Czytam, ze wszystkie dzis ambitnie w kuchni staly. Ja tez upieklam pare chruscikow (u mnie tez sie tak mowi na faworki). Teraz mnie troche muli od tych 'smalcowych' oparow, mam nadzieje, ze do jutra przejdzie, bo chcialabym sprobowac chociaz.
Kasia8118 - a co powiedzial lekarz? przepisawal wam cos, czy tylko tradycyjnie paracetamol?
mojadzidzia - i to sa wlasnie nasi rodacy.... niezle sie oblowil dupek
BozenaM - widze, ze sie rozpedzasz.... :-);-)
4 mychy - fajnie, ze wpadliscie, Adas sie fajnie rozbrykal, dopiero by sie dzialo jakby Kuba byl :-) a po Waszym wyjsciu zadzwonila do mnie HV z przychodni, przeprowadzila wywiad, czy mlody w pieluchy jeszcze nie robi i czy nie pije z butelki i powiedziala, ze Kuba od wrzesnia idzie do szkoly i musze go zaszczepic przed wrzesniem, wiec rozwiala moje watpliwosci
Kasia8118 - a co powiedzial lekarz? przepisawal wam cos, czy tylko tradycyjnie paracetamol?
mojadzidzia - i to sa wlasnie nasi rodacy.... niezle sie oblowil dupek
BozenaM - widze, ze sie rozpedzasz.... :-);-)
4 mychy - fajnie, ze wpadliscie, Adas sie fajnie rozbrykal, dopiero by sie dzialo jakby Kuba byl :-) a po Waszym wyjsciu zadzwonila do mnie HV z przychodni, przeprowadzila wywiad, czy mlody w pieluchy jeszcze nie robi i czy nie pije z butelki i powiedziala, ze Kuba od wrzesnia idzie do szkoly i musze go zaszczepic przed wrzesniem, wiec rozwiala moje watpliwosci