reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

aniteczka1981 dzieki,u mnie w rodzinie raczej nie mamy tendencji do tycia,moja mama po 4-ce dzieci dalej jest szczupla i wazy niewiele wiecej odemnie,no moze moja siostra troszke przybrala po ostatnim synku ale to raczej z uwagi na siedzenie w domu i objadanie sie fastfood'ami a ja raczej za takim jedzeniem nie przepadam :no:;-) moge byc zatem dobrej mysli a najlepiej to wogole o tym nie myslec-bede miala czas pozniej :-D:-D

reklama
Mojadzidzia gratuluję córeczki:-):-):-) W avatarku widzę, że Twój brzuszek to już taki bardzo ciążowy:tak: Ja mam chyba połowę z tego:-D zresztą jutro sama zobaczysz:tak:

To na którą umawiamy się jutro??

hej, znow nie bylo mnie 12 godzin a tu prosze 4 strony, dobrze ze maly spi bo niedalby poczytac, co do tych wlaman to fakt traci sie zaufanie po pierwszym razie, a po drugim to zaczyna sie unikac ludzi i zamyka sie w domu.ale ja juz mam dosc, niestety mam parter, ale to mieszkanko mam z Brunel Housing a wiec nie ma co wybrzydzac, jest ladne w dobrej okolicy, wszystko mi tu pasuje tylko ten parter denerwuje no bo jest mozliwosc wejscia oknem, no ale niedlugo ponoc na 2 metry ogrodzenie bloku maja zrobic wiec bede bezpieczniejsza.

co do biegunki to jest poprawa dzis jadal tylko gotowane jablko i marchew, a odparzenie traktuje maka ziemniaczana i to jest rewelacja!!!!

rozmawialam z mezem o naszym jutrzejszym spotkaniu, przestraszyl sie i pytal czy na tym forum to napewno dziewczyny siedza i pisza, bym na zboczka zadnego nie trafila i sama w drzwi nie zapukala:-D:-D:-D

no to na ktora spotkanie??? aha i czy jest jakis rytual czy cos przyniesc, no wiecie jakies ciastka czy cos dla dzieciaczkow, nie wiem jaka tradycje macie i czy macie jakas wogole czy wszystko idzie na spontanie???
a moze ktos jedzie autobusem i sie ze mna umowi???

aha a jak passa na dziewczynki to nie zart to chyba sie zastanowie:-):-)

a co do kilogramow to walczylam z tym strasznie, przed ciaza wazylam 59kg do 7 miesiaca przytylam tylko 8 kilo a potem jak poszlo to przytylam 20kilo.
tylek i uda byly jak szafa 3-drzwiowa, masakra, nie bylam przyzwyczajona do takiej wagi i wygladu, ja postapilam bardziej brutalnie niz dieta i sport, siegnelam po lek cud i w 3 tygodnie powrocilam do swojego wygladu, w dodatku mailam zakrzepy zylne po porodzie i ten lek pomogl tez na to, takze dwa w jednym i znow moge wskoczyc w swoje stare antyczne choc wciaz ulubione ciuszki:-)

Ostatnia edycja:
Ok.dziewczynki to i ja wam gratuluje dziewczynek:tak:;-):-).Fajnie macie tylko wam zazdrościc:tak:.Co do spotkania to może byc o 11:tak:.UlciaC no wiesz trochę z nas zboczki,ale na pierwszym spotkaniu postaramy się Ciebie nie napastowac zbytnio:-D:-D.A na spotkanie to przeważnie każda przynosi coś słodkiego,ale oczywiście w rosądnej ilości bo wszystkie dbamy o linie i nie można szalec:tak::-D:-D:-D.

Dziewczyny gdyby któraś potrzebowała adres to niech da znac bo jak na razie wysłałam UlciC i mojejdzidzi nie wiem kto jeszcze potrzebuje:baffled:.Zaproszenie tyczy się wszystkich dziewczyn z forum nowych i starych(nie mam tu na myśli wieku):-D:tak:.Kasiu.j i roksanna jak zminicie zdanie to zapraszam:tak:.No to na tyle idę cwiczyc :tak: wy to ostatnio to wiecznie o dietach to ja też muszę wziąsc się w garsc:tak:.

Dziewczynki, a wiecie, ze jutro jest sroda popielcowa :confused: Powinnyscie raczej sledziki przynosic, a nie slodycze, hehe..... ;-);-);-):-):-):-)

Witam laski!

ALe sie rozpisałscie z enormalnie nie nadazam czytac takie mam zaległosci.
Poki co pracuje jeszcze sa zadwolonei i jest bizi wiec moze jeszcze troch popracuje:).ALe dzisiaj Nam tak cisnienie podniesli zrobili zebranie nie dla wszystkich tylko dla Plek a jest nas 3 niom od poludnia 4 i jakiegos liTWian zeby powiedzec ze nie MOZEMY ROZMAWIAC PO PL w pracy ani na sniadaniu w kantynie jezeli chchemy to musimy wyjsc poza teran zakładu!!!!!!!:szok::wściekła/y:BO jedna z angielskic.....poszla naskarzyc ze ona nic nie rozumie co my soebie rozmwaimy i pewnie ja obgadujemy!!!!!!!!!!Tak wiec mamy zakaz!
A odnonie mojego kolczyka to chyba sobie dam znim spokój nos i poowe twarzy od jego storny mam od wczoraj tak spuhcniete ze nie widze na oko prawie a po 2 mam goraczke jak zakładam a ból niesamowity.......:zawstydzona/y::-(

Hej
My dzisiaj okupowalysmy Leeds- ja nie wiem jak ta moja siostra sie zapakuje:szok:
Kasia8118- jednak idziemy do przedszkola i nawet spozniona nie dam rady byc bo potem zabieram ferajne do Ilkley ze wzgledu na ladna pogode. Szkoda bo lubie u ciebie przesiadywac a jeszcze nowe dziewczyny beda:-( No ale musze im jak najwiecej tu pokazac zeby chcieli do mnie przyjechac jeszcze:-D:-D:-D
mojadzidzia, SylwiaM- super ze sie cieszycie i ze wszystko w porzadku z waszymi pipkami:tak:
BozenaM- z tego co ja wiem to nie maja prawa od was tego wymagac :szok::baffled: Wspolczuje:-( zakazu i bolu nosa:-(
Monika1213- jak tam termin? Zostal ten sam? A z jakiego powodu ta cesarka? ze wzgledu na cukrzyce?
Aniteczka1981- zaczne nadrabiac od piatku:tak: I wtedy to sie dopiero naplotkuje;-) A jak tam dzisiaj mloda po szkole?
Kasiaj- a co ty taka polamana? pewnie po takiej nieobecnosci to sie zabraliscie za podrecznik kamasutry, co?:-D:-D:-D

Mnie cos zab cmi:wściekła/y: Naszczescie za tydzien ide do dentysty. Musze sie zaraz czyms znieczulic:tak: Tylko czym hmmmmmmmmmmmmm:-p:-p:-p:-p:-p:-p

BozenaM- a gdzie ty kochana pracujesz? Bo z tego co czytam to masz tak samo jak ja mialam w fabryce McBride!!! Tam to byl horror, nigdy nie idzcie tam do pracy, to jest oboz koncetracyjny nie produkcja!!!!

Nadal nikt sie nie odzywa w sprawie wspolnego dojazdu do kasi8118 :-(szkoda, kurcze maz nie ma nawigacji moze zzedzic ze nie wie gdzie jechac:-D a czy to jest gdzies blisko sainburego?? Jak tak to chociaz to dobre, bo wiem gdzie ten sklep;-)

a skoro jutro sledzik to chyba faktycznie sledzia trzeba przyniesc, jestem tu prawie 3 lata i sledzika nie swietowalam wiec jest okazja najesc sie z nowymi kolezankami:-)

reklama
Gratuluje tych pipek ,oj bardzo bardzo:-):-)
To fajnie, ze sa chetne mnie odwiedzic. Dogadamy sie po moim powrocie. A czy beda jakies chetne na basen z dziecmi ???

doris78- W Polsce bede 9 dni. Wracam 7 marca. Doris pochodzisz z Zakopanego, czy tylko na wczasach ??? Zdjecia sa boskie:-):-):-)

elo jest ktos ???
Ja jestem z nad morza-Gdansk dokladnie a w Zakopanem bylam na wakacjach,mozna tak powiedziec:-)bylam ze wzgledu na Kube ,bo ma astme i co jakis czas musze mu klimat zmienic:-)a zima najlepszy jest gorski,wiec polaczylismy przyjemne z pozytecznym:-)
Udanego urlopu w Polsce zycze:-)

Witam :-)
no ja dzisiaj wstałam z mocnym postanowieniem zmiany trybu życia:tak:
tzn: dietka 1000-1200cal, gimnastyka przynajmniej pół godziny, systematyczna codzienna nauka języka:tak:na razie to są postanowienia a jak się to uda to zobaczymy;-)podobno chęci też są ważne:-D:-D
:tak:
Wiec ciociu zycze Ci wytrwalosci w tych postanowieniach:-D:-D:-D:tak:

Dziewczynki, gratulacje coreczek :-)

Dorota - zaczela sie chyba passa na dziewczynki, trzeba sie wziac do roboty ;-):-):-)
Oj wlasnie tez mialam to pisac:-D:-D:-Dwiec moze sie skusze jak taka dziewczeca passa tutaj jest:-D:-D
BOZENA-oj A ngielki takie sa, jakis zazdrosne i zadufane w sobie i mysla ze kazdy tylko o nich rozmawia:-D
a Z TYM nosem to moze infekcja ci sie jakas wdala:-:)-:)-:)-(
MONIKA-a jak tobie poszlo u lekarza?? nic nie piszesz,wszystko ok??
ULCIA-ja jade autem:tak:fajnie ze sie poznamy:-)a z tym wlamaniem to przykro:-(ale wlasnie nie wiadomo na jakie kanali sie tarfi:-:)-(No i nie martw sie zadne z nas zboczki:-D:-D:-D:-Djak sie cofniesz stronami ponizej 1000strony sa nasze zdjecia ze spotkan w lister parku:-)
MOJA DZIDZIA-fajnie ze ty tez bedziesz:tak::tak:

Do góry