reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam wszystkie wczaswoiczki:);-)

Juz mam to za soba nie bolało nawet nie wiem dokładnie kiedy to zrobił, tak mnie zgadał itp nawet czasami po Polsku ze mówi ok koniec a ja juz?!:szok::-D......niom a co bd dalej sie okaze .

Milego weekendu ostatkowego:):-)

reklama
hej kobitki:-)
witam szanowne urlopowiczki;-)
bożena-moja siostra też sobie machnęła takie cudo i nawet fajnie to wygląda:tak:
ja bym się nie odważyła,bo mam wrażenie,że by mi nie pasował:happy:
za to zawsze chciałam mieć w pępku ale mój brzuch niestety nie nadaje się dla szerszej widowni:baffled::-D:-D:-D:-D

dziewczyny przeszłam dziś całe centrum w poszukiwaniu najzwyklejszych trampków dla małej i liiipa:crazy::crazy::crazy:
wszystkie sklepy przeszłam i tylko w jednym były zakurzone i sznurowane za 5f...myślałam,że mnie trafi:baffled:
jak macie pomysł to dajcie cynka gdzie tu mają tenisówki na w-f, bo moja córcia będzie boso ćwiczyć:confused:

Aniteczka - niom mi tez sie zawsze ,arzył w pepku ale, jakos moja "oponka" niezbyt pasuej do klczyka, albo kolczyk do .....:-D:-DJa najpierw chchialm we brwi ale koles wąłsnie dpradza i zaproponował mi nosek:D.Tak jakos zorbial sobie an poprawienie humoru:-DTeraz tylko mam kolczyk nie tkai jaki chchialm ale musze conajmniej tydzien miec bo na nich najszybciej sie goi ,Wiec jakos to przetrzymam mam nadzieje z ejutro nie wstane z WIlekim nosem:d
A co do bucików to nie wiem popatrz ba przeciwko Botsa jst jakis skle cos na P....z walizkami i butami,ale takie buciki sa faje koło mnie nie wim gdzie TY mieskasz bo na BD4 jest taki wielki sklep tylko z bucikami,łąsnie dla dziewczynek najeiwc.A czesto etz w ASDZIE kolezanka sowjej córce na W-f kupowala i w Matalanie:-)

No wlasnie tego sniegu mialysmy az chyba za duzo:-D:-D:-D:-Dcaly czas praktycznie padalo,no i na gory malo co popatrzylysmy bo byla wiecznie mgla:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ja sie wybralam z Kuba na Kasprowy wierch i jedyna atrakcja to byla przejazdzka kolejka ,bo widoki to tylko biale byly:-D:-D
No i w temperaturach roznica nieziemska,tutaj +9 a tam jak wyjezdzalysmy bylo -10:szok::szok::szok:
Na nartach troche sie nauczylam jezdzic,chociaz myslalm ze nie dam rady:-D:-D:-Dna poczatku czarna magia,a jakie siniole mam na nogach o tego wyciagu:szok::szok::szok:
Ale ogolnie fajnie bylo ,ale sie skonczylo:tak:
BOZENA-wow to Ty odwazna jestes,mi sie zawsze wydawalo ze w nosie to musi bardzo bolec:sorry2::dry::dry:
ANITECZKA-Super ze wkoncu twoja coecia pojdzie do szkoly,ciekawe jak zareaguje:dry::sorry2::confused:A jakie ty chcesz tenisowki na wf???bo nie rozumiem?/KuBA W szkole na wf ma te same co w nich chodzi po szkole:-)duzy wybor jest w boysie,kolo hali w centrum:-)
KASIA J-a ja myslalam ze tak napisalam,bo za nami tesknisz:-(a Ty napisalas z nudow:-:)-:)-:)-:)-(
A jak tam Kuba???jak jazda na nartach???
Bo Kubie sie podobalo,do pewnego czasu:baffled:jak mial lekki wypadek podczas jazdy:-:)-:)-:)-(potem kupilam mu takie narty wkladane na buty i sobie cwiczyl pod domem na malej gorce i wtedy byl zadowolony:-):-)
MOJA DZIDZIA-a Ty wkoncu wiesz co bedziesz miala??bo chyba przeoczylam:baffled::baffled::baffled::baffled:

Czesc

Ja tez spedzilam dzien na porzadkach. Ale razem z mama to nam szybko poszlo i jak na razie nie ma szkodnikow do balaganienia. Jutro wracaja i sie bardzo ciesze :-) Niestety bardzo martwi mnie Kubus. Nie chce jesc, mam nadzieje, ze jak tylko wroci do sil to i apetyt mu wroci. Jednak niepokojace jest to co powiedzial B, jak sobie tak po mesku rozmawiali: ze on nie chce jesc, bo nie chce urosnac, a jak B go zapytal czemu nie chce urosnac, to odpowiedzial, ze jak urosnie, to my umrzemy, i on zostaniesam, a nie chce byc sam. :szok: Boze, moje dziecko ma takie przemyslenia o smierci. I czeka mnie powazna rozmowa z nim jak wrocic :baffled:

Doris - oczywiscie, ze sie stesknilam :-) a Kubus nie pojezdzil na nartach :-( jak tylko wyladowal w PL to dostal goraczki, lekarz przepisal jakies leki, ktore bardzo pogorszyly kaszel, kolejny teznie pomogl, dopiero 3 lekarka,kazala odstawic syrop, ktory prawdopodobnie podraznial drogi oddechowe, i juz mialo byc dobrze, jak zaczal miec biegunke i straszne wzdecia, teraz jest na diecie, takze spedzil ferie w domu u babci w Gliwicach, a wczoraj pojechali na 2 dni do Krakowa,na szczescie juzjest lepiej, no mieli chlopaki pecha :-( ale nikt nie mogl tego przewidziec, prawdopodobnie jakiegos wirusa zlapal w szkole w ostatnich dniach przed wakacjami

Sylwia - no Ciebie tez oczywiscie witam, i tez jestem zdania, ze z takimi maluchami na sniegu to bardzo ciezko :baffled:

BozenaM - to Ty odwazna kobitka jestes :szok::-D

aniteczka - nie wszystko trzeba od razu pokazywac, a jesli mezowi by sie podobalo i Tobie mialo istotnie poprawic nastroj to czemu nie :confused:

WITAJ doris78 nic nie przeoczylas ja sama jeszcze nie wiem,mam usg we wtorek tak jak sylwia tylko ze ona juz wie... ja nie moge sie juz doczekac chociaz to i tak niczego nie zmieni :-):-)
sylwia j to dziwne ze kubus w tym wieku mysli o smierci tak powaznie,czy przezyliscie niedawno smierc kogos bliskiego?
ja dzisisaj postanowilam lodowke wysprzatac a szczegolnie to zamrazalnik do ktorego sie wszystko chowa a malo co wyjmuje :-D:-D
MILEGO DNIA DZIEWCZYNKI ;-)

dziewczyny mam do was pytanie,czy ktoras z was zamawiala ksiazeczki dla dzieci ze strony maleczytanie.co.uk, jezeli tak to jak dlugo czeka sie na przesylke?

reklama
hej kobitki:-):-):-)
kasiaj.-mi się podoba bardzo,ale nie aż tak żeby dla siebie samej robić;-)
mojadzidzia-ciekawe co tam za smyk u ciebie się tam ukrywa:tak::tak::tak:
bo sylwiam mam nadzieję,że się podzieli wkrótce i z nami wiadomością:-D:-D:-D
ja też zawsze chciałam wiedzieć..ciekawość by mnie zeżarła napewno:baffled::-p:-p:-ptaki ze mnie niecierpliwy typ:-D:-D:-D
boże @ mi się spóznia:szok::szok::szok::szok:mam nadzieję,że to przez odchudzanko a nie wiadomo co!:baffled::baffled::baffled::confused:

Do góry