reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

sylwiaM gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba sie jeszcze nie przyznalas publicznie ze to bedzie piekna plec,a moze ja cos ominelam :dry::confused::baffled:
kasia8118 a co dobrego planujesz ugotowac?

reklama
Mojadzidzia tylko na forum nie napisałam bo chciałam się z dziewczynami podrażnic ale jak się spotkałyśmy to nie wytrzymałam i pochwaliłam się:-D Zresztą na NK też:-p:-p:-p

Kasia8118 ja mam ten sam problem:baffled: Zupa co prawda ugotowana ale pranie w pralce czeka i woła "rozwieś mnie":-D

mojadzidzia nic szczególnego zrobię jakieś mięsko ziemniaczki i surówkę z kiszonej kapusty.A dla małego mam zupę warzywną Już zrobioną ale czy on ją zje to nie wiadomo:baffled::confused:.Na pewno to wyje nam ziemniaki z talerza bo straszny z niego wielbiciel ziemniaków:tak:.

kasia8118-nowe niestety ok 45 funtów całość.. nie ma lekko..my nie płaciliśmy,bo nie mamy z czego wzięliśmy używane....bardzo dobrym stanie:-pwystarczyło wyprać:tak:
kupić tylko musieliśmy t-shirt i spodenki do wf-u, no i worek z logo szkoły i book bag:sorry2: no i opłacić jedzenie na tydzień..w sumie 25f:happy:no i dojdzie jeszcze za basen:-p
mojadzidzia-jak wrażenia z pierwszego dnia to dopiero napiszę później jak wrócimy ze szkoły:-)

Sylwia.m chętnie bym się z tobą zamieniła bo powiesic pranie to moment a robienie obiadu to trochę zajmuje:tak:.Dobra ja uciekam bo dupa mnie boli od siedzenia przy kompie:tak:.Piszcie dużo żeby było co czytac po obiadku :tak:.

Ale dziewczyny sie rozpisalyscie:szok::szok::szok::szok::szok:
czesc, pojawiam sie tu po raz kolejny, pierwszy raz byl jeszcze na poczatku ciazy ale wowczas jakos nie moglam sie tu odnalezc, forum przypominalo mala sekte gdzie postu nowych byly najczesciej omijane albo konczyly sie na tekscie witaj albo czesc:tak:
wracam tu po raz kolejny bo mam nadzieje ze moze tym razem uda mi sie do was jakos wcisnac, jestem mama 10-miesiecznego malucha mieszkam na BD8 niedaleko Lister Parku, chetnie umowie sie na jakies spacerki czy zakupy bo na pisanie to zbytnio nie mam czasu gdyz maly juz chodzi a ja...hmmm....a ja biegam i pilnuje by nic nie zbroil, takze jakby co czekam na jakies wiesci, postaram sie tu byc wieczorami chocby by odczytac jakies wiadomosci.

pozdrawiam

Ula

Witaj Ulcia na forum,pisz czesto jak mozesz,ja tez ostatnio przy Dawidzie nie maam za bardzo czasu,bo jak ja siedze przy kompie to on zawsze upodoba sobie parapret:wściekła/y::wściekła/y:no i trzeba pilnowac:-D:-Dcwaniak maly:-D
A moze kiedys jak mialysmy spotkanie w lister parku ,nas widzialas:-D:-D:-DIle juz jestes tutaj w BRadford??/skad jestes z Polski??No i koniecznie zapraszamy na jakis spotkanie:tak::tak:

Czesc dziewczynki,

Kasia8118 - ja tez nie wyspana, dopiero teraz lozka sie zwleklam i kompletnie nie wiem co sie dzieje
:-)
No tak Kasia maz przyjechal i Ty niewyspana chodzisz:-D:-D:-D:-D:-D

Witam was dziewczyny po urlopie (waszym urlopie). Wypoczęte? Super, że był śnieg. Ach i te narty. Całe życie marze o tym żeby się na nich nauczyć. Może kiedyś.
.
Ja tez pierwszy raz jezdzilam na nartach i powiem ci ze fajna sprawa:tak:moglabym co roku jezdzic,ale jak dzieci podrosna,bo teraz jakby mojeje mamy nie bylo,to wogole bym sobie nie pojezdzila:no:tagze za 4 lata dopiero sie wybiore,jak juz Dawid bedzie duzy:tak:

:tak:.Kurcze miałam się ograniczyc z kawami a pije już drugą :confused::baffled:.
Ja tez juz pije druga:-p:-p
ANITECZKA-Alicja super wyglada,tak dorosle wyglada i jaka dumna:tak:oj pamietam jak Kubie ubralam pierwszy raz ten stroj oj super wygladal,zreszta te stroje bardzo mi sie podobaja,fajna sprawa:tak:
No i fajnie ze sa tam jakies polskie dzieci,lepiej bedzie jej sie zaklimatyzowac.no i potem zdaj relacje od Alicjii:tak::tak:
MONIKA -walizke do szpitala masz spakowana??

Aniteczka ale super Twoja Ala wygląda. No i grzecznie;-). Nie żeby była łobuzem.
Tak dalej się męczę bez klawiatury. Mój kupił ale na allegro i zanim do nas dotrze to 2 tyg minimum
Monika nie lubią się bo to dwie baby. :-D:-D:-D
Kurcze nie boisz się, że podczas nieobecności męża zaczniesz....no wiesz?

to ja też sobie zrobię drugą kawę, a co

kasia8118 ja też tak czasem mam, kawę wypiję po 16 a potem nie śpię do 3.:-):-)
doris78 właśnie dziś gadałam z moją przyjaciółka, ona była ze swoją 3-letnią na nartach. Podobno Julka jeździła jak stara wyjadaczka. Może nie musisz czekać aż 4 lata.:-):-)

reklama
Do góry