reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kurcze nie mogę dzisiaj spac strasznie bolą mnie mięśnie i mam dziwne dreszcze:baffled:.Ampar3 nie mam problemu chętnie pomogłam;-).UlciaC my się chyba nie miałyśmy okazji poznac bo jak ty pisałaś na tym forum to ja jeszcze nie pisałam:tak:.Wiec witaj:-).A co do spotkania to spoko cos tam zorganizujemy żebyśmy mogły Ciebie poznac i twoje maleństwo;-):tak:.

reklama
nie:-) zadnej nowej dzidzi w drodze nie ma!!!narazie mi starczy obowiazkow, wlasnie probuje cos zrobic ze starymi suwaczkami nie chca sie wykasowac:-(

a faktycznie problemy byly ale dzidzia donoszona na szczescie zdrowy chlopak urodzony w terminie i rosnie jak na drozdzach:-)
prace rzucilam, ucze sie w collegu zajmuje domem i malym tak wiec mam mnostwo czasu na nowe znajomosci i jakies spotkania, bo nie mam nikogo z malym dzieckiem z kim moglabym sie spotkac i uwazam ze to bardzo zle dla malego ze nie ma sie z kim bawic...

a co do spotkania z Wami byloby super, moze uczeszczacie na jakies toodler groups albo jakies inne rozrywki dla maluchow??

Ostatnia edycja:
UlciaC dziewczyny to różnie nie które chodzą na play grupy ale nie wszystkie:tak:.A my spotykamy się w naszym gronie to tez w różnych miejscach czasem u jednej z dziewczyn w domu a innym razem w jakim kulkolandzie.A jak jest już bardzo ciepło to w parku i prawie zawsze był to Lister Park:tak:.

witam z rana ;)
ampar3 dzieki za imprezke i kawke oczywiscie ;-)
Ulcia C. witaj na forum:-)
kasia8118 jak bedzie ładna pogoda to i ja przyjade moze pociagiem na spotkanko:sorry: mam nadzieje ze by mnie ktos odebral...:-D
kasia.j normalnie jak przeczytałam jakie przemyslenia ma twoj Kuba to normalnie boje sie jak mi Alex urosnie:szok::-D
sylwia brzuszek masz uroczy... taki tyci tyci;-):-)

Alex mnie dzis o 6 juz na nogi postawił :wściekła/y: zmieniłam pieluszke, dalam piciu a ten zamiast dalej spac to sie wygłupia:baffled: mowie mu ze trzeba jeszcze spac to sie ze mnie smieje... i co ja mam bidna zrobic:sorry: ech

Hej:-):-):-)

Ale duzo napisałyście wczoraj wieczorem, fajnie:tak::tak:

Nefretete spoko na pewno ktoś Cię odbierze z peronu ale może przyjedziesz samochodem? Tylko pamiętaj, musisz jechac ostrożnie żeby Twój Kochany do pracy mógł pojechac na drugi dzień;-):-D:rofl2:

Ulcia witaj:-) Jak ma na imię Twój synek?
Trzeba będzie zorganizowac spotkanie żebyśmy mogły się poznac osobiście.

Mojadzidzia:crazy::crazy::crazy::crazy: pytałam o której masz usg?:-p:-D:rofl2:

Dziewczynki jakie plany macie na dzisiaj? Ja to chyba będę się nudzic:-( Muszę tylko do tesco pojechac po pieluchy i kaszki i to by było na tyle:baffled::angry:

sylwia Ty mnie kobito nawet nic nie mów na temat auta :wściekła/y: wole pojechać pociągiem i mieć święty spokoj...bym musiała sie nasłuchać tydzień przed wyjazdem autkiem wiec wole sobie odpuscic:baffled:

Halo ja umieram:wściekła/y:.Nic się nie wyspałam szok nic nie mogłam spac pół nocy.Mały przywędrował do nas o 2.30 i chyba dopiero wtedy zasnęłam razem z nim.A punkt 6 pobudka :crazy:.Ale mam lenia:-(.Ale dobre chociaż to że udało mi się dzisiaj na dzień dobry wmusic małemu parówkę co nie jest łatwą sprawą:no:.Sylwia.m ja miałam w planach walnąc dzisiaj z małym jakiś maratonik ale chyba zmienie plany bo jakoś siły mi brak:baffled:.Nefretete jasne że ktoś Ciebie odbieże z peronu jak będziesz milutka:-p.

Czesc dziewczynki,

Kasia8118 - ja tez nie wyspana, dopiero teraz lozka sie zwleklam i kompletnie nie wiem co sie dzieje

nefretete - no dzieci coraz szybciej dorastaja, wiec szykuj sie na trudne pytania :-)

Ulcia - no ja musze sie przyznac, ze ostatnio zaniedbalam sie w chodzeniu na rozne play grupy, ale to przez szkole Kubusia, mam nadzieje, ze wkrotce wyruszymy znow zwlaszcza, ze w okolicy lister parku jest chyba kilka

Monika - 4 muchy wraca jakos w weekend, pojechali na tydzien do PL

reklama
Do góry