reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

BozenaM- z foster jezdzi pociag. Na pewno taniej jest bo ja z mojej wsi do bradford powrotny place 2.10f :tak: a baildon mijam po drodze:tak:
Aniteczka- ale ze co? Ze rezygnujesz od poniedzialku?:szok:
4muchy- ale szymcia urodzinki sa w niedziele:-(
MarzenaM- mam dobry przepis na pierogi jakby ci nie wyszlo ciasto i farsz zostal. ja kompletny nygus do macznych rzeczy jestem ale z tego przepisu zawsze mi ciasto wychodzi:tak:
Kasiaj- jezeli nie pojade w czwartek do mojej szwagierki( siostra meza ??????) to chetnie podjade jak moge z siostra i czterolatkiem

Moj usypia dzisiaj a ja mam labe. Moze chlapne malego ciderka:-p

reklama
Ampar - a w srode? bo mozemy sie tez spotkac w srode, i jasne mozesz przyjechac z siostra i jej synkiem, Adas bedzie mial towarzystwo, bo takto to same malolaty beda ;-):-)

BozenaM - autobusy 658 i 626, a pociag owszem dojezdza tam, on staje tak na uboczu, a nie wiem gdzie masz ta fabryke

ampar -- moze i pociagi tam smigaja ale ja musze tam byc przed 8 najpozniej 7,30 wiec nie wiem czy tak raniutko jezdza a poatym ile jeszcze do tej roboty jest z tmtad:/:-(Podejrzewam z ekawałek jest bo ona co pierwsze zadala mi pytanie czy mam samochod wiec pewnie cos z dojazdem jest nie tak:/

Aniteczka- a ty co juz chchesz sie zwolnic?!czy poprostu musisz mala zaprowadzic!

kasiaJ - dziekuje za wiad. własnie tych pociagów sie obawaima. ZObaczymy bo do pistaku maz bedzie mnie woził wiec ok a spowrotem busem bo pan P. ma 2 zmiane:/:-(Jezeli rpaca bedzie na dluzej to bede miec wtedy problem co z dojazdem rano:):-)

BozenaM - a masz tam jakis adres podany? Bo tak mi sie kojarzy w sumie jedna fabryka, czy firma, taka nieduza w okolicy Cliffe Avenue.

KasiaJ - nie niestety nie mam bo jutro mam sie rano zgłosic do Agencji i ona mnie pierwszy raz zawozi zeby wprowadzic do firmy. A od srody mam sama jechac.Praca zwiazana z carpets tzn , podłogi, wykładziny czy cos niby mam na nich cos naklejac ale jutro sie okaze:):-)Mozliwe, ze to akurat ta co Ci sie kojarzy.Moze poprostu o dojazd pytałą niom bo to w sumie kawałek z BD4 z Bierley:-(

No to sie jutro wszystkiego dowiesz. A swoja droga dziwne, ze w tych agencjach nie mowia od razu gdzie sie ma pracowac, tylko Cie w ciemno wyworza. A co z powrotem? jak Cie tak wywioza w jakies nieznane tereny :confused:

BozenaM- pociagi to sa tak rano bez problemow i jada tylko 10min ale rzeczywiscie tak jak kasia pisze stacja moze byc daleko od tej fabryki
Kasiaj- na srode jeszcze nic nie mam zaplanowane. Moja siostra przyjezdza jutro w nocy i dopiero bedziemy planowac na goraco. Chyba ze rzuce ja od razu na glebokie wody. Szkoda ze nie ma tez kubusia bo Kamil w tym samym wieku jest:tak:

Muuuuuuuuuuuuuuusze wstac Pic mi sie chce aaaaaale ze mnie len:-p kanapowiec pospolity:-p

reklama
Ampar - No to mozemy sie umowic w srode. Jak nie macie planow, to juz macie :-) Reszcie dziewczyn bylo obojetne, wiec, nie beda mialy nic przeciwko. Kto jeszcze chetny to zapraszam na srode. Jutro powysylam adresy, teraz ide spac, wykorzystac czas poki mlody spi.

Oleska - zawsze mozesz podjechac taryfa :-)

Dobranoc.

Do góry