reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam sie wieczorowa pora,

My z Maciusiem juz w domku po imprezce. Pierwsze co wszedl do domku to do szafki z garami. Biedaczek byl skazany na zabawe "normalnymi" zabawkami ;-):-)

Ampar - jeszcze raz wielkie dzieki, Macius zadowolony, teraz meczy babcie :-)

mojadzidzia - dwa lata temu, ale to byl za maly, by pamietac, ze moj dziadek zmarl, ale on ostatnio duzo pytal o narodziny dzieci i co sie dzieje z ludzmi jak sa juz tacy starzy, i pewnie z naszych odpowiedzi cos sobie wymyslil

aniteczka - hmmm..... czekamy z Toba.....

Sylwia - zapomnialas czegos? ;-):-)

reklama
Ja już wolna:-) Marcel nie zjadł kolacji, za dużo słodyczy chyba dzisiaj pochłonął, ale niech mu będzie;-)
Ampar dziękujemy za wyżerkę:-D:-D:-D

Mojadzidzia a na którą masz to usg?? Wiem, że kiedyś już pisałaś ale ja mam sklerozę:zawstydzona/y:

Kasia.j tak mnie nawigacja poprowadziła:baffled: Też myślałam, że jej się coś porąbało ale jakoś dojechałam do domu ale przez Baildon:szok:

Aniteczka to ja chyba jeszcze bardziej niecierpliwa jestem od Ciebie bo już bym test pewnie zrobiła:-D:rofl2:

No ja już też wolna:tak:.Mały dzisiaj zmęczony strasznie.Właśnie tata go usypia pewnie 5minut i będzie po wszystkim:tak:.Ampar3 my też dziękujemy za imprezkę:tak:.Jak SZYMON zadowolony z prezentów?

Witam dziewczyny :-)
mojadzidzia ja zamawiałam książki na tej stronie :tak:
zamawiałam w czwartek, od razu powiadomiłam ich o wpłacie mailem, w piątek miałm informację, że paczka jest w przygotowaniu, w sobotę dostałm informację że paczka wysłana, a w poniedziałek paczkę miałam już w domu:tak:
na maile również odpowiadają expresowo:tak:przy czterech pozycjach przesyłaka jest gratis:tak:

acha, najszybciej jest zapłacić po przez paypal, jak nie masz to można założyć w pół minutki:-)

Ostatnia edycja:
marzenaM wlasnie zamowilam dzisiaj 4ksiazeczki dla mojego chrzesniakai placilam przez paypal'a,nie zwrocilam uwagi na termin w jakim max dostarczane sa przesylki dzieki za odpowiedz ;-)

SYLWIA-Marcel pewnie nie zjadl kolacjii bo go dzisiaj pochwalilas ze ma dobry apetyt:-D:-D:-D:-D
ANITECZKA-a jak tam Alicja??zdenerwowana???przejeta??
KASIA,J-i co dojecahly twoje dwa szczescia??oj te dzieci,co i m w glowkach takich malych siedzi:baffled::baffled::baffled:Kubusiowi musialo byc bardzo przykro jak tak sobie myslal:-(
MARTA84-WITAJ NA forum:-):-):-)czemu nic nie piszesz???:-(
AMPAR-dzieki za urodzinki,Dawidowi tez sie chyba podobalo bo taki spokojny byl jak nie on:-D:-D
ROKSANA-a co tam u Ciebie??

Hej
Ja tez mam wreszcie chwilke dla siebie:tak: Dopiero poczulam jaka jestem padnieta i gdzie mi nogi wchodza;-)
Dzieki dziewczyny, Szymon zadowolony z prezentow, niektorymi jeszcze zdazyl sie pobawic:tak:
Kasia8118- dzieki za pomoc w przygotowaniach:blink:
Nefretete- fajnie ze wpadliscie na kawke;-)
mojadzidzia- a na kogo stawiasz? Masz juz jakies rzeczy czyczekasz do usg?
Kasiaj- mowilam wlasnie mojej siostrze o tym co kuba powiedzial na temat smierci i tez miala taka sytuacje z tym ze kamil powiedzial ze nie bedzie jadl bo bedzie duzy i umrze:szok: Oni sa w tym samym wieku wiec chyba zaczelo ich to nurtowac:baffled::baffled:
Doris78- no rzeczywiscie zauwazylam ze moglas sobie spokojnie posiedziec:tak:
I bardzo dobrze bo ostatnio szybko ucieklas:-)
SylwiaM- ciesze sie ze moglam dogodzic;-)
BozenaM- Kasia8118 ma kolczyk popytaj ja:-p

Ide odpoczac

ampar3 od poczatku ciazy mowilam o moim dzidziusiu 'on' ale pan S zauwazyl ze kilka razy pare dni temu uzylam okreslen w rodzaju zenskim,czy sa jakies przesady na ten temat? :-D:-D:-D a tak na powaznie to nie mam pojecia,jeszcze niczego nie kupowalam, kolezanki w pogotowiu maja naszykowane jakies rzeczy po swoich dzidziach ale ja jeszcze niczego nie kolekcjonuje i pewnie jeszcze troche nie zaczne.Moja mama mi mowi ze mam czas-zreszta pamietajac sytuacje z moja siostra nie chcialabym sie wyglupic :-D:-D:-D:-D

czesc, pojawiam sie tu po raz kolejny, pierwszy raz byl jeszcze na poczatku ciazy ale wowczas jakos nie moglam sie tu odnalezc, forum przypominalo mala sekte gdzie postu nowych byly najczesciej omijane albo konczyly sie na tekscie witaj albo czesc:tak:
wracam tu po raz kolejny bo mam nadzieje ze moze tym razem uda mi sie do was jakos wcisnac, jestem mama 10-miesiecznego malucha mieszkam na BD8 niedaleko Lister Parku, chetnie umowie sie na jakies spacerki czy zakupy bo na pisanie to zbytnio nie mam czasu gdyz maly juz chodzi a ja...hmmm....a ja biegam i pilnuje by nic nie zbroil, takze jakby co czekam na jakies wiesci, postaram sie tu byc wieczorami chocby by odczytac jakies wiadomosci.

pozdrawiam

Ula

reklama
Wlasnie wrocilismy z lotniska. Rodzinka znow w komplecie. Kubus sie duzo przytulal, a potem zapytal czy mam dla niego prezent (czyt. nowego hotwheelsa) ;-):-):szok: Od malego uczy sie zalatwiac interesy.

Sylwia - to wspolczuje drogi, ja nie lubie tamtedy jezdzic, a tak sobie pomyslalam jak zauwazylam Cie w ktorym kierunku jedziesz, no i przy okazji poznalas okolice, w ktorych wkrotce bede mieszkac :-)

Doris - byl smutny i coraz czesciej zaskakuje nas swoimi przemysleniami

Ampar - dzieci teraz wczesniej dorastaja, ja nie pamietam kiedy o tym pierwszy raz mowilam, ale B tak i bylo to jak mial okolo 8 lat

Ulcia - jasne, ze pamietamy, widze, ze udalo sie donosic maluszka, bo mialas wtedy straszne problemy, i tez problemy w pracy, zamilklas potem, a wydaje mi sie ze odpisywalysmy na Twoje posty :confused::baffled: i ten suwaczek aktualny? znow dzidzia w drodze?

Do góry