reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Aniteczka Samo założenie klawiatury trwa 10 minut, więc nie zniknę. Natomiast jej brak przyprawia mnie o palpitacje serca z nerw. Strasznie niewygodnie.

reklama
Roksana-Kuba jezdzil troche,ale potem uparl sie ze on chce bez instruktora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja jeszcze na tyle nie umiem dobrze jezdzic zebysmy sami zjezdzali:-)no a Dawid ma doipero1,5 roku wiec moze za 3 lata bedzie gotowy:-)no dobra to moze za 3 lata sie wybierzemy;-):-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
A ja nawet jak wypije kawe o 19 to nie mam problemu ze spaniem:no:

czesc dziewczyny
Sory, ze sie nie odzywalam w weekend. Kompletny brak czasu. Teraz zaczynam sie pakowac, noi oczywiscie kto bedzie mial najwiecej ubran - Maja:wściekła/y: Tak strasznie sie cieszylam, a teraz to wcale mi sie nie chce dupy nigdzie ruszac. Poza tym zimno sniegi brrrr, a tu juz wiosna.
Dziewczyny macie jakies dobre rady odnosnie lotu czy na wszystkich lotniskach sa przebieraki???

aniteczka1981 - Twoja Ala wyglada super, az ja duma rozpiera. Fajnie, ze tu wszystkie dzieci maja mundurki - wygladaja przeuroczo:tak:

Ulcia C - witam na forum,ja tez tu nowa:-)

oj mala mi wsatala napisze coas przy nastepnej drzemce

rany:szok:dziewczyny ale się rozpisałyście:szok:
juz nie pamiętam co, która napisała:-D
aniteczka super Twoja córka wygląda w tym mundurku:tak:i fajnie, że tak chętnie poszła w pierwszy dzień:tak:ja nie miałm tak lekko w pierwszy dzień:no:

Witaj Ulcia C. :-)

roksanna1 ja wczoraj też miałam mały wypadek przy laptopie ale na szczęście mam w domu informatyka, który szybko zareagował:tak:
ale co mi sie oberwało:-(to lepiej nie opisywać:no:
w rezultacie po tym zdarzeniu mąż powiedział, że w tym tygodniu złoży mi komputer stacjonarny i jak w nim zaleje klawiaturę to będzie mniejszy problem:tak:
może ma rację:baffled:
Marta jak nie masz czasu popisać to chociaż proszę listę podpisać codziennie,:tak:jak wyjeżdżasz to proszę urlop wypisać:-D:-D:-D będziemy wiedziały że nas nie opuściłaś;-)

Dorota torby jeszcze nie spakowałam ,bo dopiero się wezmę za pranie ciuszków :tak:
Dziewczyny nie boję się ze się zacznie przed czasem bo mam umowę z juniorem tzn:Kacprem Bartoszem że nie robi numerów przed urodzinami Kuby ,oraz podczas nieobecności taty ;-):tak:

MarzenaM ja już chyba wiem, który ten Twój mąż. Kiedyś pisałaś że chodzi na callana. I w ławce z nim siedziałam raz:-D:-D:-D. A domyśliłam się bo była mowa, że jest informatykiem. Ale ten świat mały:-D:-D

Monika uff ;-);-);-) uspokoiłaś mnie:-D:-D:-D. Prawda jest chyba taka, że ta nasza kobieca intuicja nam podpowiada pewne rzeczy.

Niektore to maja szczescie! Dzieci sie ich juz w brzuchu sluchaja! ;-):-)

Ja tez czekam na telefon. Moja przyjaciolka ma termin na 1 marca.

Ja miałam termin na 7 marca. Wstałam rano o 7 bo skierowanie do szpitala miałam w razie by się nic nie działo. Poszłam do łazienki i wody mi zaczęły kapać. Chciałam 8 marca, bo tak z usg wychodziło, ale cóż.

roksanna to napewno był on:tak::-D
no cholercia mój mąz Cie poznał osobiście pierwszy niż ja:-D:-D
a ty jeszcze chodzisz na callana ? bo on w tym tygodniu niestety nie idzie bo pracuje:no::no:

reklama
Do góry