No ladnie nie bylo mnie tu ze 20 godzin a tu 4 stronki napisane od gory do dolu
Nie wiem jeszcze jak cytowac kilka postow na raz wiec przepraszam ze nie wymieniam do czyjego postu sie odnosze, napisze zbiorczo do wszystkich:-)
A wiec:
- dziekuje wszytskim za przywitanie, moze faktycznie na poczatku trzeba sie wiecej udzielac wtedy latwiej sie zaklimatyzowac i zalapac wspolny temat
- moj synek urodzil sie tu w Bradford Infirmary 24 kwietnia 2008 i ma na imie Kevin i jak i ja tak i maz jestesmy z Polski, ja ze szczecina maz z Koszalina,
zaraz zmniejsze jakies zdjecia i pokaze jak wygladam:-)napewno bedzie przyjemniej pisa wiedzac do kogo:-)
- odnosnie play group, ja nigdy nigdzie z malym nie bylam, ale bardzo bym chciala, wiec jesli tylko ktos sie bedzie wybieral bardzo prosze o kontakt, dojade wszedzie, choc nie mam pojazdu to lubie autobusy i dlugie spacerki z mapa
- a jesli chodzi o Lister Park, to faktycznie latem chyba widzialam grupke
dziewczyn siedzaca na kocykach z maluchami ale jakos nie mialam odwagi podejsc, tylko tak sie przygladalam, jak dziwolag
- ja mieszkam na Parkfield Road to jest blisko Oak Lane, Manningham, Midland Road- tam gdzie stadion pilki noznej, do parku mam 5 minut pod gore wiec z checia sie umowie na spacerek czy to w parku czy w innym miejscu, nie ma znaczenia, odczuwam braki w kantakcie z ludzmi odkad siedze z malym w domu a bezdzietni znajomi zaczeli omijac moj numer przy zapraszaniu na imprezy (szkoda tylko ze nie omijaja mojego meza)
-zycie!!! tacy sa ludzie, dlatego tak bardzo chcialabym poznac kogos kto tez mam malenstwo/a...
- nie wiem czy mozna tu podawac numery telefonow, ale jesli ktos by chcial prosze niech napisze na priva.
- a teraz wazna sprawa, moj maz nakarmil malego twarozkiem a maly jest na mleku pepti, od wczoraj ma biegunke i nie chce jesc, a lekarz upiera sie ze mam odstawic pepti i zaczac dawac normalne mleko modyfikowane, maly ma odpazona pupcie, a ja nie wiem jak mu pomoc, jak powstrzymac ta biegunke????
PROSZE O POMOC !!!!!
No to juz na tyle przepraszam ze zajelam pol strony
wlasnie edytowalam i wkleilam zdjecie: oto ja i Kevin
(ps. mam dusze artystki:-))
Glitter Graphics