reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czy wyscie dzisiaj powariowaly:szok::szok::szok: tylu postow to ja od ???????????? nie pamietam kiedy nie widzialam:szok::szok::szok::-D Ale to super, bardzo super jest:tak:
Aniteczka1981- super musi takie podekscytowane dziecie wygladac:-D:-D:-D Aha i ja chce troche cyckow:tak:
Ulcia C- witaj i na wstepie pisze ze mi przykro co do twoich doswiadczen ze znajomymi bo wiem cos na ten temat:-(. I jezeli o mnie chodzi to mi nie przeszkadza ze przyjdziesz do kasi8118 i potem jej nie zaprosisz:-D:-D
Doris78- no takiej ilosci sniegu to ja sie nie spodziewalam:szok: Rewelacja ale te mlodsze chlopaki to chyba cale zakopane byly;-)
SylwiaM, mojadzidzia- kciukasy za jutrzejsze usg i chwalcie sie od razu co tam ciekawego slychac:-)
Marta84- odnosnie lotu to przebieraki sa na lotniskach a z twoim malenstwem to powinno pojsc gladko. Ja akurat lecialam z szymonkiem w tym wieku i cala droge spal:tak:

Ja nie wiem czy dotre na spotkanie bo mam rano przedszkole. Ale zeby nie bylo bardzo chce i sie postaram byc spozniona nieco najwyzej. Na pewno dotre na nastepne:tak:

reklama
UlciaC no faktycznie miałaś kiepskie doświadczenia z rodakami :sorry2:ale wierz mi ze nie ty jedna:tak:.A to że będziesz u mnie czy u innej dziewczyny w domu na spotkaniu to wcale nie zobowiązuje do tego że następne musi byc u Ciebie;-).Fajnie że nam powiedziałaś w czym jest problem:tak:.Ampar3 ty nie ściemniaj już wcześniej mi mówiłaś że w środe nie idziesz do przeczkola :wściekła/y:.Takze pakuj siostre i dzieciaki :crazy:.I żadnych spóznień bo wiesz ze nie lubie:tak:.Ok.dziewczyny to dajcie znac jutro co z tym spotkaniem :tak:.Jeżeli pasuje wam u mnie to wyśle adres tym co nie mają:tak:.

Ula olej tamto ,wiem ze to boli jak tracisz zaufanie do ludzi ale życie trwa masz slicznego synka i to jest priorytet :tak::-),a niestety trafiłas nie na ludzi tylko na kanalie .:wściekła/y:
No i ja też jestem ze Szczecina :tak::-)

witaj monika1213 jak sie czujesz? Na kiedy masz wyznaczonu termin? to jest chlopczyk czy dziewczynka? alez jaj jestem ciekawska :-D ale obudzilam sie wczesnie rano i spac nie moge bo dzisiaj mam scan dopiero po poludniu ale taka nakrecona jestem :tak:

hej
będzie chłopak Kacper Bartosz :tak:
zaraz jadę do szpitala na kolejną wizytę i może już będę miała dokładną datę cc a jak nie to za tydzień bo mam kolejny scan ,bo tak na dziś to między 10-15 marca

Hej my też dawno już na nogach:tak:.Nocka minęła spokojnie czuje się wyspana:tak:.To co dziewczynki powodzenia dzisiaj na badaniach :tak:;-).Oby wszystko było OK;-).Pochwalcie się pózniej jak było:tak:.

monika1213 tak mi sie przypomnialo ze szukasz mieszkania,nie wiem na jakiej dzielnicy ale mojego brata landlord wlasnie konczy remontowac 3pokojowe mieszkanie blisko szpitala st lukas wiec jakby co to daj znac Powodzenia na badaniach!!!

hej kobitki witam przy porannej drugiej kawce:-) córcia w szkole..spacerek zaliczony,bo niestety albo stety :-Dmam na piechotkę jakieś 20 minut szybkim tempem w jedną stronę..:sorry2:
zaraz trzeba obiadek wstawiać:-)
ulcia-no niestety są Polacy i są polaczki:tak: my też na swojej drodze spotykamy różnych ludzi..na szczęście większość w porządku..
ampar- rzeczywiście musisz nadrobić:-D:-D:-Doj dzieje się tu ostatnio:blink:
mojadzidzia , monika-pewnie Was już ciekawość zżera:baffled::-Dwcale się niedziwię..
zazdroszczę trochę Wam tej radości dzisiaj jak się dowiecie o co kaman:-D:-D
oczywiście się pochwalcie:-)

witaj aniteczka1981 i ty nam zazdroscisz??? wczoraj wyslalas swoja dame do szkoly!!! to tez napewno musialo byc dla ciebie wielkie przezycie :tak::tak: oczywiscie ze sie pochwale co i jak, tego akurat mozesz byc pewna :-D:-D

reklama
Witam :-)
no ja dzisiaj wstałam z mocnym postanowieniem zmiany trybu życia:tak:
tzn: dietka 1000-1200cal, gimnastyka przynajmniej pół godziny, systematyczna codzienna nauka języka:tak:na razie to są postanowienia a jak się to uda to zobaczymy;-)podobno chęci też są ważne:-D:-D
mojadzidzia , monika czekam na wiadomość:tak:

Do góry