaslonil mi caly swiat, na wszystko patrze w kolorowych barwach bo tak trzeba:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
BozenaM - moze zmien kolczyk, ja mialam problemy z uszami i jak tylko zmienilam na inne (zlote) to przeszlo, to Ci zalozyli to jakies zloto, srebro, czy cos zwyklego?; co do sytuacji w firmie to pare razy opisywali takie sytuacje, ale qrcze nie pamietam, do jakich ostatecznych ustalen dochodzili, czy wolno, czy niewolno, ale wydaje mi sie ze nie mozna w zakazywac rozmow w innych jezyku, jezeli one sie odbywaja poza praca, a na terenie zakladu (czyli np podczas lanczu) to jest Twoj prywatny czas i oni nie placa Ci za to, natomiast podczas pracy no to tu sie moge z nimi zgodzic

Ampar - chcesz? to Ci pozycze :-);-)

Ulcia - sprawdzcie sobie dojazd na google mapie

Doris - a co na to Twoj maz? jest chetny na 3 dzidziusia? bo moj ostatnio jakos tak jakby zaczal panikowac, ze to za szybko i jak sobie poradzimy takie tam..... :dry::baffled::confused:

ULCIA-upsss akurat tego to nie chcialam zebys czytala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:zly dzien byla dla kolezanek wtedy:dry::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:probowlam sie cofnac i znalezc Tobie te zdjecia,ale nie moge :-(ale chyba sie nie przestarszylas i jutro bedziesz ,co???:-):-):-):-)
KASIA,J-u nas to najpierw ja musze do tego dojrzec a potem J bede namawiala:-D:-D:-D:-D

BożenaM co do kolczyka to ja też mam kiepskie wspomnienia:blink:.Mam go już kilka lat i teraz oczywiście wszystko jest Ok.ale długo mi goił nos:tak: chyba z rok czasu mi ropiał:szok:.I nie radze teraz zmieniac kolczyka ani go wyciągac :no:.Mi kiedyś po kilku dniach od przebicia wypadł kolczyk przy myciu twarzy i przez jeden dzień dziórka mi zarosła i od nowa musiałam miec przebijaną co w moim przypadku wcale nie było przyjemne:no:.A co do tej sytułacji w pracy to szkok :szok: normalnie jak w obozie pracy:-(.UlciaC Sainsbury jest jakies 25minut drogi na pieszo od mojego domku a raczej bloku:tak:;-).Ampar3 jeszcze będziesz prosic o spotkanie:-D:-D:-D.Jak Magda juz urodziła:confused:?

hej dziewczyny
jeśli chodzi o wczorajszą wizytę to siedziałam dwie godziny w szpitalu trochę czekania ,jeden lekarz drugi .....itd
pochwalili mnie ze jestem ulubioną pacjentką diabetyczną bo się stosuję i mi wychodzi nie mam problemy z zaszczykami .....
i pomiarami .
narazie przesuneli mi datę cesarki o tydzien by junior sobie jeszcze spokojnie posiedział ,tymbardziej ze w związku z leczeniem i kontrolą wagi chyba za duży nie jest a napewno będzie mniejszy niż Kuba
za tydzień mam usg i kolejne badania
a jesli chodzi o cesarkę to juz dwa razy miałam cięty brzuch więc jest drobna sugestia w tym kierunku a poza tym ja wolę mieć cesarkę :tak:

ulciaC odnosnie dojazdu to ja raczej nie korzystam z komunikacji miejskiej,przewaznie jezdze taksowka,kolo mnie jest dosyc niedroga korporacja a dzisiaj to moze pan S mnie przywiezie bo bedzie przejezdzal w poblizu
ampar3 no to masz szalony tydzien,ja pamietam jak siostra mnie odwiedzila pierwszy raz w W-wie to tak ja ganialam po miescie a ona juz byla w 8 miesiacu ciazy :-D
bozenaM bardzo wspolczuje noska,jak pisze kasia8118 to normalna reakcja a masz cos do przemywania? ja nie moge nosic kolczykow w uszach bo mam uczulenie :baffled: a co do pracy to rzeczywiscie chora sytuacja,ja przez 3tygodnie pracowalam w malej fabryce kanapek na bd9 z samymi angielkami i nas 5polek ale one nie mialy nic przeciwko naszym rozmowom :confused: ta u ciebie to musi byc jakas nadeta krowa ;-)
doris78 ja rowniez sie ciesze ze wreszcie bede miala okazje was poznac,szkoda ze nie wszystkie no ale nie da sie ogarnac tak za jednym zamachem,moze niedlugo w lister parku...
zmykam sie szykowac,jeszcze nawet sniadania nie zjadlam :szok:

Dziendobry,

To zycze Wam udanego spotkanka. :-) Sporo osob sie zapowiedzialo.

Monika - to grzeczna dziewczynka jestes, dostalas naklejke? bo oni tu zawsze za dobre sprawowanie daja naklejki ;-) na ktore moj Kuba jest strasznie uczulony :baffled: Jak samopoczucie przed wyjazdem meza? A Kuba pewnie juz mysli o powrocie taty z pieskiem? :-)

Ja gotuje wlasnie grzybowa i tak swojsko pachnie w domku :tak:

kasia8118 mam nadzieje ze nie zabladzimy,ja wczoraj obejrzalam sobie dokladnie twoje mieszkanie i jak dojechac na multimap-polecam,duzo lepsza niz googlemap-takze mniej wiecej wiem co i gdzie :-D:tak: a ja jeszcze w pizamie z recznikiem na glowie ale i tak bede chwilke po 11 bo S ma to spotkanie i nie chce go za wczesnie ciagnac

reklama
Kasia.J no naklejki nie dostałam :-( ,ale nowe paski do pomiaru cukru;-)
a Wojtka wyjazd przesuniemy chyba na sobotę ,nie chcę go puszczać w tak długą drogę zaraz po pracy ,z nerwów jeszcze bym zaczęła rodzić ;-):-D:rofl2:

Do góry