reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

wiem że z psem będzie trudniej ,ale Kuba juz tak strasznie za nią tęskni no i moja mama ma dość zajmowania się swoją suką i moją ,a na dodatek one sie nie bardzo kochają :szok:

reklama
Hehehheheheh:-D:-D:-D:-D

Marcel śpi już 2,5 godziny:szok: Mógłby wstac bo mnie już głowa od tego komputera boli a sama jakoś nie umiem się zmobilizowac żeby tyłek podniesc:-D

dzień doberek wszystkim:-):-):-)
my już po..Alicja została oszołomiona w szkole:-D:-D:szok:
nie obyło się bez małego problemu,bo przychodzimy i mówię sekretarce,że to nasz pierwszy dzień a ona ze mieliśmy przyjść jutro i ktoś miał do nas dzwonić,bo nauczycielki z 2 year nie ma w szkole dzisiaj a klasa mojej Ali ma zastępstwo..przetłumaczyłam mojej małej,że chyba jutro musimy przyjść a ona w PŁACZ:szok: aleeeee się wściekłam:crazy:za telefon złapałam i dzwonię do education service..babka się przejęła,że mała płacze,bo się jej przykro zrobiło..
no i zaraz się okazało,że to nieszkodzi,że może zostać zaraz przyleciała jakaś pani,która co nieco po polsku umie żeby się z nią dogadać:rofl2: no i oczywiście pani Kasia przyjechała od razu z e.service..:-):tak:
nawet przyprowadzili polskie dziewczynki żeby się poznały i w razie czego tłumaczyły..Alicja zaraz poszła z dyrektorką do swojej klasy,oczywiscie tak podekscytowana,że słowa nie mogła wyksztusić:-D:-D:-D
ale w mundurku tak super wygląda:
alicja.jpg
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)tak się cieszę,że wreszcie do tej szkoły poszła:rofl2:

monika1213 no to rzeczywiscie masz nieciekawa sytuacje,ja chcialabym sie przeprowadzic zanim malenstwo przyjdzie na swiat niby mam jeszcze duzo czasu ale to jest bardzo zludne bo ten czas tak szybko leci
sylwiaM ty to udana jestes,ale jak chcesz to mozemy sie zamienic godzinami ja to najchetniej juz dzisiaj warowalabym pod drzwiami :-D:-D:-D moje piersi niestety nie podskoczyly za bardzo :baffled: zawsze byly b.male a teraz sa po prostu male :-D ale u nas to rodzinne
Odnosnie spotkania w srode to ja bym sie pisala tylko o ktorej bo obiecalam kolezance ze sie do niej wybiore,ona ma 3-miesieczna coreczke i bardzo chcialabym ja zobaczyc ale zawsze moge pojechac po spotkaniu z wami

Ostatnia edycja:
aniteczka wow,wow Alicja w tym mundurku wyglada jakby szla do pracy taka dumna i powazna No to pierwszy dzien za wami teraz chyba bedzie juz z gorki a jak wrazenia Ali?

Alicja jaka dumna uczennica:-) Super wygląda:tak:

Mojadzidzia wierzę, że nie możesz doczekac się badania. Mi w pierwszej ciąży też czas wlókł się niemiłosiernie. Teraz już jest inaczej, a tym bardziej, że miałam niedawno usg w Polsce.
Ciekawe czy jutro mi potwierdzą płec:confused::confused::confused: jak nie to chyba tej doktorce kudły powyrywam:-D:-D:-D Ma byc dziewczynka i już:angry:

Spotkanie przeważnie robimy koło 10-11:tak:

jezuuuu ale macie kobitki produkcję,że nie nadążam dzisiaj:-D:-D:-D:-D
monika-no to rzeczywiscie jak jeszcze psina dojdzie to będzie wesoło:tak:Tobie to rzeczywiście niedużo czasu zostało
kasia8118-mam troche cycka na zbyciu..oddam za darmo w dobre ręce:-D:-D:szok:
mojadzidzia-przez ten czas co ja pisałam posta to Wy już żeście całą stronę zrobiły..:tak:;-)
roksanko-dalej się męczysz z klawiaturą?:baffled:
ACHA
sorki:sorry2:
witam Cię Ulcia:happy:;-)

reklama
Do góry