reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

hej laseczki jutro na 13jade rozliczyc sie z moja agencja,wczoraj zlozylam wypowiedzenie i od wtorku jestem bezrobotna (zostalo mi kilka dni zaleglego urlopu) :-(
mam do was pytanie,od jakiegos czasu czuje dziwny ucisk w okolicy przepony,tak jakby mnie ktos sciskal od srodka,przewaznie po posilku-nawet nieduzym,trwa ok 15 minut czy moze macie na to jakas rade??? :confused:

reklama
mojadzidzia - ja nie pamietam, bym mialatakie problemy, ale poposilku kladlabym sie odpoczac i gleboko pooddychala na Twoim miejscu

BozenaM - a w ktorej czesci Baildon masz ta fabryke? no i jak sia chcesz zalapac na jakies spotkanie, to tak nie szalej z normami :-);-) a swoja droga to niezle sie trzeba namachac rekami, zeby przykleic 1000szt/h :szok::baffled:

Ide do lozeczka, strasznie mnie dzis glowa boli przez caly dzien i zaden proszek nie pomaga :-(

KasiaJ- jutro bede juz sam jecha to spokojnie popatrze gdzie ejstem:-Di jak sei firma zwie.A co do tych norm to widzsz z emi jeszcze daleko:-D:-Dwiec bd ok:)

Miłych snów kobitki!:-)

bozenaM fajnie ze udalo ci sie znalezc prace,i nie przejmuj sie normami jak na pierwszy dzien to uwazam ze b.dobrze ci poszlo a jutro na pewno bedzie jeszcze lepiej ;-)
wreszcie dziewczynom zaczelo sie ukladac bo i aniteczka znalazla prace-tylko troche przez to nie ma dla nas czasu :no:

Hej
Moj wlasnie czeka na lotnisku na moja siostre i chrzesniaczka. Ale jestem podekscytowana:-p Szymon chyba tez bo zasypial 40min:-D:-D:-D
BozenaM- brawo:tak: z kazdym dniem bedzie lepiej. Dawaj cynka na forum kiedy masz wolne to od razu zorganizujemy spotkanie:tak:
kasia8118- o moj boze:szok: A co sie stalo:szok: Buziaki dla Krystianka no i mam nadzieje ze juz lepiej
MarzenaM- ciesze sie ze przepis sie sprawdzil tez u ciebie:-) i zadowolisz rodzinke;-)
mojadzidzia- a duzy masz brzuch. Bo mi sie tak zgaga zaczynala:sorry2: Albo to od wstydzenia sie;-)

Ide podokanczac jeszcze pare pierdolek zanim przyjada:-p

Kasia8118- pewnie wyniosl cos z sobotnich kulek. Szymon mial to samo. We wtorek bylam na kulkach a w czwartek w nocy juz goraczkowal:-( Daj mu najwyzej tak jak mi wtedy doradzil 10ml paracetamolu . Buziaki

Cześć dziewczyny:-)
Bożena napewno wyrobisz norme albo i ponad norme, juz Cię znam:tak::-D
Kasia .j zapewniam Cię, że dla Bożeny te 1000sztuk to jest pryszcz:tak:
mojadzidzia chyba wszystkim jakoś zaczęło się układać :tak:, mój mąż tydzień nie miał pracy a teraz ma dwie,:tak: to znaczy w tym tygodniu jeszcze jedną ,przy składaniu komputerów ale w przyszłym zaczyna prace w "Twojej" piekarni , :tak:bynajmniej podpisał umowę z nimi i tak mu obiecali:tak:

dziewczyny robicie na jutro jakieś pączki albo faworki czy lecicie na gotowca ? ja się nastawiam chyba na faworki a pączusie kupie ;-)

Hej dziewczynki.U nas dzisiaj z rana znowu było lipnie mały miał gorączkę i postanowiliśmy że jedziemy do przychodni i w trakcie ubierania jeszcze wymiotował:-(.W domku byliśmy po 11 .Mały dostał złoty środek Paracetamol i syrop:tak:.Zobaczymy co to da :baffled:.Żałuje że nie mogłam byc na spotkaniu u Kasi :-( ale nie było sensu ciągnąc małego z gorączką na spotkanie:no:.No to kolejny dzień w domu:-(.MarzenaM ja to raczej kupie coś gotowego bo nie mam natchnienia :no: dobija mnie choroba małego:-(.Nigdy nie był chory tak długo:no:.

reklama
U mnie po spotkanku. Ewa z dzieciaczkami wpadla i sobie troszeczke pogawedzilysmy. Dzieki wielkie. A Marty siostra chyba jednak wymiekla jak zaobaczyla te gory ;-):-)

Kasia - jak tam Krystian? Co powiedzial lekarz?

MarzenaM - no ja niewatpie, ze BozenaM sobie poradzi. Pewnie jak sie rozpedzi to podniosa normy ;-):-)

Do góry