reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia to super. Ja też widziałam cipcie, mam nawet zdjęcie. Nawet widziałam, bo ośmieliła się mnie olać, jak robiła siusiu. Wtedy to właśnie lekarz mnie uświadomił, że dziecko w brzuchu załatwia wszystkie te potrzeby (no bo toalety tam przecież nie ma). Potem to pije. Fuj:baffled::baffled::baffled:

reklama
roksanna wiem jak to jest:-(tylko że nauczyłam się już, że nie należy patrzeć na ilość jedzenia tylko na kalorie, to ważne:tak:pilnować się żeby nie przekroczyć 1200 kalori i napewno waga ruszy w dół:tak:wiem, że to nie jest łatwe ale ja od dzisiaj próbuje, uczciwie zapisuje każdą kalorie, zmotywowała mnie ta wiosna za oknem:tak::-Da co do wieku:-)jestem 10 lat starsza od Ciebie:-D w zasadzie jestem tu na forum najstarsza:szok: kurcze powinnyście mi mówić ciociu:-D:-D:-D

sylwia.m - gratuluje Oliwki, pamietaj jak potrzebujesz rozu wal do mnie(rozowych rzeczy u nas pod dostatkiem):-):-):-)

MarzenaM i roksanna1 ja nie jem chleba miesa w panierce, raczej wszystko gotuje na parze jem muski z jogurtem, unikam slodyczy. Najbardziej jednak mobilizuje mnie wii fit:tak::tak::tak: w ciazy przytylam 19kg i 16kg juz stracilam(tylko ten tluszcz na brzuchu:zawstydzona/y::baffled:) Mysle, ze wiek nie gra roli trzeba sie zaprzec ja rywalizuje teraz z moja mama. Tylko co do niej zadzwonie to ona: wiesz skusilam sie dzisiaj na drozdzowke - to jest silnieksze odemnie:-D:-D:-D

Kochaneja w ciąży dobiłam do 80, a przed ważyłam 52. Po wyjściu ze szpitala waga leciała na łeb na szyje, schudłam już do 62, przestałam karmić, wzrosło do 67, nie było tak źle. Jak przyjechałam do Anglii to w 3 m-ce doszło do 74. Tych 7 nie mogę odżałować. Nie mogę nic z tym zrobić. Na myśl o diecie robię się głodna . Mój facet znosi do domu tony słodyczy. Normalnie nie jem, ale raz na jakiś czas coś chapnę. Ale chleb tostowy uwielbiam.:-D:-D:-D W szafce zalegają 4 puszki slim fastu, a co promocja była. Nie chce mi się dla mnie tylko gotować na parze. Mój najchętniej jadłby frytki, więc często są na obiad. Poza tym jestem tylko człowiekiem, w dodatku pełnym słabości.
Ciocia:-D:-D:-D:-D a może masz ochotę pobiegać?

cholera jak slysze o dietach i tych kilogramach pozostalych po ciazy to juz sie boje :baffled: dziewczyny moja dzidzia rozwija sie prawidlowo i wszystko jast ok Oliwcia bedzie miala kolezanke do zabaw :tak::tak:

Dziewczynki, gratulacje coreczek :-)

Dorota - zaczela sie chyba passa na dziewczynki, trzeba sie wziac do roboty ;-):-):-)

mojadzidzia - gratuluje little princess:tak:
roksanna1
- ja jestem bardzo leniwa dlatego gotuje na parze. Wrzucam, przekrecam 20 min i gotowe;-)

no to gratuluję córeczek:-D:-D:-D
i zaczną Wam się spineczki,gumeczki,warkoczyki,sukieneczki i spódniczki...samaaa słodycz:-D:-D:-D
ja też miałam pierwszą córuśkę:-)
mojadzidzia- ja przybrałam ostatnio tylko 6 kilo w ciąży i po porodzie ważyłam od razu mniej niż przed zajściem,bo jeszcze schudłam w pierwszym trymestrze:eek:
no i nic z tego,bo i tak moja waga pokaźna była zarówno przed i jak i po:eek::eek::eek:
z córcią 7 lat temu było 8 kilo:happy:
także nie przejmuj się bo te nasze kiloski to nie od ciąży:rofl2:..

reklama
Diety to nie dla mnie sposob na odchudzanie :-( Bo ja za bardzo kocham jesc. I nie potrafie sobie nic odmowic. Ale staram sie ruszac jak najwiecej. Dzis na przyklad po szkole pojechalismy z Kubusiem do Lister Parku i pogralismy w tenisa. Ale sie wybiegalam za tymi pileczkami, a Kubus mial tyle radochy jak udalo mu sie trafic rakieta w pilke :-)
Jak tylko pogoda pozwoli to bedziemy tam czesciej, przynajmniej do czasu gdy tu mieszkamy. Jak by ktos byl na spacerze to moze do nas dolaczyc :-) Zapraszamy.

Do góry