reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

KasiaJ- niby wytłumaczyla na czym rpaca polega poiwedzila gdzie i to wszystko.! a po pracy jestem skazana na siebie oni nigdy po ciebie nie rpzyjada:).Mam nadzieje ze wroce bez zproblemów:):-)

Oleska- dziekuje za namiary nawet nie wiedzialm ze 15 min spacerkiem od domu takie cos jest:/;-)

Miłej nocki!
Ps. 3majcie kciuki!

reklama
Dziendobry

Ale ja dzis szczesliwa. U mnie nocka minela doskonale. Maciek jak zasnal wczoraj po 20 (plakal moze jakies 2 min) to obudzil sie dzis o 7.30 :szok: Zobaczymy jak bedzie dzis :confused: Teraz ja sie musze nauczyc przesypiac nocke, bo budzilam sie co 2 godziny, chyba juz tak z przyzwyczajenia. :baffled:

Ampar - podejmij decyzje za siostre i wpadnijcie jutro.

Witam dziewczyny:-)

ale mam dzisiaj leniwy dzień:wściekła/y:a jeszcze mi mały dokopuje:-(jeszcze tydzień feri a on mi ciagle jęczy, że chce do szkoły:wściekła/y:
wogóle jestem ostatnio jakaś rozdrażniona, nawet mojemu M dzisiaj z rana się oberwało a w tej chwili jak to analizuje to nie wiem dlaczego zrobiłam mu jazdę:-(

ampar3 to bardzo proszę o przepis, bo farsz dalej stoi bo mi wczoraj goście przeszkodzili;-)może tymi pierogami udobrucham mojego M;-)

Witam dziewczyny mam dzisiaj potwornego lenia więc dużo nie napisze:tak:.Nie wiem co się stało ale nie mogłam się dzisiaj podniesc z łóżka:no:.Niby nic mnie nie boli ale jakoś energii brak.Kasiu.j dzięki za adres postaramy się byc a o której spotkanie?A co z nowymi dziewczynami nikomu nie pasuje?Ampar3 pakuj siostrę i widzimy się jutro u Kaśki :tak:.

czesc dziewczynki,wreszcie pogoda nam sie ladna zrobila az przyjemnie wyjsc z domu :tak: kasia j gratuluje,twoj synek zrobil kroczek w doroslosc a teraz kolej na mamusie Moja siostra dlugo starala sie oduczyc swojego synka i za kazdym razem mu ulegala bo on takie slodkie minki robil dzieci wiedza jak manipulowac rodzicami :-D:-D

hej
A ja dzisiaj bylam z malym na rowerku. Ale mial zabawe- az milo popatrzec. U mnie jest 13 stopni:tak:
Kasiaj- dzieki za adres- postaram sie byc. Daj znac kto bedzie ;-) Dla mnie moze byc tez ten czwartek ;-)I prosze sie tu ze mnie nie nasmiewac:-p Siostra lubi pchac pod gorke:tak::-D:-D:-D:-D
mojadzidzia- a co do jutrzejszego spotkania to ty chyba juz masz wolne, co?:-p
Kasia8118- hahahahaha dzisiaj ty masz lenia hahahahahahahaha
MarzenaM- prosze bardzo:tak: Pamietaj zeby woda byla ciepla:tak:
2 szklanki (35 dag) mąki
* jajko
* szczypta soli
Ciasto: mąkę przesiać, zagnieść z jajkiem, ok. 1/2 szklanki wody i szczyptą soli. Ciasto rozwałkować, wykroić krążki. Ułożyć po łyżeczce farszu, zlepić.

Ja dawno temu chcialam tez sie podlizac mezowi i stwierdzilam ze zrobie mu pierozki. Wyszlo mi AZ 9 sztuk:tak: a w garnku wszystkie sie rozkleily. Potem przez dobre 8 lat sie do pierogow nie zabralam i jakies pol roku temu zrobilam wg tego przepisu i wyszly super. Nie raz nawet;-)
4muchy- mi tez jest przykro:-( Ja wiem ty znasz date urodzin szymka i to jest 21 luty - pewnie dlatego ci sie pomylilo, co?;-)

Ide zapalic

No ja mysle, ze moze byc o 11, tak standardowo :-)

No wlasnie, a co z nowymi kolezankami? Moze ktoras reflektuje na spotkanko? :confused:

Ampar - to siostra jakas 'strongwomenka' jest chyba, jesli wypcha Wasza trojke pod gore ;-):-)
Lista obecnosci krotka: Ty z siostra, Kasia i Ewa, no i ja :-) moze sie ktos jeszcze dopisze.

No dobra dziewczynki ja mam przepis na ciasto w sumie takie samo jak Ampar3 ale nie mam przepisu ma farsz:no:.Może ktoś mnie poratuje:tak:.Bo też mam ochotę na pierogi w tym tygodniu.A mój mały padł :tak: a mieliśmy isc na spacer ale to nic może pózniej jeszcze ruszymy zobaczymy o której wstanie:tak:.

reklama
Do góry