reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

:-pPowiem szczerze ze ja tez nie wiem czy to skaza, ogolnie mialy mial tez reflux i ok 5 miesiaca dostal jakis biegunek(nie takich jak teraz) i dali mu to pepti bez badan i faktycznie przeszlo po tygodniu i bylo juz oki, a tu nagle cos takiego...jestem w szoku, tez sadzilam ze bedzie to o wiele latwiejsze...

aniteczka 1981- jestem w twoim wieku:-)rok 81 czerwiec:-)a znajomi hmmm... ciut mlodsi i ciut starsi ale nie sa to pary ani malzenstwa, tylko wolni ludzie wydajacy cala wyplate w weekend.
roksanna1- niestety tak rano nie moge isc, planuje jeszcze raz przejsc sie do lekarza, a co drugi tydzien ciezko mnie zlapac w tych godzinach bo jak maz ma na popoludniowa zmiane to ja korzystam i jade do szkoly w tym czasie, nie mam unormowanych godzin, musze tylko swoje tygodniowo wysiedziec.Ale wierze ze jakos sie zgramy...
sylwia.m- jesli tylko spotkanie odbedzie sie w neutralnym miejscu to nie ma problemu, neutralne mam na mysli to, ze jesli zamierzacie spotkac sie u kolezanki w domku to ja odpadam- na takie spotkania moze jeszcze przyjdzie czas, puki co jestem obca:tak:
doris78- dzieki za komplemenciki, staram sie jakos wygladac bo zycie na mezu i dzidzi sie nie konczy, znam juz takie ktore po slubie czy porodzie zapomnialy co to lustro a potem plakaly na sali rozwodowej:-(jesli kiedys ktos bedzie plakal, napewno nie ja:tak:;-)

A czy ma ktos malenstwo i podejrzewa malego zezika??? mojemu oczko ucieka do srodka niby bardzo nie widac ale nic z tym nie robia, a ja sie martwie by sie kiedys nie pogorszylo!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny moja Ala przyszła ze szkoly jak naćpana ..nie mogłam się dogadać z nią:-Dona jeszcze jest w szoku od rana:confused:jest przejęta jeszcze..wiem tylko,że ma jakąś tam koleżankę angielkę Emily się zwie..rzucały się groszkiem na obiedzie:szok:i pomogła jej kurek z wodą włączyć w kibelku:szok::szok::szok: ot tak wszystko z czasem:baffled:
już padła i śpi..biedne dziecko niewyżyte 2 miesiące...:happy:
marta84- jakbym miała sprowadzić ze 20 bab z dziećmi do domu to mój by do Polski s...ł:-D:-D:-D:-D:-D:baffled::baffled::rofl2::szok::szok::szok:

Wklejam wam troche zdjec
tutaj Kuba zatopiony w sniegu

891246.jpg
tutaj Kuba z misiem
891245.jpg
a tutaj z tata
891247.jpg
a to na Kasprowym wierchu-nic nie bylo widac,taka mgla i tak sypalo ale co,przynajmniej kolejka sie przejechalismy:-D:-D
891239.jpg

Ostatnia edycja:
UlciaC ty się nic nie przejmuj co z ciebie za obca skoro niektóre dziewczyny Ciebie pamiętają jak pisałaś na forum:tak:.Każda z nas to przechodziła to pierwsze spotkanie:tak:.Wiesz mi że to nie ma znaczenia gdzie się spotkamy i tak będzie sympatycznie:tak:.A tak na marginesie to ja też jestem rocznik 81.

kasia8118 jezeli wszystkim pasuje spotkanie u ciebie w domu to ja oczywiscie nie zglaszam przeciwu ;-) a tak na marginesie czy moglabys przeslac mi swoj adres
doris78 az ciezko mi wyobrazic sobie taka zime :szok::-D super zdjecia
ulciaC a ty sie nie wymiguj,to bedzie moje pierwsze spotkanie z dziewczynami tak jak poprzednio przyznaje ze sie troche wstydze :zawstydzona/y: ale zeby od razu obca :no: wiec moze sie jeszcze zastanowisz...

To fajnie, ze sa chetne mnie odwiedzic. Dogadamy sie po moim powrocie. A czy beda jakies chetne na basen z dziecmi ???

doris78
- W Polsce bede 9 dni. Wracam 7 marca. Doris pochodzisz z Zakopanego, czy tylko na wczasach ??? Zdjecia sa boskie:-):-):-)

elo jest ktos ???

hmmm....ja moze troszke sie wytlumacze, bo moze faktycznie zzle to zabrzmialo, otoz mam maly problem, pewnego dnia stalam sie bardzo nieufna do wszystkich mnie otaczajacych osob, poprzez co stalam sie odludem, powod byl taki, ze gdy bylam w 3 miesiacu ciazy polecialam z mezem do Polski a znajomi okradli nam mieszkanie, oczywiscie wszytsko wydalo sie potem, nigdy bym nie przypuszczala ze ktos kogo goscilam na obiadkach cos takiego nam zrobi, a jednak....malo tego znalazlam innych znajmych i dokladnie rok pozniej sytuacja sie powtorzyla, skad tym razem wiedzialam kto to??? hmmm...wlamywacz kupowal buty razem z moim mezem w tym samym sklepie, tyle ze jego buty mialy lekki defekt i pech trafil ze wychodzac od nas z domu ze swoim lupem ubral nie swoje buty a te z defektem pozostaly!!!!!!!!!
tak wiec zaczynam na nowo otwierac sie do ludzi i dlatego tez staram sie nie umawiac u siebie ani nie goscic sie u kogos by kiedys nikt mi nie zarzucil ze tylko sie goszcze a nie zapraszam:-(
przepraszam jesli kogos urazilam, jesli mimo to nikomu nie bedzie przeszkadzala moja obecnosc chetnie skorzystam z zaproszenia, czas zagrzebac wspomnienia;-)

a ten basen z dziecmi to czy dla 10-miesiecznego malucha dobre miejsce? nigdy nie bylam z nim nie umiem plywac, czy ktos idzie z takim maluchem??

sylwia.m poznaję po piśmie:-D:-D:tak:
no tak, odeszłam na chwilę i mój Damianek się dopisał:-D:-D:-D
doris zdjęcia zarąbiaste:tak:
Ulcia C no to faktycznie miałaś pecha do znajomości:-(przykre:-(

reklama
Ulcia C. - to okropne, ale niestety duzo naszych rodakow robi walki.Napewno nie jedna z nas sie juz przejechala, ale na szczescie jest sporo uczciwych ludzi . A jesli chodzi o basen to penie wybierzemy sie do takiego z brodzikiem(ok 1m glebokosci):-D:-D, nie masz co sie obawiac raczej sie nie utopisz:-D:-D:-DMoja mala ma teraz 4 miesiace, mysle ze sie jej spodoba;-)

Dobra laski ide sie pakowac, do jutra.

Do góry