reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Doris - tak mi sie przypomnialo, bo weekend przed nami, dziewczyny znow zamilkna.... ;-):-)
To czekamy na sprawozdanie.

reklama
nefretete- dobre to:-D:-D
MarzenaM - jak tam Pan J.?......
KasiaJ- a co to za procenciki na noc?!
Niom zazdroszcze tym Twoim menom sniegu w PL:/
ja uwielbiam taka prawdziwa zime:):-D

Faktycznie jakos tutaj cicho dzisiaj!

nefretete ludzie sa po prostu niesamowici,galareta zamiast mozgu czy zwykly brak edukacji???? ale dobrze ze tacy sie rodza patrzcie jaki mamy ubaw :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam w piękny słoneczny sobotni poranek:-)
no dzisiaj przy takim słoneczku spacerek obowiązkowy:tak:
nie wiem czy dam radę jeszcze tu dzisiaj zajrzeć więc od razu życze Wam dziewczyny miłego weekendu:-):tak:

Witam!
Jak tam sobota?
Ja wreszcie skonczyłam porzadki:tak:normalnie sobota zabierana mi jest na spzratnie:).....zawsze sie cos znajdzie:)

ALe cisza tutaj widze na całego....
Mam pytanie czy któras z WAs ma przebity nosek bo ja włansie sie dzisiaj wybieram i mam pietra nie wim czy boli?:-:)szok:

pogoda za oknem zeczywiscie nastraja do spacerow ale u mnie strasznie wieje i wcale nie jest tak cieplo
bozenaM niestety nie powiem ci czy bardzo boli bo nie mam kolczyka ale moja bratowa mowila ze to tylko uklucie igla i bardzo szybko sie goi wiec chyba nie ma co panikowac :-)
MIlego weekendu dziewczynki ;-) a wybieracie sie gdzies na ostatki?
doris78 i sylwiaM witamy,jak tam po urlopie? Slyszalam ze sniezna zima w polsce wiec pewnie narty sie udaly :D pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej
ja zaganiana w zwiazku z szymonka urodzinami. Dzisiaj bylismy na farmie w baildon- akurat pogoda dopisala. Siostrze podalam antybiotyk i bol sporo minal wiec dzisiaj moze cos mocniejszego przy plotach wypijemy:tak:
Nie mam nawet czasu nic poczytac:-(
Z tego co pamietam
4muchy- udanego wypoczynku zycze
po weekendzie wszystko ponadrabiam- chociaz wiem ze zazwyczaj nie ma tego wiele:no:

reklama
Hej Hej Babeczki:-):-):-)

I ja sie witam po urlopie. Zaległości na forum mam jak stąd na konic świata i chyba nie uda mi się nadrobic:zawstydzona/y:

Jestem nieziemsko zmęczona. Pomysł wyjazdu z małym dzieckiem na snieg po kolana nie był zbyt trafiony ale co tam jakoś daliśmy radę, ale cieszę się że jesteśmy już spowrotem i nasze życie wróci do normy:tak:

W Polsce byłam na badaniu i wiem kto mi rozrabia w brzuchu:tak::tak: Ale może potrzymam Was w niepewności:-p:-p aż do lipca:-D:rofl2:
We wtorek mam kolejne usg i zobaczymy czy się potwierdzi:-)

Nie wiem co u Was więc nie piszę do każdej. Może później uda mi się znalezc czas to przynajmniej poczytam:-)

Do góry